Regizorul lui Black Adam compară personajul lui Dwayne Johnson cu Dirty Harry

de Marina Florea în 25 Iul 2021
O fi într-adevăr Black Adam Dirty Harry al supereroilor? Dacă îl veți întreba pe regizorul Jaume Collet-Serra, așa ar zice

Într-un interviu cu Variety, Jaume Collet-Serra a relatat despre lucrul cu Dwayne Johnson în două filme la rând. Johnson joacă în producția din 2021 Jungle Cruise și face, din nou, echipă cu regizorul pentru următoarea producție, Black Adam. Atunci când îl pomenește în filmul cu supereroi, regizorul compară rolul lui Dwayne Johnson cu acela al unui celebru personaj de film, scrie flickeringmyth.com.

„Pentru că tocmai am făcut o comedie romantică de aventuri, am fost atras de a face o variantă întunecată a lui Dwayne”, afirma Collet-Serra. „În esență, l-am transformat într-unul dintre personajele lui Clint Eastwood dintr-un western. Era ceva de genul: 'Ești precum Dirty Harry al supereroilor'”.

„Nu a fost nevoie să conving oamenii că era ceea ce trebuie, așa cum am fost nevoit s-o fac pentru Jungle Cruise”, a continuat regizorul.„Este precum filmele pe care le-am făcut cu Liam Nesson, antieroul acela dur dar inimos. Lumea nu e în alb și negru. Are și zone gri, și avem nevoie de acei oameni din zonele acelea gri”.

Black Adam și-a încheiat filmările luna aceasta și va avea premiera pe 29 iulie 2022.

Black Adam are regia semnată de către Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). În film joacă Dwayne Johnson alături de Noah Centineo în rolul lui Atom Smasher (Spărgătorul de atomi), Aldis Hodge în rolul lui Hawkman, Quintessa Swindell în rolul lui Cyclone, Pierce Brosnan în rolul lui Doctor Fate, Sarah Shahi în rolul Adrianna Tomaz și Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui și Uli Latukefu în roluri deocamdată neprecizate.

Exploreaza subiecte similare:

Jaume Collet-Serra, Dirty Harry, Jungle Cruise, Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Pierce Brosnan, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Uli Latukefu, Black Adam , Clint Eastwood

Alte știri din cinema

Retrospectiva 007: mașinile legendare ale lui Bond

Mai sunt două săptămâni până la lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die / Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să ne continuăm turul muzeului virtual James Bond 007. Am început cu legendarele fete Bond și cu secretele lor. Continuăm cu garajul 007. Ca și fetele Bond, mașinile agentului secret sunt la fel de seducătoare și de pline de mister.

România sălbatică - de azi în cinematografele din toată țara!

Peste 1500 de oameni au participat la Premiera de Gală de la Amfiteatrul „Mihai Eminescu”

Cinci milioane de dolari pentru o replică din Queen's Gambit?

Superhitul Netflix a supărat o mare maestră a şahului din Georgia

Noi reguli pentru accesul în cinematografe!

Intră în vigoare Certificatul Verde pentru localităţile cu rată de infectare peste trei la mie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells