Rebel Moon al Netflix ar putea fi noul Star Wars

de Gloria Sauciuc în 20 Ian 2023
Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei se trezește amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, ei trimit o tânără cu un trecut misterios, numită Kora, să caute războinici de pe planetele vecine pentru a-i ajuta să ia atitudine.

Săptămâna aceasta Netflix făcea o avanpremieră a titlurilor pe care urmează să le lanseze anul acesta, iar noul univers creat de Zack Snyder în filmul SF de acțiune intitulat Rebel Moon ne-a atras în mod deosebit atenția, mai cu seamă că noi declarații ale echipei de producție au apărut în mediul online. SF-ul va fi disponibil pe platformă din 22 decembrie.

Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy” sunt eroii acestei povești plasate pe o colonie pașnică de la marginea galaxiei.

Ori Marmur, unul dintre directorii studiourilor Netflix destinate producțiilor originale, a declarat pentru publicația Variety: „Zack Snyder a venit în echipă cu multă dăruire. Este vorba de un film pe care l-a pregătit de decenii întregi. Așa cum știți, a petrecut mult timp lucrând la proiectele altora. la alte studiouri. Am lucrat cu el la Army of the Dead și am reușit lucruri pe care alții nu le-ar fi putut face. Am făcut un film și apoi un prequel și am lansat o experiența live.

Cu Rebel Moon a încercat să își depășească din nou limitele. Atunci când am văzut cât de mare este lumea pe care a creat-o am considerat că un film din două părți e mai bun decât unul singur. Este genul de poveste care poate crește în continuare. O consideră drept abordarea lui pentru ceva în genul Star Wars”.

Rebel Moon este plasat într-o pașnică colonie de la marginile galaxiei care se trezește ea însăși amenințată de către armatele tiranicului Regent Balisarius. Acesta o trimite pe o tânără cu un trecut misterios să caute războinici de pe planetele învecinate care să îi ajute să se lupte cu Tiranul.

„Acesta sunt eu crescând ca fan al lui Akira Kurosawa, al Războiului Stelelor”, relata Snyder într-o declarație pentru The Hollywood Reporter, anul trecut. „Este dragostea mea pentru SF și o imensă aventură. Speranța mea este ca acesta să devină un întreg univers care poate fi construit... Mi-am petrecut ultimii doi sau trei ani construind acest univers. Fiecare colțișor trebuia construit. Am făcut proiecte, am desenat în continuu și am construit pe terenul acesta fertil pentru a realiza complet această lume.”

Ce anume face Zack Snyder pentru Netflix?

Colaborarea dintre Snyder și Netflix, care a început în 2021 odată cu Army of the Dead, a inspirat numeroase proiecte de film și de televiziune, printre care mai multe continuări ale Army of the Dead - un prequel Army of Thieves, continuarea Planet of the Dead, și o serie de animație intitulată Army of the Dead: Lost Vegas. Regizorul anunță că va colabora și la Twilight of the Gods, un serial de animație inspirat de mitologia nordică.

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells