Personajul lui Sigourney Weaver din Avatar: The Way of the Water nu este cel la care ne-am aştepta

de Gloria Sauciuc în 3 Iul 2022
Așteptăm să-i vedem personajul în acţiune la premiera de pe 16 decembrie a filmului

Atunci când studiourile 20th Century Fox au dat publicităţii primul trailer al noului Avatar:The Way of Water, interesul în proiect era într-atât de ridicat încât publicul a fost de 148 de milioane de oameni încă din prima zi.

Şi, cu toate că trailerul a dat fanilor o idee clară despre cum va continua seria după primul film din 2009, printre alte întrebări dificile era cum va reveni în film Sigourney Weaver. În primul Avatar, Weaver joacă rolul unui personaj numit Grace Augustine, care, ca să complice lucrurile şi mai mult, moare în film. Conform , de data aceasta Weaver va juca un alt personaj, pentru că Grace a murit. Şi personajul acesta e unul surpriză: Weaver va juca rolul unei Na'vi adolescente.

Pe 1 iulie, revista Empire publica online un articol în avans faţă de ediţia pe hârtie din 7 iulie, un număr în care noul personaj al lui Sigourney Weaver apare pe copertă: e vorba de Kiri, fiica lui Jake (Sam Worthington) şi a lui Neytiri (Zoe Saldana). Spre deosebire de Grace, Kiri nu are vârsta actriţei, fiind o adolescentă.

Regizorul James Cameron recunoaşte că e vorba de un rol straniu: „Avem o actriţă de 60 şi ceva de ani care joacă un personaj cu decenii mai tânără. Sigourney a considerat un lucru interesant”. Regizorul a mai dezvăluit că, pregătindu-se pentru rol, Weaver a petrecut timp cu fete adolescente, care i-au dat o energie tinerească. Şi, totuşi, personajul a rămas o provocare: „Am simţit despre Kiri că nu se simte bine în pielea ei. Caută să afle cine este. Am fost încântată că am primit această provocare”, declara Weaver pentru Empire.

După pozele din Empire, se pare că fanii au putut deja s-o vadă pe Kiri, la vreo 36 de secunde după începerea trailerului la Way of Water. Acum, că ştim cu exactitate gradul de implicare al lui Weaver, așteptăm să-i vedem personajul în acţiune la premiera de pe 16 decembrie a filmului.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, Sigourney Weaver

Alte știri din cinema

Cazul actriței Sydney Sweeney și politica grijii de mâine

Cum nepotismul hollywoodian reflectă tendințele globale către o nouă monarhie a capitalului

Rupert Friend, distribuit ca Sergiu Celibidache tânăr, se alătură lui John Malkovich în Cravata galbenă

Cravata galbenă se va filma în România, în regia lui Serge Ioan Celebidachi (fiul dirijorului)

Shakira va avea parte în Spania de un proces de evaziune fiscală

Celebra cântăreață pop respinge toate acuzațiile și a respins un acord amiabil cu autoritățile

Asghar Farhadi îi invită pe artiști să își declare solidaritatea cu poporul iranian

Iranul este, de peste o săptămână, scena unor proteste violente, generate de decesul Mahsei Amini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells