Horror-ul Mama, primul la box-office

de Cristina Grigore în 21 Ian 2013
Horror-ul Mama, primul la box-office

Jessica Chastain este zilele acestea favorita box-office-ului american, cu două filme aflate în top, horror-ul lui Guillermo del Toro, Mama - noua lansare a săptămânii și încă un succes în palmaresul recent al actriței - și Zero Dark Thirty, aflat pe poziția secundă a clasamentului.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Mama a încasat în acest week-end 28,1 milioane de dolari, la un buget de producție de 15 milioane. Zero Dark Thirty cedează astfel prima poziție în top și coboară pe doi, cu 17,6 milioane de dolari, în vreme ce locul al treilea este ocupat de Silver Linings Playbook, cu o altă actriță în vogă în rolul principal, Jennifer Lawrence.

După Gangster Squad (9,1 milioane de dolari), și-a găsit loc pe poziția a cincea și noua peliculă a lui Allen Hughes, Broken City, cu Russell Crowe și Mark Wahlberg drept protagoniști. Filmul a avut încasări de 9 milioane de dolari. Cum bugetul de producție a fost de patru ori mai mare, filmul va avea nevoie de o evoluție puternică în restul lumii pentru a deveni profitabil.

Locul șase în clasament este ocupat de A Haunted House (8,3 milioane de dolari), urmat de Django Unchained, ce a mai adăugat 8,2 milioane la încasările totale ale filmului (din toată lumea), ajungând acum la 186 de milioane de dolari, dar care mai are până să atingă succesul lui Tarantino din 2009, Inglourious Basterds, cu încasări globale de 321 de milioane de dolari.

Prima încercare de revenire a lui Arnold Schwarzenegger pe marele ecran a fost lipsită de succes financiar, al său The Last Stand poziționându-se pe locul 10 în top, cu încasări de doar 6 milioane de dolari. Cu un tomatometru de 57 de procente, pricipala problemă a peliculei a constat în faptul că nu a reușit să atragă și publicul tânăr, 80 la sută dintre spectatorii care au mers la premiera americană având peste 25 de ani.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 21 ianuarie 2013 11:42
nu inteleg cum se pot da astfel de file. Pe mine m-ar trece fiorii.
AndreBlack pe 21 ianuarie 2013 17:08
Ma bucur mult pentru Mama . De-abia astept sa-l vad si eu in Martie .
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2013 15:04
Deja mi-a trezit interesul.... zilele acestea mi-am pus in gand sa il urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells