10 personaje grozave distruse de sequel-uri

de Cristina Grigore în 25 Aug 2013
Şi-au pierdut din carismă odată cu înaintarea în franciză

De cele mai multe ori, revenim cu plăcere în lumea fascinantă imaginată de cineaști în francizele lor, însă printre noile aventuri, suplimentul de efecte speciale, ori villan-ul upgradat, suntem nerăbdători să ne reîntâlnim personajele preferate. Surpriza apare atunci când „grozavele” figuri pe care le-am admirat în filmul/filmele anterioare vin cu un minus de valori și ne fac să ne întrebăm cum de au putut fi ignorate, ba chiar distruse total de scenariști în continuări. Iată 10 exemple în acest sens.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

actor, George Lucas, Steven Spielberg, Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull, Karen Allen, American Pie, American Pie 2, American Wedding, The Hangover, The Fugitive, Tommy Lee Jones, Jurassic Park, Jeff Goldblum, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Sam Raimi, Back to the Future, Back to the Future II, Elisabeth Shue, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Harrison Ford, Ben Affleck, Man of Steel, Batman Forever, Batman and Robin, George Clooney

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TheJesus pe 25 august 2013 11:41
Cum puteti sa il amestecati pe Spider-Man 3 aici la 'personaje distruse' cand filmul a incasat 890 mil.$
MikkaelWolfganger pe 25 august 2013 14:41
Milioanele de dolari incasate nu au nicio treaba cu disturgerea personjelor.Spectatorii s-au dus la S3 pentru ca primele 2 continuari au fost foarte bine primite de catre public(mai ales a 2-a) .Asta nu inseamna ca Peter Parker-ul din 3 e un personaj pra convingator construit.Intreg filmul, in fapt, este destul de lamentabil.
Paraiah pe 26 august 2013 13:55
Faptul ca nu s-a filmat Spiderman 4 nu are legatura nici cu incasarile si nici cu distrugerea personajului vorbesti aiurea.
TheJesus pe 25 august 2013 13:59
"Batman în viitorul film Men of Steel",oare de ce ati scris asa in loc de Man of Steel...sa ma gandesc ca o sa vad 2 men of steel? :))
Mastragaci pe 25 august 2013 21:54
Primul Man Of Steel a aparut anul asta. L-ai vazut pe Batman in el? mare cinefil mai esti
TheJesus pe 26 august 2013 15:40
Mastragaci,unde am zis eu ca l-am vazut pe Batman in Man of Steel? Eu faceam referire la greseala din articol,au scris "Men" in loc de "Man",nimic mai mult.
MikkaelWolfganger pe 25 august 2013 14:58
Mie Stifler nu mi s-a parut prea deviat.Era ca intotdeauna.Poate impresia asta de nenaturalete a fost data de maturitatea la care ajunsese personajul si actorul.Parca nu te astepti la prostii de la cineva ajuns la aproape 30 si de ani.

Draco Malfoy: degradarea lui nu vine neaparat de la scenaristi, cat mai ales de Rowling.Si in carte, Draco incepe treptat-treptat(odata cu Azkaban) sa capete nuante caricaturale, devenind exagerat de fricos, plapand si fara tarie de caracter, prevazand oarecum conflictele interioare de la sfarsit.

In ceea ce il priveste pe Batman, toate filmele facute inainte de Nolan, nu au oferit un erou respectabil, ci din contra.Un erou pueril chiar si pentru standardele junilor, cu scenarii prostesti si antagonisti care nici nu merita mentionati.Deci e greu sa sesizezi vreo involutie in Batman-urile nouazeciste, cand toate sunt regretabile.

MikkaelWolfganger pe 25 august 2013 15:19
Nominalizarile mele: Scott Summers (aka Cyclops) si Magneto-X-Men Last Stand.Wolverine-in Origins. Rocky-de la 3 in sus,Rambo 3, Riddick- Chronicle of..... si Mad Max- Beyond Thunderdome.Nu imi sariti in cap, dar astea au fost pentru mine dezamagiri, ma rog....astea imi vin acum in minte. PS: articolul e luat de pe Whatculture.com
cosmin742000 pe 25 august 2013 15:03
Vad ca ati ales cel putin 7 non filme ca sa nu zic anti filme
MikkaelWolfganger pe 25 august 2013 15:34
Cinemgia nu e singurul site de pe planeta care ofera informatii despre filme.De altfel exista si site-uri dedicat expres tipurilor de filme care iti plac tie.Poti linistit sa te duci acolo si sa comentezi cu oameni care au aceleasi gusturi ca tine.Nu e nevoie sa ii dai la fiecare articol cu trolleli infantile si pentru a ne arata cat de maret, diferit si inteligent esti tu.Daca ai ceva cu filmele macar incearca o tresarire de argumetare, nu aceleasi fraze lipsite de sens si continut .Ti-o spun prieteneste si fara umbra de ironie.E valabil de altfel pentru toata lumea.Un om superior ca tine(aici e ironie) ar fi trebuit sa constientizeze ca nu aduce nimic constructiv si destept prin "anti-comentarii".
Chelbos pe 25 august 2013 17:25
MikkaelWolfganger , bine spus. ne-am saturat de acest troll cosmin742000
DeadSea07 pe 25 august 2013 15:58
Cu Draco Malfoy aveti dreptate !
Bayard pe 25 august 2013 16:25
Nu pot sa fiu de acord cu unii de pe lista. Mie mi-a placut Stiffler in American Wedding, caricatura mi s-a parut in primele filme, nu in asta. Samuel Gerard a fost OK in filmul cu Snipes.

Pe Batman, Peter Parker, Draco, chiar si Jennifer Parker nu ii poate contesta nimeni, au fost dezastruosi

nicolas84 pe 26 august 2013 16:24
"Articolo-topul" asta este chiar ok insa DA, la personajele Stiffler si Sam Gerard sunt de acord cu tine. T.L Jones cu toate ca a fost mai de lemn in al doilea film, nu poti sa constati o involutie pt ca nu a fost monument de actorie nici in prima parte iar Stiffler pur si simplu s-a maturizat in timp ce a ramas la fel de tamp DECI nici aici nu o consider o involutie.
nicolas84 pe 26 august 2013 16:29
*** Mentiune speciala BATMAN care desi ceea ce este mentionat in articol este real, atunci cand mergi pe toata linia si compari personajul cu ce a facut Nolan, nu poti vedea o involutie. Cu toate astea multi pot spune ca Trilogia lui Nolan este separata iar restul filmelor sunt la fel de "caricaturalo-benzico-desenate" si acei oameni ar avea dreptate la randul lor. Depinde f. mult cum facem comparatia in cazul asta.
Dacianus pe 25 august 2013 16:48
Han Solo? Poate Indiana Jones cu partea a patra, dar in niciun caz mercenarul spatial. El s-a pastrat acelasi in toate cele 3 episoade al Razboiului Stelelor in care a jucat. Nimeni nu ar mai fi de acord in niciun univers cunoscut cu includerea lui intr-o asemenea lista. Idiotie subiectiva si gratuita.
MikkaelWolfganger pe 25 august 2013 17:47
Cum am mai zis articolul este tradus din alta parte.M-am interesat si eu de alte liste, de pe alte site- uri cu personaje distruse de sequel-uri: Han Solo,Stifler si Malfoy nu lipsesc din niciuna.Deci mai sunt destui care sunt de acord :)
MikkaelWolfganger pe 26 august 2013 00:18
Nu cred ca ei au metehnele alor nostri.Exceptandu-i pe astia 3, restul difera destul de mult :).
RaVaGe93 pe 25 august 2013 19:54
spiderman 3 si dark knight nici nu treb ment aici
legiune pe 25 august 2013 20:31
of.
Cinefilul007 pe 25 august 2013 22:45
Batman din anii 90 a fost un dezastru de la inceput. Un personaj rigid lipsit de esenta, pus in scenariu doar pentru ca trebuie. Peter Parker a fost transformat dupa cum a batut vantul prin foile scenaristului. De Han Solo nu mi-a placut de la inceput. A fost nevoie de un singur film American Pie, si anume partea a 2-a sa ma conving ca e o serie puerila si stupida. The Hangover exista doar ca un singur film, si anume primul. Iar Draco Malfoy a fost interpretat de Steve Kloves gresit de la inceput. In primele doua carti Draco e genul de personaj enervant, in antiteza cu eroul, nedemn de luat in seama. Personajul evolueaza pe parcursul cartiilor intr-unul mult mai interesant, si atinge un apogeu in cartea a 6-ea care il face cel putin excelent din punct de vedere a atentiei distribuite de scriitoare in evolutia personalitatii acestuia. Dar Steve are mai multe greseli printre personaje (Ron se cam pierde in Order of the Phoenix, Ginny nu este deloc personajul din romane etc.) si din pacate pentru personajul lui Draco, Kloves i-a acordat atentia prea tarziu. Din fericire in ultimele 3 filme a fost destul de credincios cartii.
AeroX pe 8 noiembrie 2013 19:44
Pai in al 5-lea HP n-a mai fost Kloves scenarist.
mrsmit pe 25 august 2013 22:49
CUM POTI AFIRMA ASA CEVA DESPRE HAN SOLO. MARE PROSTIE.
Asta e actiunea filmului. VA FACETI DE RUSINE.
HAN SOLO ESTE UN MEGA PERSONAJ , DUS LA UN NIVEL COLOSAL DE HARISON FORD SI SPILBERG.

M.S.Forever pe 26 august 2013 12:46
Mie mi s-a parut ca Draco Malfoy (Tom Felton) a jucat foarte bine in toate filmele. Este adevarat ca a mai avut momente de slabiciune, dar pana la urma a trecut peste si a continuat jucand foarte bine.
cristi23 pe 26 august 2013 13:03
sunt un mare fan batman..dar tre sa recunosc....interpretarea lui george clooney din batman si robin din 97 a fost un dezastru........poate ca nu a fost vina lui,asa i s-a cerut in scenariu...dar in film au fost o gramada de greseli....nu doar cartea de vizita dar si cardul bancar visa si multe altele.........mare,mare pacat
alex_il_fenomeno pe 29 august 2013 16:35
Parca nu toate....Batman inca este in uz, si foarte bine, iar Draco a fost ok...
xerses pe 29 august 2013 16:48
In goana dupa continuari spectaculoase se mai comit si greseli!
cotzofica pe 2 septembrie 2013 08:59
Ar mai putea fi adăugate multe filme/personaje. Indiana Jones/Harrison Ford s-ar încadra foarte bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells