Păreri Vogter

(2024)

Sub supraveghere

Ordonează după
sabinalin pe 11 August 2025 21:26
Despre responsabilitate, despre vina, despre iertare si izbavire. Sau, mai pe scurt, despre izbavirea prin iertare. Da, crestineste este sa ierti insa aici nu e vorba despre crestinism. Intrebare de baraj: cum ati proceda in cazul in care v-ati gasi intr-o astfel de situatie ? Nu-i asa ca ati prefera mai degraba sa nu vi se puna o astfel de intrebare ? Pentru ca este infinit mai comod sa privesti lucrurile din afara decat sa fii direct implicat.

Inca un thriller psihologic nordic inteligent capabil sa puna intrebari, sa ridice dileme greu de rezolvat. Facut de cineva care se pricepe, inca foarte tanarul Gustav Moller, a se vedea precedentul ,,Den skyldige,, ( Vinovatul) pe care americanii l-au si ,,arestat,, deja intr-un remake cu Jake Gylenhall, nu-i exclus ca Hollywoodul aflat in pana cronica de idei bune sa repete figura si cu filmul de fata. Am descoperit cu… citeşte

0 0
boris.vultur pe 01 Ianuarie 2025 19:15
Thriller psihologic
Film excelent, cu o regie sobră, despre putere, răzbunare. Eva trăiește între datorie și dilema personală. Un univers carceral minuțios descris. Tensiune permanentă. Unde duce abuzul de putere? Actrița Sidse Babett Knudsen joacă impecabil, trecând cu ușurință de la blândețe maternă la furie incontrolabilă.
0 0

jinglebells