Păreri V for Vendetta

(2005)

V de la Vendetta

Ordonează după
archon pe 05 Martie 2006 09:53
Rog stafful cinemagia sa se abtina de la a afisa data la care are loc premiera ca fiind cea oficiala din S.U.A./lume, daca cea din Romania nu este inca cunoscuta. Nu ne mai dati sperante false. De exemplu pentru "V for Vendetta" era afisata ca data a premierei 17.03.06 pentru ca acum sa intru si sa vad ca premiera in Romania este de fapt peste 1 luna si ceva. Macar daca tot vreti sa faceti o treaba puneti ambele date (Premiera SUA: 17.03.06 / Premiera Romania: neprecizat - pana cand se cunoaste)
0 3
Crist11 pe 25 Iunie 2011 19:08
@Sergiu.Lobont, --- bine ai zis, un SPECTACOL total.
Yionutzds pe 01 Februarie 2011 02:43
NOTA:10
FOARTE SMECHER FILMU :x 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elmedico pe 05 August 2010 16:59
O idee originala, foarte bine pusa in film. Filmul este bunicel, insa nu rupe gura trargului, si cred ca media de 8 si este cam mare.
ice_eyes pe 09 Aprilie 2010 22:56
in mare,povestea e aiurea si ireala insa e regizat bine,e captivant si neprevizibil
marillion pe 16 Aprilie 2013 09:49
Capodoperă...
... pentru cine nu a văzut niciuna din ecranizările romanului "1984", colaj de întâmplări şi situaţii din Fahrenheit 451, "Contele de Monte Cristo", "Minunata lume nouă" de A. Huxley, menit să ia ochii tinerilor popcornişti americani. Aşa cum bine scria Alex Leo Şerban: "V de la vafanculo." :)
0 6
andils pe 29 Decembrie 2010 13:27
povestea filmului nu aduce nimic nou - supererou mascat care ii bate pe toti aia rai, se indragosteste de fata pe care o salvase, a aparut dupa un experiment esuat, etc. nu va suna cunoscut? am mai auzit povestea de n ori dar macar apreciez ca de data asta dialogurile par mai inteligente. s-a incercat crearea unui erou cult, dar in rest.... nimic nou.
0 8
lol.brb pe 30 decembrie 2010 17:15
tie ti se pare ca V este super-erou???cred ca te-ai uitat prea mult la desene animate....daca nici filmul asta nu e bun,atunci care mai e??
XxRedBullxX pe 22 iunie 2014 23:47
Cum am zis mai sus, ești prost de dau gropile in tine.
angelodacian pe 31 Mai 2011 19:28
Multe note bune si multe pareri pozitive. Eu nu inteleg ce poate fi bun la acest film, care are un buget de $54,000,000(potrivit imdb) dar eu nu as da 3 lei ca sa vad acest film la cinema de exemplu. Care ziceti ca este cel mai bun film pe care l-ati vazut vreodata inseamna ca nu ati vazut prea multe filme si nu stiti ce inseamna o capodopera.
0 10
White1 pe 31 mai 2011 19:37
Eu zic ca la o nota ca asta ar fi binevenite si niste argumente. N-ai adus nici unul, in schimb ai zis o mare prostie cu bugetul. De parca un buget mare ar fi garantul unui film de calitate. Crede-ma ca se cheltuie mult mai mult pe filme mult mai proaste.
XxRedBullxX pe 22 iunie 2014 23:46
Tu vrei sa vezi SuperMan cu puteri care zboară. Este un film despre independența, nu oricine il poate înțelege, mai bine nu te uitai si sa dai nota aia la un film de excepție.. Se vede cata cultura ai, esti prost de dau gropile in tine.
Go 1 2 3 4

jinglebells