Hugo Weaving va interpreta şase personaje diferite în Cloud Atlas

de Cristina Grigore în 31 Mai 2011
Hugo Weaving va interpreta şase personaje diferite în Cloud Atlas

Dacă te uiți la filmografia lui Hugo Weaving este imposibil să nu fii uimit de nenumăratele titluri de succes în care a apărut. Este vorba de The Matrix, V for Vendetta, trilogia Lord of the Rings şi viitorul The Hobbit, filmele Transformers (e drept, doar cu vocea), inclusiv ultimul din serie, ce urmează să apară pe marile ecrane, Dark of the Moon. În plus, va fi antagonistul principal din Captain America: The First Avenger iar anul viitor îl vom putea vedea în noua producţie a fraţilor Wachowski, Cloud Atlas.

Într-un interviu acordat Herald Sun, actorul de origine nigeriană a dezvăluit că proiectul celor doi cineaşti este unul extrem de ambiţios şi complex, în care va trebui să îşi asume nu mai puţin de şase roluri. „Este cu adevărat un proiect incitant, deoarece toţi actorii vor juca mai mult de un rol; eu am de fapt de interpretat şase roluri în acest film şi este vorba de personaje diferite din şase poveşti diferite.

Romanul pe care s-a bazat scenariul celor doi Wachowski, Cloud Atlas al lui David Mitchell, este alcătuit din istorii interconectate, plasate în în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic.

Conform autorului David Mitchell, "personajele principale ale fiecărei povestiri sunt reîncarnări ale aceluiaşi suflet, identificat cu ajutorul unui semn din naştere. 'Norul' se referă la manifestările în continuă schimbare ale 'atlasului', adică natura umană".

Filmul va fi gata de lansare abia în 2013 şi îi are în distribuţie pe Tom Hanks, Hugo Weaving, Ben Whishaw, Halle Berry, Susan Sarandon şi Jim Broadbent.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 31 mai 2011 13:11
Are o sarcina provocatoare.Sper sa se descurce bine in toate cele 6 roluri.
legolas05 pe 31 mai 2011 13:50
este un actor foarte bun...sigur se va descurca de minune
spartacus pe 31 mai 2011 15:28
Un actor complet, descoperit in urma trilogiei MATRIX. Are o voce inconfudanbila. Il respect pe tipul asta si il astept in cit mai multe filme - se pare ca si le alege numai pe sprinceana, din fericire pentru noi, dar si pentru el.
legiune pe 31 mai 2011 16:39
Stie cineva daca a fost publicat romanul in Romania?, pare interesant pentru noi.
Actorul are cateva roluri interesante si nea lasat impresia de profesionist.

Vorador pe 1 iunie 2011 00:25
Hugo Weaving este foarte talentat,este si vocea lui Megatron din Transformers.
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2011 11:27
cred ca acest film va fi provocarea carierei pentru Huga Weaving !
George pe 1 iunie 2011 16:25
http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/atlasul-norilor
Cartea a fost lansata in Romania. Am citit-o acum 2 ani. Chiar mi-a placut:)

legiune pe 1 iunie 2011 20:33
@George multumim, chiar nu este scumpa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells