UFO

(2018)

OZN

Poster UFO Postere UFO

Sinopsis UFO

Mai mult

Un thriller sci-fi intrigant, UFO (2018) urmărește povestea unui tânăr determinat să dovedească existența extratereștrilor.

Filmul încearcă să dezvăluie misterele universului, după ce un tânăr student pe nume Derek investighează ceea ce el crede a fi o serie de vizite extraterestre pe Pământ. Un student strălucit motivat în primul rând de o experiență din copilărie, Derek consideră că aparițiile misterioase raportate de mai multe aeroporturi din Statele Unite sunt OZN-uri. Ajutat de profesorul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
Cinemax 2
Luni, 29 Apr 20:00
Marţi, 30 Apr 12:25
Cinemax 2 HD
Luni, 29 Apr 20:00
Marţi, 30 Apr 12:25
Ella Purnell Ella Purnell Natalie Alex Sharp Alex Sharp Derek Echevaro Gillian Anderson Gillian Anderson prof. Hendricks
David Strathairn David Strathairn Franklin Ahls Lu Parker Lu Parker KCIN5 Newscaster Lea Hutton Beasmore Lea Hutton Beasmore UC Student
Anita Farmer Bergman Anita Farmer Bergman Restaurant Patron Christina Lambert Christina Lambert Aunt Melissa Brian Wolfman Black Bowman Brian Wolfman Black Bowman Roland Junger
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Story Mining & Supply Co.

Distribuitorul international

Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
liviu_faur pe 11 Decembrie 2022 12:04
suoer
e posibil ca mesajul filmului sa fie cat se poate de real : vin evtraterestrii, transmit un mesaj, nu raspunde nimeni pt ca nu-l intelege nimeni, si pleca cu convingerea ca specia umana nu a ajuns la nivelul minim de inteligenta pentru a se lua legatura cu noi.
1 0
Dorin2792 pe 16 Octombrie 2018 18:49
Drama
Mie mi se pare mai mult o drama,prea destept pustiu asta Derek,FBI ul era nici nu se ridica la nivelul lui.Per total filmul nu prea m a incantat.
0 0
xerses pe 18 Septembrie 2018 10:36
Cred ca un film este dat de ansamblul muncii intregii echipe.... dar aici, in categoria actorilor, am regasit o actrita blazata, fara vlaga, (si nu cred ca era neaparat din cauza personajului).
0 0
lavara_laiarna pe 07 Septembrie 2018 08:07
O realitate dovedită de inițiați .. altfel.
0 1
victor_homescu pe 04 Septembrie 2018 19:09
Derek (Alex Sharp),încă din copilărie, crede că observările misterioase raportate la mai multe aeroporturi din Statele Unite, sunt OZN-uri.
Cu ajutorul prietenei sale, Natalie (Ella Purnell), și profesorului său de matematică, dr. Hendricks (Gillian Anderson), Derek luptă pentru a dezvălui misterul, cu agentul special FBI, Franklin Ahls, (David Strathairn) pe urmele sale.

0 5

Spune-ţi părerea despre UFO

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells