Păreri The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

(2011)

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I

Ordonează după
bella_mj pe 10 Iulie 2012 13:42
a fost si nu prea.. nimeni nu spune sa va uitati la acest film,nimeni nu spune sa nu va uitati.. pana la urma stii la ce te vei uita cand mergi la cinema.. daca iti place dulcegareala e foarte posibil sa adori twilight.. eu am citit cartile si am vazut filmele din pura curiozitate,dar nu sunt nici fan si nici nu as lesina daca ar aparea vampirul edward in fata mea.. fetele au fost extaziate de edward(Sarmul englezesc nu da niciodata gres) si in general a fost altceva(o noua viziune asupra vampirilor..)... nu trebuia sa fie nici actiune,nici romantic,nici captivant.. ganditi de 4 ori inainte sa faceti alegeri si sa deschideti gura,ptr ca asta va reprezinta.. eu una ma uit cu placere la aceast film ptr ca e o nimica toata ptr robert si kristen(sunt exceptionali).. mai usor cu extremele si aveti grija la alegerile voastre.. va reprezinta..
BiaB pe 04 Iulie 2012 22:38
Am citit multe pareri pro si contra..Eu debea acum l-am vazut,nu am sarit sa-l vad inca de cand a aparut ..Sincer,nu a fost atat de nasoala partea aceasta precum credeam,pot spune ca mi-a placut deoarece m-a tinut in suspans tot timpul si a avut o actiune antrenanta.Sa vedem si partea urmatoare :) ..
P.S:Nu va mai injurati unii pe altii doar pentru ca parerile voastre cu privire la film sunt in contradictie .Omul are dreptul la propria opinie fie ca va place,fie ca nu!

craciunmona pe 02 Iulie 2012 15:14
vreau sal vad
vreau sal vad unde trebuie sa dau sau unde sa intru pe ce sait please ajutati-ma
miha.dariciuc pe 24 Iunie 2012 14:49
Un film bun pentru cei care "gusta " acest fel de drama.Mie, personal, mi s-a parut cel mai reusit film din seria Twilight.Dramatismul este usor dus la extrem, punandu-se un mare accent pe starea personajelor.
Mi se pare ca a reusit destul de bine , sa reflecte cartea mai ales, prin faptul ca, intr-un film nu te pori exprima prin intermediul cuvinteleor, ci, mai degraba, actiunea cade pe imagine si cadru sonor.
Normal ca, o persoana ce nu "gusta" povestiile cu vampiri, nu v-a ramane impresionata de acest film, asa cum, nici eu nu raman impresionata cand vad "Harry Potter", pentru ca nu "gust" acest tip de SF.
Nota 8.

MissMura pe 23 Mai 2012 18:44
O audienta cam nepotrivita
Cred k audienta ar trebui sa fie 18+. Prea multe scene indecente, violente si cam scarboase. Filmul e mai bun ca celelalte. Cred ca ei au tot castigat acel popcorn de aur aur doar pt. ca seria are multi fani & co.
andiebel pe 15 Aprilie 2012 15:17
Primul film a fost... dragut..-el. Cu toate ca sclipeau aia pe acolo, era o poveste de dragosteee... ceva pumni, ceva actiune. Sincer, acesta a fost cel mai plictisior lucru pe care l-am vazut vreodata. Adica, tot filmul, efectiv, tot filmul se pupa si poker face face un copil bla bla bla. Deci chiar e oribil de plictisitor si, cum eu intotdeauna spun daca il recomand sau nu, cred ca pentru prima oara nu recomand un film. Nu e bun de pierdut timpul, nu e un film "de-o sambata", nu e bun decat daca vrei sa iti smulgi parul din cap sau, daca esti genul care nu suporta sa nu auda nimic pe fundal si nu ai chef de niciun cantec, poti foarte bine sa il aprinzi pentru "zgomote de fundal" si sa nu fii atent, pentru ca, sincer, nu pierzi nimic.
zubuluf pe 02 Aprilie 2012 21:35
foarte reusita telenovela si poate pe viiotr or sa mai adauge putin suspans si mai multa actiune
zueeth pe 04 Februarie 2012 17:30
ZuZu
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 mi se pare cel mai bun pana acum ... le-am vazut pe toate si sa fiu sincera new moon mi sa parut cel mai putin interesant :) ii doar parerea me :)
cand apare The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 pe DVD ?

Annddrreea pe 30 Ianuarie 2012 21:22
Stie cine cum se numeste melodia cand Bella pleaca cu Edward in luna de miere si sunt in masina..melodia pe care se aude si lupul..va multumesc.
catasmile17 pe 28 Ianuarie 2012 23:28
Un film cate de cat bun.... Se putea lucra mai mult la el !!!
Astept partea a 2-a sa vad cum se va termina !!!

bktalina pe 09 Ianuarie 2012 13:12
primele filme din serie le-am vazut si mi-au placut mult, poate am ocazia sa il vad si pe acesta, cred ca este super
LoreDanna pe 04 Ianuarie 2012 22:23
Nu sunt neaparat o fana, dar recunosc ca "febra" tuturor seriilor m-a cuprins si pe mine si, inevitabil, le-am urmarit pe toate. Personal, prima parte a ultimei serii nu mi-a placut foarte mult, sper ca partea a2a sa fie ceva mai interesanta ....
cristina0039 pe 20 Decembrie 2011 18:23
frumos
mi-a placut filmul ,dar nu a fost ca celelalte episoade in plus m-am cam plictisit, dar totusi este bun.
spanac2015 pe 20 Decembrie 2011 16:55
uitati-va aici
tonymaestrul pe 12 Decembrie 2011 17:42
Slabuta prima parte. Ma asteptam sa fie ca celelalte dar cred ca in urmatoarea parte o sa fie ceva actiune. Aici doar o mica rafuiala terminata rapid. Dezamagitor.
Thoughts about nothing… pe 04 Decembrie 2011 16:09
Breaking dawn – inceputul sfarsitului
“Life sucks, and then you die and live FOREVER!” Daca aveti asteptari mari pentru acest film veti fi dezamagiti. Acum ma intreb si eu, asa ca omu’ care iubeste cartile in general si stie ca nicio ecranizare (cu mici exceptii, desigur) nu-si va intrece cartea din care a rasarit, cum de se asteapta unii ca [...] citeşte
LordMordr3d pe 16 Noiembrie 2011 14:44
cinema
am o intrebare in legatura cu avanpremiera acestei parti......cand se difuzeaza in cinematografe? miercuri seara spre joi dimineata(adica la 00:05 joi dimineata) ?..ca nu am inteles
joana_18 pe 16 Noiembrie 2011 12:26
sper ca macar zori de zi sa fie regizat ca la carte , nu ca celelate parti, sunt multumita ca vor fi realizate 2 filme , care vor surpinde aproape toate scenele din carte, sunt sigura ca vor omite cateva, dar macar firul actiunii sa nu se piarda cu unele scene care nici nu exista in carte, cum au fost in celelate partii
nikki_reed3 pe 15 Noiembrie 2011 07:20
NIkkI
So, astept cu nerabdare acest film doar pentru a vedea evolutia actritei mele preferate, Nikki Reed.
emmaivas pe 14 Noiembrie 2011 07:57
!
Buna! Am rugat o prietena sa faca rezervare si mi-a zis ca abia pe vineri sunt cateva locuri libere si imi doresc foarte mult sa-l vad la avanpremiera. Oare deja s-au facut rezervari? cum as putea sa fac rezervare de pe net?
lillith pe 13 Noiembrie 2011 14:53
desteptaciunea din ziua de azi
vai tu aia care are 5 masterate...nu inteleg de ce va dati asa destepti...fiecare mai greseste ca doar nimeni nu e perfect.Nu mi se pare frumos ce faci tu,nu iti place e ok..dar nu ar trebui sa te bagi doar ca sa insulti...
Crynick pe 18 noiembrie 2011 10:30
"vai tu aia care are?" ....vai de noi
Brindusa.Daniel pe 12 Noiembrie 2011 22:31
Stie cineva cand va fi si la Craiova, pentru ca nu il gasesc in programul cinemaului din Craiova?
stefan1989 pe 12 Noiembrie 2011 17:54
BUna
am urmarit toate partile din fil si chear mea facut placere sal van mea placut foarte mult filmu abea astept si partea prima si a doua din film
Fruitastic pe 12 noiembrie 2011 18:33
Si eu abia astept sa vad ca pui mana pe o carte de gramatica a limbii romane
Fruitastic pe 12 noiembrie 2011 18:33
Si eu abia astept sa vad ca pui mana pe o carte de gramatica a limbii romane
Bookspot pe 11 Noiembrie 2011 15:18
Multe şi adunate…
S-au adunat o groază de informaţii, noutăţi, ştiri (sau cum vreţi voi să le spuneţi) despre care nu am scris absolut nimic pe blog şi m-am hotărât să scriu acest articol LUUUNG care să cuprindă cât mai multe lucruri care s-ar putea sa vă intereseze. În primul rând, peste o săptămână apare la Corint Junior [...] citeşte
simona57 pe 10 Noiembrie 2011 18:15
cel mai tare film
deabia astept sa vad filmul il astept cu nerabdare ................mai sunt 8 zile si va aparea
:) :) :) :)

o pe 09 Noiembrie 2011 14:19
Mult prea asteptat de fani ......sa speram ca nu vor ramne dezamagiti(cum se intampla mai mereu)
DeeaShh pe 03 Noiembrie 2011 17:36
Just Dreams and Fantasy
Nu stiu fratilor de ce mai comentati daca nu va place filmul...si mai ales de ce jigniti! Ok..nu va place nu ma uitati ji atat (defapt asta ati face dak ati avea cv la "mansarda") ... VOI NU AVETI CE FACE DECAT SA VA CREDETI SMECHERI CA CRITICATI UN FILM:| SUNTETI PENIBILIII!!! Daca nu iti place FUCK OFF si atat. Si mai ziceti si de orgasm:| BA PAPARUDELOR, sa nu va zic altfel... VOI SUNTETI NISTE PITICI CARE AU CITIT PE NET SAU S-AU UITAT PREA MULT LA FILME PORNO. Nu mai zic nimic ca nu are rost...
Pentru cei cu tot ce-i trebuie sus: RESPECT :P
Si mai ales pentru cei care au facut filmul si actorii care joaca in el!

flori0304 pe 19 noiembrie 2011 09:54
:)) :)) ati vazut ca se vb despre posibilitatea continuarii filmului? si nu ma refer la par II din breaking dawn, ci sa mai scrie Stephanie Meyer inca o carte. sa mai prelungeasca orgasemele astea ,nu?..cum ziceti voi :))
mytzzy pe 27 Octombrie 2011 00:04
:x
abia asteeeept. pakt k partea a2a apare tocmai in 2012. ne tine cu sufletul la gura un an intreg. cel putin pe mn .. :D :x
sunt sigura k si asta va constitui un succes de milioane. sau miliarde. in orice caz.. merita :x

AntoniaNicola pe 26 Octombrie 2011 20:11
Abea astept, sunt atat de entuziasmata . Imi pare rau in acelasi timp ca se termina dar fiecare inceput are un sfarsit . Orcum ramane sa vedem cat de bun va fi ... Eu cred ca la final merita nota 10 . Bafta (succes)
hdmovietrailer pe 22 Octombrie 2011 17:01
Impresionant Trailer
Desi am ignorat celelalte serii pana acum, trailerul asta m-a dat pe spate! Nota 10!
patrucristinamaria pe 22 Octombrie 2011 14:16
De abia astept sa apara si la noi...ador povestea si sunt tare curioasa sa vad nextuuu:XDXDXD
catalin_modan pe 17 Octombrie 2011 22:43
Salut
nu ma-i suport asteptarea pana in noiembrie si o sa merg fix in weekend-ul premierei
puica pe 23 Septembrie 2011 17:03
Cred ca va fi o capodopera!!!
Cred ca va fii minunat !!!! Asa cum au fost si primele trei!!!! Abea Astept!!!
loryme pe 27 August 2011 11:34
Pentru cei care tot il critica pe Rob... priviti aici: http://www.youtube.com/watchv=_GIcJaED5sk ;
interviurile sunt din 2011... Rob va arata super in Breaking Dawn...si mai si canta oameni buni!

MissBlossom01 pe 10 septembrie 2011 19:22
Robert e un actor bun, nu despre asta e vorba.Doar ca multi critica filmele astea si au de ce.Dar au si parti interesante.Totusi sper ca nimeni nu-i pune lui Robert talentul la indoiala, pentru ca are si alte filme f bune.
movie.girl pe 14 Iunie 2011 10:56
:Xnu sunt cuvinte pt a descrie aceasta serie de filme.astept cu nerebdare sa vad continuarea :)
AX3L_91 pe 13 Iunie 2011 20:34
Cititi cartea daca nu mai aveti rabdare
Eu am citit cartea si a fost destul de frumoasa cu un final...nu o sa fac spoilere.Totusi nu cred ca era nevoie de 2 parti sincer acum k tine lumea prea mult in suspans si totusi din cartea nu pare actiunea atat de lunga cel putin asa am avut eu impresia.Sunt tare curios sa vad cum va arata ca imagine :D cand vor aparea ambele parti.
Deliric1 pe 10 Iunie 2011 02:13
O capodopera ce sa mai,are ce vrei si ce nu vrei, o iubire intre Wolwerine si Rogue dasta imposibila' .Ba treziti-va ma la realitate chestiile astea sunt expirate cu dragostea nemuritoare si cu vampiru salvator,asteptati vampiru toata viata si dati de-un peste care va trimite la pachet in Italia,sa fim seriosi cum sa dai o nota asa mare pentru o poveste de toata jena. S-au simtiti povestea asta? a,"sperati din toata inima",nu stiam, credeam ca sperati doar din jumatate..ma rog fiecare cu ce apreciaza... noi suntem obisnuiti sa apreciem prostia si ne merge foarte bine aici la noi in Romania...
rufort pe 01 Februarie 2011 00:10
...
Premiera in Romania cam mult de asteptat... si poate nici nu se merita
18.11.2011

MissBlossom01 pe 12 februarie 2011 22:40
Se merita pentru cei carora le place.Daca nu iti place,nu te uiti.
MissBlossom01 pe 12 februarie 2011 22:42
It's as simple as that :P
MeDdY13 pe 04 Decembrie 2010 21:01
moooooooooooor pana apar filmele...si un an intre cele doua filme?? mi se pare exagerat:((
septick pe 4 ianuarie 2011 16:17
:| :) :)) =)) morrrrrrr si eu - ai probleme, fetito! :))
HarryCineastul4 pe 21 august 2011 17:40
las-o sa moare...o virgina orgasmica in minus!
amalia74 pe 30 Noiembrie 2010 20:11
Abia astept sa-l vad.Sper sa nu dezamageasca....Am vazut toate partile de pana acum,nu vreau sa pierd nimic legat de Twilight....
ramonikramo pe 28 Septembrie 2010 17:23
bine ca n-au mai pus la gen "horror" ca innebuneam, frate! horror sunt "the birds", "final destination" si altele... asta e romantic toata ziua. oricum sper sa nu fiu dezamagita de el. astept.
MissBlossom01 pe 13 noiembrie 2010 17:40
Daca si 'The Birds' e horror..:)) Oricum mai horror decat asta,da,e.
yo_lory pe 14 August 2010 13:01
cand apare prima parte din breaking dawn ? care stiti ?
iangab_31ian pe 11 septembrie 2010 17:39
2011...
iulia_369 pe 20 noiembrie 2011 22:58
:)) Nici de cum!
rko321 pe 29 Iulie 2010 10:15
?
da care e scena unde apare jacob ca am vazut trilerul si nu este sau nu vad eu bn
user-606ef974ed744 pe 20 Iunie 2025 13:29
Cel mai mare jeg de film făcut vreodată, cu actori care par scoși de la taraba din Râmnicu Sărat si puși Sa se joace pe ei.... Pe lângă ideea cretina, când apare Tilica ala săracu, un colt de pâine și o sticluță cu sana ii lipsește sa para din canal.... parca e ieșit din coma acu 5 min.... fatuca ăia săracă pare ca are un sindrom ceva, parca nu înțelege nimic, trece totul pe lângă ea... Film pentru generația actuala de copii, care își aveau locul 90%din ei în borcane pe rafturi la Grigore Antipa.
Deceoare pe 06 Decembrie 2024 13:35
Niște porcării închipuite de creiere de oameni bolnavi mental, care vor să-și transmită virusul mai departe și să-i îmbolnăvească și pe alții.
user-63b2b36cc78dd pe 05 Ianuarie 2023 11:37
Un film foarte slab cu tipul ala palid zici ca are ciroza .Totuși m-am uitat pt Kristen care e dulce .Nota 7 pt ea .
user-5cef74dee029c pe 13 Octombrie 2019 19:02
Superb chiar îmi place merita văzut toate episoadele.sincer o spun.salutari din Grecia mikonos
carmen_angelus_romila pe 09 Noiembrie 2018 13:18
Actorii Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner, exceleaza din nou in personajele deja consacrate ale seriei "The Twilight Saga", intr-o prima parte al ultimei realizari, al luptei dramatice dintre cele doua clanuri fantastice ce pericliteaza, familia nou constituita al eroilor nostri.
user-5b0d288e730b5 pe 19 Iunie 2018 18:09
Ia ascultați proștilor Saga Amurg este pe departe cel mai frumos film din întregul univers. Voi sunteți niște handicapați care nu știu să aprecieze un film. Eu sunt obsedată de acest serial și nu voi lăsa niște coate-goale ca voi să vorbească Saga Amurg de rău. Nesimțiților, handicapațior,proștilor. Cei care au aprecuat filmul sunt cei mai de gașcă oameni din lume pe lângă niște împielițați ca voi.
andystarx pe 14 Februarie 2017 18:00
Nota 5/10
Un film la fel de slab ca si Eclipse,partea a 3, a francizei !Mi se par asa puerile,nu am citit cartile,dar filmele sunt pentru pustime,nu le pot numi nici macar romantice,sau de dragoste !
Go 1 2 3 ... 5 6 7

jinglebells