Păreri The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
(2015)Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a
![]() |
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2(2015)Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a
Articole despre film
Vom avea încă un film The Hunger Games, după un prequel pe care Suzanne Collins îl va lansa în 2020
Vom vedea noi filme Twilight şi Hunger Games
Furiosa, Katniss, plus alte eroine „furioase”, motorul unora dintre cele mai reușite filme ale lui 2015
Ce vedem la început de an la cinema. Recomandări pentru 1, 2 și 3 ianuarie 2016
Cross of Iron
L.A. Confidential
Forced to Fight
Magic Mike XXL
Messengers 2: The Scarecrow
Our Grand Despair
Coco
Brooke Langton
112 - Sie retten dein Leben
Alexis Bledel
Dinu Tănase
Toată lumea din familia noastră
Mary Steenburgen
- Starbright
- Caught Stealing
- The Toxic Avenger
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Dezamagire
P.S ptr cei ce comenteaza negativ
Jocurile foamei... DE BANI
Deci sunt chiar dezamagit. Nu ma asteptam la cine stie ce dar totusi nu ma asteptam sa fie atat de slab. Practic, am avut impresia ca ma uit la un serial drama foarte slab si plictisitor. Aproape ca am adormit la el. Aproape ca am vrut sa ma opresc si sa nu-l vad pana la final. Dar am avut multa, poate prea multa rabdare sa-l vad pana la final si am stat pana atunci cu speranta ca o sa inceapa ceva, orice... Si vorbesc acum de ambele parti. In 2014 mi-am zis sa nu ma apuc de el si sa astept si partea a doua ca sa le vad pe amandoua o data. Imi e mila de cei care au mers la cinema la prima parte si apoi au stat ca fraierii un an de zile asteptand partea a doua, asteptand "lumina" care pana la urma n-a mai venit. Practic în I si… citeşte
Slab
S-a terminat cu Foamea !
În orice caz, filmul acesta a fost o catastrofa in comparatie cu primele 2 filme, si chiar speram că o să iasa ceva bun din aceasta serie de filme .
???
Filmul bun, la fel ca si seria
Excelent film
Nota 3/10
Cunoastem cu siguranta ca a fost unul dintre cele mai asteptate filme de anul acesta, o ultima parte din franciza „The Hunger Games”: The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Finalul cinematografic al acestui univers distopic spre apocaliptic ne gaseste in dreptul eroinei noastre care este intr-o lupta cu sistemul care sta sa cada.
Katniss (Jennifer Lawrence) ia cu asalt ultima sa misiune unde confruntarile fizice cu lumea in plin razboi se lovesc de confruntarile psihice ce ating un alt nivel o data cu avansarea agresiva contra inamicului. Jocul initial… citeşte
P.S.: I-am remarcat pe Briene… citeşte
Nu înțeleg pe cei ce spun ca s-au plictisit, ca a lipsit acțiunea... Poate nu au înțeles firul narativ, a fost destul de captivant, eroina Katniss a avut de făcut niște alegeri grele. Unii înțeleg acțiunea doar în stare pura, ca mișcare, ca schimbare, lupte, decor efecte speciale chestii-trestii, nu ii captivează dialogurile, privirile, tensiunea, din care intuiești dilemele și alegerile.
Dar aceste ultime elemente pot crea suspansul care sa sustina intriga, te pot antrena emoțional în poveste.
Și la capitolul poveste, fir epic aceasta serie e o ecranizare reusita ce are priza.
Ce mi-a mai placut e Jennifer care are o interpretare fără egal, e acul în jurul căruia se învârte totul, băieții în schimb nu mi s-au… citeşte
Exceptional
unul dintre cele mai proaste filme!!!
Un final bun
Nu sunt un fan al genului, cum zic ei, sci-fi, as spune chiar deloc. De cand am vazut ca toti extraterestrii, de pe orice planeta, din orice galaxie, cu orice ganduri pe la noi sunt umanoizi, bipezi etc, m-am lecuit sa urmaresc fantezii stirbite de imaginatie. Adevarata imaginatie, nu numai scornirea unei povesti.
La filmul de fata... prima parte a fost interesanta, insa atunci cand iei supa, o reincalzesti, mai pui si apa, ca sa tina mai mult... pierzi pe drum esentialul: calitatea.
Si n-as putea sa numesc… citeşte
claudiu-daniel-lugoj
O incheiere foarte buna!
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
The Hunger Games - Mockingjay - Part 2 (2015)
ASA SI ASA
Sfarsitul seriei...din pacate!
O serie buna
Trei lucruri ce nu mi-au placut in Seria Hunger Games (cei ce au citit si cartile vor intelege la ce ma refer)
1. In prima parte (a filmului si a cartii), cand Rue moare ucisa de un baiat din alt Distric, mi s-a parut cel mai simpatic personaj din toata seria Era de asteptat sa moara toti si Katniss (pana la urma impreuna cu Peeta) sa castige jocurile.
2. Momentul cand Peeta este capturat de Capitoliu in "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", transformat intr-o cu totul alta persoana.
3. O faza spre finalul filmului "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" ce nu vreau sa o dezvalui din cauza celor ce nu au citit cartile, faza ce va schimba mult finalul seriei.
8 stelute pentru toata seria.