Păreri The Day After Tomorrow

(2004)

Unde vei fi poimâine?

Ordonează după
lumaxya pe 16 Iulie 2010 22:39
Merita aplauze!!
Un film foarte bun. Mi-a placut foarte mult. Te tine sub suspans :D.
sweetmaria pe 24 Iunie 2010 11:14
eu cred ca este mult mai bun decat "2012", este mai captivant si interesant.
RoxyD pe 08 Mai 2010 21:47
... o adevarata poveste de supravietuire ..... ..
Railysse pe 17 aprilie 2012 12:05
Daca asta este de supravietuire... uite-te la Jocurile Foamei.
Railysse pe 17 aprilie 2012 12:06
Sau daca vad ca-ti place genul asta de filme, uite-te la 2012... este mult peste asta chiar daca nici ala nu este cel mai bun film.
NaTyLuTz pe 22 Aprilie 2010 11:59
Un film deosebit, un film ce reda in mod real catastrofa ce se poate declansa daca fenomenul de incalzire globala nu va fi stopat(sau macar incetinit); un film ce trebuie sa fie un semnal de alarma pentru toate statele lumii puternic industrializate. Un film care mi-a placut, si pe care nu il ratez decate ori am ocazia. Un film pe care il recomand.
Neagu Dan pe 04 Septembrie 2005 02:16
Cel mai bine realizat film care merita toate oscarurile din lume. Pe langa asta nu e doar un film ci este ceva ce se poate intampla si in realitate.
gamblerrambler pe 06 Iulie 2016 00:19
Ice Age....poimaine?!?
Ca in oricare film tipic Emerich, avem cate un savant cercetator care isi da seama primul ca ceva nasol va avea loc. Filmul debuteaza cu peisaje arctice superbe si ...sincer, mi-as fi dorit ca filmul sa se fi oprit acolo. Pentru ca de la saritura geologului peste crapatura dintre ghetari, filmul s-a cam stricat.
Avem ca protagonist un cercetator geolog, un tata iresponsabil si oribil.
Politicienii americani, inclusiv vicepresedintele, sunt fie incompetenti, fie dezinteresati si rupti de realitate.
Cursul evenimentelor ia amploare intr-un ritm accelerat: de la incalzire globala, in urma topirii ghetarilor ce a dus la dereglarea curentilor oceanici, avem intai ploi si inundatii, apoi uragane (si am apucat s-o vad si pe asta: reporteri transmitand din Los Angelesul devastat de 3 super tornade), pe urma incepe inghetul.
Actorii, absolut toti (poate exceptand… citeşte

zbranca_cosmin pe 24 Aprilie 2014 17:44
Neasteptat de bun
Filmul pune in prim plan mentalitatea fiintei umane,il doare in cot de tot ce se petrece iar cand lucrurile iau o intorsatura neasteptata se da cu capul de toti peretii ca sa ii fie din nou bn.
kakapiciu pe 11 Februarie 2014 17:50
Intradevar o posibila varianta a unei ere glaciare si un posibil rezultat ilustrate in acest film.
SQueeZer pe 18 Ianuarie 2014 21:33
Un film foarte bun, întradevăr. Mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care îl transmite. Nota mea : 8.
bozzuflavius pe 13 Februarie 2013 19:18
Superb
mie mia placut filmul la nebunie ... o combinatie foarte buna intre Sf ... Drama si suspans ... Recomand acest film unul din cele mai bune filme vazute de mine
catasmile17 pe 23 Ianuarie 2013 15:10
Un film superb. Cred ca este unul dintre singurele filme apocaliptice care mi-au placut.
tonymaestrul pe 07 Ianuarie 2013 18:20
Foarte bun filmul. m-a tinut in suspans pana spre final. Imi plac filmele despre sfarsitul lumii gen acesta :)
MagicColor pe 07 Ianuarie 2013 12:53
Mi s-a parut destul de interesant,mai ales subiectul. Palpitant pe alocuri ... ce sa zic?! Merita vazut.!
Dar_kvampire pe 07 Ianuarie 2013 10:16
Mie personal mia placut ideea filmului pe langa 2012 asta este mult mai tare si merita vazut macar o data 10
alexcretu75 pe 06 Ianuarie 2013 20:38
Iubesc filmele de catastrofa :X:X:X:X (P.S daca nu va place comm meu nu jicniti,nu ma intereseaza parerile voastre)
deadlord pe 26 August 2012 20:40
Mie mi-a placut foarte mult, efectele sunt superb facute, iar poveste si regia de exceptie.
anonymous.6229028630c4f pe 09 Aprilie 2012 13:14
Comentariu șters
radu3455 pe 27 August 2011 20:53
mie mi-a placut filmu are o poveste interesanta merita 10
pinkroz pe 27 Aprilie 2011 16:23
FOARTE INTERESANT
Intrebarea mea este: Se va intampla asta cu adevarat? Ca daca da o sa ne fie greu . . .
zeno.marin pe 23 Aprilie 2011 23:09
Defecte speciale bune
Pe scurt: another disaster movie. Ce m-a facut sa dau totusi generoasa nota 4? Efectele speciale intr-adevar reusite in marea lor majoritate. As spune chiar surprinzator de convingatoare. Atentie, nu toate. Unele doar, pentru ca sunt multe care miros a calculator ca un parfum ieftin in parul unei producatoare, nu de film fireste...
De fapt tot filmul e un suport-pretext pentru efectele speciale.
Ce nu mi-a placut? Pai in rest cam nimic. Dialoguri batoase si necizelate, primitive, demne cel mult de un episod dintr-un serial juvenil categoria Hannah Montana. Supraincarcat si infantil. Adica undeva intre neverosimil si imbecil (secventa cu convorbirea purtata dintr-o cabina telefonica scufundata 92% sub apa e reprezentativa pentru valoarea acestui film).

Mellia pe 15 Aprilie 2011 12:31
Cred ca l-am vazut de 3,4 ori si tot nu m-am plictisit de el.Te face sa vezi lumea cu alti ochi, te gandesti ce o sa se intample cu noi si cum o sa reusesti sa supravietuiesti. Ar trebui urmarit de toata lumea, spune un adevar care ne ameninta de mult.
legolas05 pe 12 Martie 2011 00:18
un film excelent....mia placut foarte mult....este foarte interesant....merita vazut
xtremlaur pe 11 Martie 2011 23:17
Filmul este clar de nota 10...
Foarte tare.. trebuie vazut blu-ray... Imagini incredibile, de poveste ce sa mai zic... foarte tare...
Merita fiecare secunda.
Actorii cat se poate se nemodificati... nu farduri in exces..

paul2000 pe 02 Februarie 2011 18:22
Un film apocaliptic foarte bun, cu efecte impresionante si o poveste destul de credibila! Filmul transmite un mesaj la adresa omenirii: Sfarsitul este mai aproape datorita omului! Actorii joaca bine, actiunea se continua frumos si suspansul este si el prezent! In ciuda unor exagerari a catastrofelor naturale care se abat asupra pamantului, ramane unul dintre cele mai bune filme apocaliptice! Merita vazut de toata lumea! Recomand!
Baaby pe 04 Ianuarie 2011 00:03
!!
pe mine personal a reusit sa ma tina cu sufletul la gura pe toata durata :D
StamatinFlorin pe 02 Ianuarie 2011 17:09
Priveste ...
Mult mai bun decat 2012...
Recomand acest film ...luati cele 2 filme apoi spuneti-va parerea

kr1st1badboy97 pe 27 ianuarie 2011 15:54
nu-i chiar mai bn dekat 2012, da in rest is d acord cu tn;)
StamatinFlorin pe 27 ianuarie 2011 21:28
ma refer ca e o poveste mai credibila ...si mult mai aproape de adevarul din zilele noastre
julia84 pe 31 Decembrie 2010 10:14
Superb!!!!!
Am vazut filmul acesta de nu stiu cate ori si de fiecare data mi-a placut foarte mult.
Nu inteleg de ce are o nota atat de mica, totusi..!.
Oricum, cui i l-am recomandat a ramas la fel de impresionat de film ca si mine.
E un must see categoric!

Gerrard831 pe 19 August 2010 00:47
Mie imi place genul acesta de filme si de aceea il consider un film foarte bun. 2012 si The Day After Tomorrow mi se par cele mai reusite filme despre sfarsitul lumii. Ambele au niste efecte foarte reusite.
byutz pe 10 Iunie 2010 20:57
Mie mi-a placut, sincer. Efectele speciale au fost bune, ideea a fost buna.
scaloy pe 27 Aprilie 2010 00:03
merita vazut
unul dintre cele mai bune filme apocaliptice pe care le-am vazut,imi plac genul asta de filme este o capodopera
Radu1711 pe 10 Aprilie 2010 13:47
radu1711
un film foarte tare, l-am vazut acum cativa ani si acum ma uit din nou la el si m-a impresionat la fel de tare ca prima data
AS-ANA pe 02 Aprilie 2010 22:49
;)
Clasica poveste sfarsitu lumii na e frumos ;) mia placut :D
Praetorian pe 24 Ianuarie 2010 17:06
Foarte Bun
Desi nu a abordat exact acelasi subiect ca 2012 , acest film este cu mult superior si la efecte speciale dar mai ales la scenariu . Sunt surprins de nota foarte mica de pe IMDB , 6,3 insa este mai mare decat 2012 care are 6,1 . Probabil motivul este pentru ca s-au facut prea multe filme legate de acest subiect insa sunt de parere ca trebuie data nota filmului pentru cum a iesit referitor la subiect chiar daca acel subiect a fost folosit de prea multe ori .
nistorescu ali alexandru pe 14 Iulie 2006 14:39
e cel mai tare film care l-am vazut.e total reusit.nu numai ca e fain dar este ceva care se poate intampla in viitor.
Denis pe 14 Martie 2005 12:44
Pentru mesajul din 8 iunie ora 17:48,Gram nu stiu cum,pacat ca n-am scris mesajul mai devreme,aveam liber in ziua aia,intelegi.
Misty pe 28 Iunie 2004 22:01
Eu nu am vazut inca filmul dar cred ca prestatia actorilor nu a atras deloc publicul.Asa ca o sa-l vad numai pentru efecte speciale.Desi Jake Gyllenhaal promite multe
Scientist pe 22 Iunie 2004 20:03
Un film de exceptie, o buna ecranizare a viitorului mai mult sau mai putin apropiat.Cine nu recunoaste ca e un film bun este ori fara pic de cunostinte in domeniul stiintei, ori nu vrea sa vada ce li se va intampla urmasilor nostrii.
Nu mai afirmati ca filmul este prost, daca si voi sunteti la fel, macar argumentati.
Oricum filmul a fost bine primit de publicul mai evoluat, el situandu-se weekend-ul trecut pe locul 1 in box-office romanesc si pe 9 in USA.
Cei care nu l-ati vazut inca, grabiti-va sa-l vizionati, merita!
P.S. Poate mai invatam ceva din el...

Marius Bancila pe 02 Iunie 2004 10:22
In Vrajitorul din Oz Dorothy spune bye bye Kansas-ului. In The Day After Tomorrow omenirea spune Bye Bye SUA, Canada, Marea Britanie, EU, Rusia, China sau Japonia. Practic planeta se razbuna pentru toate ranile pricinuite de oameni de-a lungul timpului.

In afara de efectele speciale care sunt bine facute, filmul e destul de slab. Vedem din nou barbati americani salvand, de data asta nu lumea, ci grupuri de oameni cu sanse 0 de supravietuire, vedem pentru a N-a oara presedintele american plecand ultimul din washington atunci cand acesta trebuie evacuat, etc. Chiar si ideea de baza e cam trasa de par.

Parerea mea e ca filmul e un insucces total. Se tot spune ca e regizat de Emmerich care a facut Ziua Independentei, dar e mult mai slab decat ZI. Ce pot sa spun e ca am inghetat in sala doua ore la filmul asta. Totusi nu cred ca era din cauza filmului...

rox pe 16 Mai 2004 14:28
Trailerul e misto. Mie una imi plca filmele de genul asta si are niste efecte foarte bine realizate. Cred ca e mai bun decat Independence Day. abia astept sa-l vad. Si cu atatea continuari ce vor aparea anul asta, e posibil sa fie unul din filmele bune.
John pe 06 Mai 2003 22:17
un film bun ...pacat ca pe ecranele din Romania va veni la calendele grecesti...iar multi dintre noi o sa-l vada printr-un dvd pirat.
AlexandruDragosStegaru pe 25 Ianuarie 2016 11:17
The Day After Tomorrow
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
sorinreddog pe 28 Iunie 2010 16:00
Mi-a placut!
Mie mi-a placut filmul,si remarc inca odata,ca un asemenea film are o nota destul de mica pe imdb,ce se intampla in film poate devenii in viitorul apropiat o realitate infricosatoare,cert este ca omenirea trebuie sa traga un semnal de alarma!
Serban laura pe 03 Ianuarie 2005 12:33
Este dragut, dar mai mult predomina efectele decat actiunea propiu zisa si actorii.
polar pe 25 Mai 2004 12:25
Un scenariu foarte aproape de realitate.Fenomenul de incalzire globala este in plin proces de evolutie si efectele au inceput deja sa se faca simtite.E posibil ca in viitorul apropiat sa ne confruntam cu forta devastatoare a naturii si sa nu mai avem ce face.
O zi buna in continuuu

pssst pe 29 Iunie 2004 13:27
Un alt film al lui Roland Emmerich. Ce e nou? Mai nimic, desi aparent a mai invatat ceva de la gluma de Independence Day. Este de data asta un film serios, care insa are o premisa mult prea trasa de par. Te gindesti: bai, ce norocosi suntem ca inca batrina planeta albastra nu ne-a dat sutul!!!!

Lasind gluma la o parte, Dennis Quaid joaca lamentabil si imi pare rau sa o spun, o mare parte din distributia alocata rolurilor secundare il depaseste cu o posta!

Efecte speciale? As indrazni sa zic bune, dar lupii aia:
- aratau ca la jocurile video (ba chiar acolo intelegi de ce arata ca in reclame la paste de dinti…)
- il tot alergau pe Eroul Neinfricat, Aparatorul Celor Multi si Oropsiti si nu il ajungeau: e simplu: viteza maxima a unui om in conditiile alea era MAXIMUM jumate din cea a “lupilor”, deci aia cred ca alergau doi pasi inainte si… citeşte

2 10
BallGr33zy pe 22 noiembrie 2009 13:07
" gluma de Independence Day".....fa tu filme mai bune mah "inteligentule"
Picu Irinel pe 09 Ianuarie 2005 16:16
e varza
2 9
Emy13 pe 30 iulie 2010 19:21
varza esti tu la cap... filmul este bun si interesant,dar fiecare cu parerea lui >_
fartalot pe 20 August 2009 01:06
bai frate da nu se mai satura nimeni de eternu subiect?
incalzire globala-era glaciara-iar incalzire globala cu efecte secundare cum ar fi...hmm era glaciara?

2 7
Matrix pe 20 Septembrie 2004 12:31
Film catastrofa!
Nici nu stiu cum s-a terminat, l-am facut varza, am adormit de vreo 5 ori.
Scenariu neverosimil, actori care nu stiu ce cauta printre efectele speciale (care nici astea nu sunt senzationale), scene penibile marca Emmerich.
De toata jena!

2 4
Andreea pe 08 Iunie 2004 10:49
O porcarie de film.
Oricum murim toti, ce mai trebuie sa vedem astea si-n filme?
Cred ca toti care ati zis ca filmul e super nu sunteti normali!!!!

2 4
Sparxxx pe 31 Mai 2004 16:06
o mizerie.In afara de efecte, care si alea nu sunt mare scofala, filmul este jalnic.Ideea nu este ceva nou si actorii sunt patetici
2 3
Go 1 2 3