Păreri The Dark Knight

(2008)

Cavalerul negru

Ordonează după
david boicu pe 17 Ianuarie 2007 13:44
da da asa e bale asta il joaca cel mai bine pe batman si dupa el vine keaton
1 2
catalin boicu pe 17 Ianuarie 2007 13:42
desi o sa apara peste un an sunt sg ca o sami placa ...si mai ales ca bale este un fenomen cand il joaca pe legendarul BATMAN))
1 2
alin_iovanov pe 31 Decembrie 2014 02:20
CEL MAI SLAB DIN SERIE
M am uitat la aproape din film, slabut rau............................
Just_Anna pe 18 Aprilie 2012 17:47
Sincer în unele momente speram ca Jokeru-ul să câștige .
R.I.P Heath Ledger

dannysa6 pe 22 Ianuarie 2012 13:53
90% din nota uriasa de pe IMDB a acetui film este datorita prestatie lui Heath Ledger in rolul de Joker
Moartea lui de Heath Ledger este cel mai rau lucru care s-a intampat cinematografiei in 2008, ma rog al doilea cel mai rau lucru, primul fiind aparitia filmului Twilight.
As fi vrut foarte mult sa-l revad pe Heath Ledger in The Dark Knight Rises din 2012 dar v-a trebui sa ma multumesc cu Christian Bale si Morgan Freeman si cu restul actorilor care probabil nici impreuna nu fac cat jumatate din cei trei (Morgan Freeman, Christian Bale, Heath Ledger)

CosminHorrorMaster pe 08 August 2011 12:35
Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori insa ceea ce a facut acest film faimos a fost Heath Ledger. Si cred ca ar fi meritat mai multe premii Oscar.
WikdMovies pe 24 Iulie 2011 19:53
Dupa parerea mea, acest film este fara indoiala cel mai bun film cu si despre supereroi de pana acum! Inca odata, Cristopher Nolan trebuie laudat pentru munca sa! Pot sa spun ca Christian Bale ESTE Batman, iar desi nu prea le aveam cu personajul Joker din universul Batman, acum pot sa spun ca oficial, Joker, jucat impecabil de Heath Ledger a devenit personajul meu preferat!
O capodopera in tot sensul cuvantului!
RIP Heath Ledger...

serghei_romanu pe 27 Decembrie 2009 20:59
Bun de tot.
Exact asa ar trebui sa arate un film de actiune.Ritm alert cu multe situatii limita unde imprevizibilul isi face de cap, efecte speciale remarcabile : urmariri , sarituri de la 100m etc, replici de neuitat si personaje carismatice prezentate in amanunt, mai ales Jokerul.Il consider unul dintre cele mai bune filme de actiune din toate timpurile prin simplul fapt ca ma tinut tintuit de scaun pe toata durata lui.De vazut si revazut si revazut... pentru ca atinge un nivel foarte inalt prin absolut tot ce inseamna cinematografie.O realizare de exceptie a secolului 21,in care straluceste regretatul Heath Ledger.9/10
hepilica pe 19 Octombrie 2009 15:08
Cel mai bun film
Unul dintre cele mai bune filme din cate am vazut eu (si credeti-ma ca am vazut multe).
NeGoMaN pe 30 Mai 2009 20:48
Am si e un mesaj de facut : nu mai votati aiurea ! serios. Asa evitam sa detronam filme adevarate. "The Dark Knight" e cel mai bun film din seria "Batman" , asta nu inseamna ca toata lumea sa ii dea 10 si astfel sa iasa in fata filmelor romanesti precum "Filantropica".Aaaa da...! Cel mai bun film din 2008 a fost "No Country for Old Men"
1 10
Eustake pe 12 iunie 2009 20:21
Ala e cel mai bun film din 2007 :)
lucian.iorga pe 1 august 2009 13:53
ce are de a face The Dark Knight cu Filantropica? Sunt 2 filme de genuri diferite. Fiecare individ cu parerea lui personala si votul pe care il da reflecta impactul filmului asupra lui. SI nu suntem la votul pentru cel mai bun film. Aici ne spunem parerea despre un acest film. Atit.
wiwiwi pe 20 Septembrie 2025 23:53
Nu e cel mai bun film de acțiune, majoritatea exagerează (chiar nu înțeleg nota de pe IMDb), dar merită văzut pentru performanța lui Ledger, o legendă când vine vorba de interpretarea lui Joker.
user-64be1da1f18b5 pe 24 Iulie 2023 09:53
Printre comentarii poti sa iti dai seama de nivelul cinefilului roman care prin primitivismul si superficialitatea sa nu reuseste sa priveasca dincolo de un "film cu supereroi" si sa retina ceva din dialogurile fabuloase si interpretarea antieroului Joker.
satenu78 pe 12 Martie 2022 20:03
Pierdere de timp
Filmul ăsta este penibil. Am încercat să îl privesc până la capăt de dragul lui Heath, dar am renunțat după 40 de minute. Dacă ăsta este film de nota 9.00 IMDB, Florin Salam este deasupra lui Freddie Mercury.
user-5a8cac6589d12 pe 28 August 2021 13:20
Trebuie sa fii un idiot sa nu-ți placa acest film sau sa ai ceva impotriva lui. Cel mai bun film de actiune all time. Masterpiece al genului.
user-5fd9d53d5ebd2 pe 16 Decembrie 2020 11:45
In general slab, are momente bune dar atat. Nu se compara cu cel din 89.
user-5ed8fa34edbfa pe 07 Decembrie 2020 15:47
Parerea mea...imi place mai mult batman din 1989 și si joker din 89..
DAR DOAR ca personaje..
CA film acesta este mai bun..
Merita vazut(nu s a simtit lung chiar dacă e asa)

ioanaa_ioana pe 19 Ianuarie 2020 18:29
Nu ma impac cu genul filmelor sumbru criminal haotic confuz
Nu il recomand nici daca n-aveti nimic de vizionat, mergeti in parc.

albert808 pe 15 Ianuarie 2020 23:02
"Ori mori ca un erou, ori trăiești îndeajuns încât să devii un ticălos". Posibil cel mai cunoscut film al seriei, Dark Knight este în opinia mea unul dintre cele mai bune filme cu Batman ever. După ce în filmul anterior ni s-a prezentat originea lui Batman, acest film nu stă pe gânduri și trece direct la fapte. E foarte greu să îți amintești ce ai văzut cu 10 minute înainte, acțiune la tot pasul, Heath Ledger (Dumnezeu să îl ierte) este cel care îl interpretează magistral pe Joker, care a devenit, datorită lui, unul dintre "villainii" mei preferați. Filmul are o poveste atât de interesantă încât la un moment dat ai impresia că o să se termine, dar "ceva" se întâmplă și totul te întoarce și te face să te simți confuz.(SPOILER ALERT,dacă nu ai văzut filmul nu citi următoare frază) Nu prea mi-a plăcut faptul că l-au introdus pe "Two-Face" din… citeşte
user-5dffd55d3d5b2 pe 22 Decembrie 2019 22:44
o mare porcarie, filme nerealiste cu care nu ramai cu nimic...dupa 10 minute am inchis, o sa caut o drama adevarata, reala...
CalypsoSwag pe 07 Noiembrie 2019 12:16
The Dark Knight (2008)
Filmul este foarte bun, are nota 8 de la mine. Jokerul este ok si filmul are multa actiune dar are si momente mai slabe, parca totul ar fi facut in mare graba. Pentru mine filmul ocupa locul 3 in trilogia aceasta regizata de Christopher Nolan. Nu trebuie sa se supere nimeni, The Dark Knight este un film foarte bun dar imi plac mai mult Batman Begins & The Dark Knight Rises. Este doar parerea mea si trebuie respectata.
Draguta1234 pe 23 Octombrie 2019 23:41
Interpretarea regretatului Heath Ledger este una excepțională! Cuvintele sunt de prisos în fața prestație acestui mare actor, care cu siguranță a scris istorie.
Iulidesprefilme pe 03 Mai 2019 11:17
Un film controversat ca valoare, interes...Iar Oscarul s-a dus la regretatul Heath Ledger, la categoria Cel mai bun actor în rol secundar...
Edy007 pe 31 Martie 2019 21:52
În primul rând, trebuie să spun că The Dark Knight m-a luat prin surprindere. Nu că aş fi intrat în sala de cinema cu anumite aşteptări, însă filmul a fost cu totul altfel decât mi-aş fi închipuit... şi nu în sensul rău.
Christopher Nolan continuă ceea ce a început cu Batman Begins, şi anume să rupă barierele producţiilor inspirate din benzi desenate. Putem spune adio personajelor de sticlă, finalurilor moralizatoare şi celorlalte tiparuri ale genului, regizorul britanic stabilind noi standarde.
Filmul e extrem de întunecat şi monocolor în viziunea sa. Nu pot fi creionate clasicele personaje pozitive şi personaje negative, eroii filmului fiind de o mare complexitate. Rolul cheie e cel al Joker-ului, interpretat magistral de Heath Ledger. Prestaţia sa diferă mult de cea a lui Nicholson din prima parte a vechii serii, mai gravă, mai profundă,… citeşte

user-5a9ffe9fa4e74 pe 03 Ianuarie 2019 23:23
Why so serious bruce? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
carmen_angelus_romila pe 05 August 2018 07:23
"The Dark Knight", o poveste mai veche, continuata si modernizata, un filmcastigator de premii si care prinde bine la public.
Ser1504 pe 24 Mai 2018 23:31
Este unul dintre filmele mele preferate dacă nu, s-ar putea sa fie chiar preferatul meu. L-am văzut de vreo 4 ori pana acum și tot l-aș mai revedea. Filmul asta are atâtea lucruri uimitoare în el și unul dintre cele mai bune lucruri dacă nu cel mai bun este interpretarea lui Heath Ledger în rolul lui Joker. Dar și Batman și Two-Face sunt și ei interesanți în filmul asta, deși starul principal tot rămâne Joker (Heath Ledger).
6Patronul9 pe 26 Decembrie 2017 11:44
Masterpiece
In ochii mei acesta este cel mai bun film de genul asta si unul dintre cele mai bune filme facute vreodata.Christopher Nolan a facut istorie cu personajele acestea si cu siguranta isi merita toate laudele.Se vorbeste atat de mult despre interpretarea (de altfel,magistrala) a regretatului Heath Ledger,incat actori precum Aaron Eckhart,Christian Bale si Gary Oldman sunt aproape dati uitarii,cu toate ca si ei au jucat absolut impecabil in acest film.O adevarata capodopera pe care o recomand cu caldura tuturor.
bistrae_ioana pe 07 Ianuarie 2017 00:55
"The Dark Knight" este,indubitabil,unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată. Într-adevăr, Heath Ledger a reprezentat vedeta acestei pelicule,interpretând impecabil rolul lui "Joker" , însuși personajul etichetându-se drept "un agent al haosului". Această producție cinematografică este mai mult decât o "poveste" inspirată din benzile desenate cu supereroi - constituie un film psihologic, ce reflectă conflictele interioare ale ființei umane în situații dificile,evidențiindu-se,totodată,adevărata față a societății. Pe lângă prestația remarcabilă a regretatului Heathcliff Ledger, scenariul și regia talentatului Christopher Nolan (în colaborare cu fratele său,Jonathan) au contribuit la succesul acestui blockbuster.
Aceștia au demonstrat că pot realiza filme inteligente,apreciate de către întreaga lume cinefilă,fără ca profitul să fie… citeşte

poison4you pe 23 Octombrie 2016 01:54
Nu dezamageste!
Daca vreti sa va uitati la film pentru ca a-ti auzit ca Heath Ledger joaca un Joker de exceptie atunci nu ve-ti fi dezamagiti....cel putin eu nu am fost :))
viki199- pe 19 August 2016 00:21
HEATH SI A DAT VIATA PENTRU ACEST FILM !
TOATE SERILE BATMAN SUNT MEDIOCRE CU EXCEPTIA ACESTUI FILM GRATIE JOKERULUI. GENIUL CRIMINAL INTERPRETAT DE HEATH AR FII TREBUIT SA ADUCA ACESTUI FILM MACAR UN OSCAR IN PLUS . FELICITARI !
gamblerrambler pe 02 August 2016 23:24
Joker
Christian Bale la fel de plictisitor si sictirit de rol, dar Joker jucat de Hearh Ledger a facut tot filmul, a fost genial. Foarte autentic si captivant a fost Jokerul interpretat de el. Actorii care l-au jucat anterior parca interpretau un clovn. Insa acesta a fost un adevarat Joker monstruos.

In schimb, partea cu Dent , desi a fost interesanta, parca prea s-au grabit.

klute pe 04 Ianuarie 2016 18:17
Eu zic mersi că, pe durata lui, nu m-am plictisit. Că n-am rămas cu mare lucru după, asta-i altă poveste.
XxRedBullxX pe 13 Mai 2015 02:55
The Dark Knight (2008)
O capodopera de film, Joker a fost criminal, n-am cuvinte...a făcut aproape tot filmu-ul, suspans și acțiune maxima, mai mult nu cred ca se putea. în alte cuvinte e un film excepțional, merita pe deplin nota obținută.
mari56x pe 23 Februarie 2015 09:08
De exceptie
Atat Bale cat si Ledger au facut rolul vietii... pacat de cel din urma. Cel mai reusit Batman de pana acum dupa gustul meu.
danny_constantin pe 23 Ianuarie 2015 23:27
Joker a fost extraordinar
Unii au fost la acest film sau au cumparat acest film numai ca sa il vada pe Joker , in niciun caz sa il vada pe Batman , oricum este un rol destul de dificil sa il joci tocmai pe Joker . Condoleantele mele pentru actorul care l-a interpretat pe Joker .Cred ca nici The Dark Knight Rises nu sa comparat cu acest film . Oricum The Dark Knight este unul dintre filmele mele preferate
XShadowX pe 22 Ianuarie 2015 15:29
CAPODOPERA CINEMATOGRAFICA
SUPERB film si SUPERB REGIZOR : Christopher Nolan + niste actori de exceptie ( RIP Heather Ledger ) , merita nota 10+
silviu_ciobanu pe 22 Mai 2014 15:58
super film!actorii au fost senzationali....merita vazut fara nicio indoiala!
Dana04 pe 29 Decembrie 2013 20:11
Joker este cel mai tare, pacat de ce s-a inamplat...
vyydo pe 20 Octombrie 2013 11:43
Probabil cel mai bun film din trilogie si nu numai.
richardro pe 13 Septembrie 2013 18:46
Jokerul
Performanta realizata de Ledger in rolul Jokerului este incredibila,se spune ca a stat incuiat in casa vreo 3 luni pregatindu-si rolul.
BleWoMovie pe 31 August 2013 17:26
Ura pentru Joker!
Joker a facut toti banii! Ma oftic , ca a murit......era un actor foarte bun. Defapt cred ca multa lume l-a indragit mai mult pe Joker decat pe Batman:))
vladimir84 pe 06 August 2013 22:11
Filmul este impresionant, actorii de nota 10, iar viziunea lui Christopher Nolan unica.
sirmaximus26 pe 25 Mai 2013 15:43
Why are you sow serious? Cea mai atre faza din film.Let's put a smile on this afce
alin.cristian pe 27 Martie 2013 21:00
Joker
Cu siguranta cel mai bun din serie, vedeta acestuia, Heath Ledger, cu un rol fantastic, un villain desavarsit.
SarpeleCocosat pe 09 Martie 2013 16:17
Mi-a placu in mod special actingul lui Heath Ledger care a facut un rol de-a dreptul genial si bineinteles actiunea si efectele speciale ce sunt punctele forte ale acestui film.
VladiFarm pe 29 Octombrie 2010 01:23
Foarte bun filmul , foarte interesant . Rolul lui Joker a fost jucat extraordinar de Heath Ledger , Dumnezeu sa-l ierte !
nsag pe 13 Octombrie 2010 22:24
nsag
Pacat de Heath Ledger ca a murit fara el batman 3 nu va fi acelas doar daca nu il vor adauga si pe joker in film !!! in rest filmul vil recomand cu placere 10 din 10 o CAPODOPERA,nu se mai fac filme despre supereroi ca acesta!
fireskull pe 05 Octombrie 2010 08:56
The Dark Knight este un film foarte frumoas mia placut cum a jucat Heath Ledger in rolul de Jocker pacat ca nu mai este printre noi.
Sergiu.Lobont pe 24 Septembrie 2010 06:55
Heath Ledger e sarea si piperul in filmul acesta. Pacat ca a murit. Filmul... inteligent construit, Joker se joaca pur si simplu cu mintea celorlalti.
alin_buzau pe 16 Septembrie 2010 18:19
Filmul nu mi s-a parut a fi unul foarte bun, in schimb pot sa spun ca merita nota 10 Heath Ledger (Joker) pentru rolul care l-a jucat.I s-a potrivit ca o "manusa".
Go 1 2 3 4 5 6

jinglebells