Articole Terminator: Dark Fate

(2019)

Terminator: Destin întunecat

Despre distribuție

LINDA HAMILTON (Sarah Connor) a intrat pentru prima dată în atenția internațională, jucând rolul iconic al lui Sarah Connor în filmul original Terminator, devenind una dintre primele vedete de acțiune feminină.

După succesul din Terminator, a urmat rolul din serialul produs de CBS „Beauty and the Beast”, unde a jucat alături de Ron Perlman. Serialul a fost apreciat de către critici, iar ea a fost nominalizată atât la Premiul Emmy, cât și la două Globuri de Aur.

După ce a jucat alături de Michael Caine în Mr. Destiny, ea și-a reprizat rolul personajului Sarah Connor în Terminator 2: Ziua Judecății. T-2 a fost o lovitură la box office, cu încasări de peste 500 de milioane de dolari, mai mult decât orice alt film din acel an. Hamilton a primit două MTV Movie Awards pentru rolul ei în film. Hamilton a fost aleasă de People Magazine drept unul dintre cei mai frumoși 50 de oameni din lume. În urma succesului filmelor Terminator, ea a fost gazda „Saturday Night Live”.

Ea s-a întors la televiziune în „A Mother’s Prayer” de pe canalul USA Network, interpretând o mamă care și-a pierdut soțul și este diagnosticată cu SIDA. Pentru prestația din film, Hamilton a primit un premiu CableACE pentru cea mai bună interpretare dramatică și a fost nominalizată la un alt premiu Globul de Aur. În același an, Hamilton a filmat lungmetrajul Dante's Peak cu Pierce Brosnan. Dante's Peak a avut încasări de 280 de milioane de dolari și a fost unul dintre cele mai mari hituri comerciale ale anului. A primit un premiu Blockbuster Entertainment pentru performanța feminină pentru rolul din Dante's Peak.

Hamilton a jucat în numeroase seriale și filme pentru televiziune de-a lungul carierei sale. Este încântată să se reîntâlnească cu James Cameron și Arnold Schwarzenegger, reprinzând rolul personajului Sarah Connor în Terminator: Destin întunecat.

ARNOLD SCHWARZENEGGER (T-800) este cunoscut pe tot globul pentru numeroasele sale realizări: campion mondial la culturism, erou de acțiune la Hollywood, om de afaceri de succes, ecologist, filantrop, cel mai bine vândut autor și Guvernator al Californiei.

Acest sportiv și actor de renume mondial s-a născut în Thal, Austria în 1947, iar la 20 de ani domina sportul culturismului competitiv, devenind cea mai tânără persoană care a câștigat vreodată titlul Mr. Univers. Prin generarea unui nou public internațional pentru culturism, Schwarzenegger s-a transformat într-o emblem a sportului. Având ca obiectiv Hollywood-ul, a emigrat în America în 1968 și a continuat să câștige cinci titluri Mr. Univers și șapte titluri Mr. Olympia înainte de a se retrage pentru a se dedica actoriei.

Schwarzenegger, care a lucrat sub pseudonimul Arnold Strong în primul său lungmetraj, Hercules în New York, și-a făcut rapid un nume la Hollywood. În 1977, Asociația Presei Externe de la Hollywood i-a oferit un premiu Golden Globe® cu titlul New Male Star of the Year pentru rolul său din Stay Hungry, unde a jucat alături de Sally Field. Marele său debut a avut loc în 1982, când epopeea Conan the Barbarian a luat aurul la box office. În 1984, Schwarzenegger s-a catapultat în istoria cinematografiei ca personaj principal în thrillerul științific al lui James Cameron, Terminator. Este singurul actor care a fost inclus în ambele categorii ale Institutului de Film American pentru rolul de erou și personaj negativ pe care l-a jucat în film. Până în prezent, filmele sale au înregistrat câștiguri de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea.

MACKENZIE DAVIS (Grace) poate fi urmărită alături de Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger în Terminator: Destin întunecat, produs de James Cameron. Paramount va lansa filmul în SUA pe 1 noiembrie 2019.

Davis a terminat recent de filmat comedia/drama în regia lui Jon Stewart, Irresistible. Filmul, produs de Plan B Entertainment, îi va avea în distribuție pe Steve Carell, Rose Byrne și Topher Grace; și spune povestea unui strateg democrat care ajută un veteran pensionat să candideze pentru postul de primar într-un mic oraș conservator din Midwestern. Focus Features va lansa filmul anul viitor.

Tot în acest an, Davis a filmat The Turning alături de Finnul Wolfhard și Brooklynn Prince. Filmul, produs de Steven Spielberg și regizat de Floria Sigismondi, este o abordare modernă a romanului scris de Henry James “The Turn of the Screw”. Acesta spune povestea unei tinere guvernante (Davis) angajată de un bărbat care a devenit responsabil pentru nepoții săi, după moartea părinților. Filmul urmează să fie lansat în 2020.

NATALIA REYES (Dani Ramos) este o actriță columbiană cu experiență vastă în film, televiziune și teatru. În prezent, este considerată una dintre cele mai promițătoare actrițe latine feminine. După o lungă căutare, ea a fost aleasă în cele din urmă drept unul dintre personajele principale în viitoarele filme din franciza Terminator.

S-a născut la Bogotá, pe 6 februarie, iar la numai 9 ani, Reyes a intrat în Claraluna - o companie de teatru muzical - unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a studiat acolo timp de șapte ani. A înregistrat 5 albume, a avut turnee în Columbia și Statele Unite și a jucat în mai multe musicaluri.

Despre producție
jinglebells