Păreri Tati part-time

(2024)

Tati part-time

Ordonează după
vamp_cupcake pe 12 Ianuarie 2024 10:30
Câtă ipocrizie din partea soților Măruță! Auzi tu, să se simtă insultați când cineva îndrăznește să-i pună la îndoială talentul actoricesc al odraslei răsfățate. Te rușinezi numai când te gândești la copilașii talentați din cinematografia românească, de exemplu, Lulu Mihăescu (Veronica). Nu este de mirare de ce a fost comparată cu Shirley Temple, alt copil minune al filmului. Să le fie rușine că ne insultă intelectul cu asemenea pseudo-film! Să-și asume criticile, iar dacă nu pot, atunci să-și învețe lecția și să lase treaba asta pe seama celor cu studii de actorie.
16 4
andu-deea pe 03 Ianuarie 2024 20:22
Foarte slab, comedie fortata, joc actoricesc mediocru la unii.
Alex Bogdan a avut o prestatie foarte ok dar fetita ( evit sa spun ‘ fetita lui….’ ) ar fi trebuit pregatita mai bine pe partea de actorie. S-au bazat pe a fi simpatica si atat dar se vede slaba pregatire, am vazut la Next star copii cu un potential actoricesc foarte mare, nu inteleg de ce nu au facut selectie de acolo(sau cum se numea emisiunea aceea cu copii talentati)

22 10
ioanionutz pe 22 iulie 2024 17:35
CUM NU INTELEGI ?...CERCUL...
user-59cfc5e0991ba pe 09 Ianuarie 2024 21:58
Carnățătoreală de Romania cu coinaci băgați în fața de părinții lor aflați în funcții cheie. Un alt rahat promovat la rang de film.
22 3
Go 1 2