El secreto de sus ojos

(2009)

Secretul din ochii lor

Poster El secreto de sus ojos Postere El secreto de sus ojos

Sinopsis El secreto de sus ojos

El secreto de sus ojos

Un film complex, plin de ambiție, care îmbină povești de dragoste ce se întind pe două generații, un thriller cu accente de film polițist, ceva comedie și critică politică.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2

Caseta tehnică

AKA

  • The Secret In Their Eyes

Produs de

Tornasol Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Distribution Company

Țara

Argentina, Spania

Site oficial

El secreto de sus ojos

Părerea criticului

Gloria pe 08 Martie 2010 23:41
„Trebuie să vezi ochii aceia... exprimă dragostea pură"
The Secret in Their Eyes are în centru o echipă de procurori argentinieni, angrenaţi în urmărirea unui criminal timp de 25 de ani. Regizorul Juan Jose Campanella (Same Love, Same Rain, Son of the Bride) e unul dintre cei mai prolifici povestitori din Argentina. Cu experienţa a 16 episoade din Law and Order, a fost deschis către perspectiva unui thriller despre sistemuljudiciar argentinian, între sentinţele judecătoreşti şi polemicile unor avocaţi precum Benjamin Esposito (Ricardo Darin) şi prietenul său cel mai bun - alcoolicul Pablo (Guillermo Francella). Într-o zi a anului 1985, Irene Menendez Hastings (Soledad Villamil), o judecătoare proaspăt intrată în sistem, îşi face apariţia. O prezenţă sofisticată, cu o diploma la Universitatea Cornell şi cu o familie sus-pusă, tânăra atrage pe loc atenţia lui Benjamin. Iubirea lui secretă pentru Irene, în pofida… citeşte
12 9
siuf pe 27 aprilie 2010 00:52
genial ! ;x

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 22 Februarie 2012 21:02
deceptionata
Am citit comentariile, ma asteptam sa vad o capodopera. Filmul are partile lui bune-jocul actorilor, dar scenariul are atitea parti proaste ca ma mir cum de l-au nominalizat la Oscar.Adica un barbat are doua obsesii in viata, timp de 25 de ani.Unu: nu isi poate scoate din minte un caz nerezolvat, bine ca se pensioneaza si are timp de el.Doi: nu are curaj sa isi declare sentimentele fata de o domnisoara...pina se pensioneaza...si isi iau lumea in cap amindoi, etc.Dragilor, astea se intimpla numai in filme, dar nu in Argentina.
12 6
Relativ pe 05 Martie 2011 22:42
Limbajul privirilor
Un film poetic despre fidelitate, dragoste, prietenie, sacrificiu, răzbunare. Urmăriți ochii personajelor, spun mai mult decât cuvintele. De reținut replica rostită în scena în care protagonistului i se reproșează că trăiește sub imperiul nefast al lui ”dacă”: ”Vei avea o mie de trecuturi și niciun viitor”.
8 2
andils pe 06 August 2010 15:37
un film extraordinar, venit tocmai din Argentina. Rar mai gasesti un film din zilele noastre care sa aiba o asemenea intensitate. Finalul povestii este fabulos. merita fiecare secunda.
7 0
maddie pe 25 Septembrie 2010 13:54
A fost un film emotionant, pe care l-am vizionat cu mult interes. Finalul a fost neasteptat.
7 3
marioalexandru pe 11 octombrie 2012 20:42
ati putea sa nu mai dati nici macar "hint-uri" despre ceea ce se intampla in film sau in finalul acestora ? multumesc
sabinalin pe 28 Septembrie 2011 17:38
Temo. Te amo!
Nu sunt un spectator inveterat de telenovele, dar recunosc ca,in urma cu niste ani,am urmarit cu mare placere "Muneca brava", productia argentiniana care a scos-o la lumina pe Natalia Oreiro. Cinematografia argentiniana e insa in stare de mai mult, e in stare sa produca si capodopere, dovada pelicula de fata care mi-a mentinut atentia treaza din primul pana in ultimul minut. Scris impecabil, jucat impecabil, intr-un cuvant: minunat! Recomandabil tuturor amatorilor de cinema de mare clasa!
6 3
not.Who.you.think pe 28 Martie 2010 17:18
Multa emotie in acesta capodopera. Povestea este interesanta iar cu cat ajunge spre final cu atat te surprinde mai mult. Un film foarte puternic, perfect realizat de la imagine, coloana sonora, un acting excelent si un scenariu perfect. Unul din putinele filme care intr-adevar merita oscarul!
5 1
aayana pe 26 Martie 2010 20:37
Mi-a plăcut din mai multe motive chiar dacă, pe alocuri, unele scene sunt explicite. Temperamentul hispanic este expus așa cum mă așteptam, din plin: dialoguri emoționante, tranșante, un fir epic bine construit, o intercalare fină trecut-prezent-fantezie, umor subtil, intrigă, răzbunare, mister, dragoste.

Povestea tânărului care și-a pierdut soția în urma unui viol, atinge inima comisarului (Benjamin Esposito) angajat pentru a prinde făptașul. Unde mai vezi atâta dedicare în descoperirea adevărului, în investigarea unei crime? Lăsând la o parte filmele, probabil că tot în filme. Similitudinile din viața reală nu știu în ce măsură pot fi privite ca niște catalizatori, ca niște cauze care pot declanșa acțiuni înflăcărate.

Comisarul are abilitatea de a citi privirile celor din jur: ochii vorbesc dar și mint. Ar trebui să… citeşte

5 2
sabinalin pe 28 septembrie 2011 17:40
Pe mine m-a prins tare de tot,i-am dat nota maxima... Superfilm!
marioalexandru pe 11 octombrie 2012 20:44
se pare ca nu se poate sa nu se povesteasca filmul.... de la tzara
n33bogdan pe 03 Martie 2010 03:52
De mult nu am mai vazut un film asa bun...si daca va place va recomand si "The Girl with the Dragon Tattoo(Män som hatar kvinnor)"
4 0
Turi pe 05 Ianuarie 2016 21:19
L-am urmarit pt ca am dorit sa fac o comparatie intre productia americana si original; scenaristul este acelasi dar realizarea argentiniana este net superioara. Cred ca meritul productiei americane este ca te trimite spre prima realizare.
2 0
cl24 pe 23 Aprilie 2011 16:02
Este un film care ne arata ca dragostea neimplinita, indiferent de motive, are repercursiuni in fiecare moment din viata.
2 0
cetateanu pe 03 Noiembrie 2010 18:51
După ce am vizionat The White Ribbon eram sigur că acesta nu va pierde oscarul pentru cel mai bun film străin. Se pare că toţuşi cei de la academie au avut altă părere şi spre surprinderea tuturor au decernat premiul unui film argentian, El screto de sus ojos. Curios să văd dacă au mai greşit încă odată am decis să vizionez acest film şi pot să vă spun cu mâna pe inimă că de data aceasta premiul este pe deplin meritat. El secreto de sus ojos sau The seceret in their eyes, o adaptare după romanul lui Eduardo Sacheri, este o realizare cinematografică de excepţie ce atinge din punct de vedere tematic o arie mare fără însă a le trata superifcial pe nici una. Juan Jose Campanella, un regizor ce merită urmărit a creat prin filmul său o imagine multitematică în care regăsim alături de dramă unui procuror ce se luptă cu un caz de crimă, o iubire… citeşte
2 0
Edbah pe 25 Iunie 2010 09:03
O capodopera!
Una din acele productii datorita carora filmul a fost considerat a saptea arta.

2 1
ioana2222 pe 05 Decembrie 2012 19:04
la cat ati ridicat in slavi filmul asta,ma asteptam la un film bun,nu gluma .probabil pt multi acel oscar castigat v-a impiedicat sa ganditi subiectiv.mie nu mi-a placut deloc.ah,si detest limba spaniola !
2 7
Keira86 pe 01 Septembrie 2010 18:00
PLIN DE SENTIMENTE
Un film plin de sentimente, care se desfasoara lin, frumos imbinate.
1 1
alingoia pe 01 Aprilie 2010 20:46
Un film pe care l-am vazut cu drag, chiar inainte de Oscar , de fapt El secreto de sus ojos si cu The White Ribbon au fost singurele filme din categoria Cel mai bun film strain pe care am apucat sa le vad. Filmul este foare bun, actiune, poveste de dragoste, critica, comedie insa pe final dezamageste, dezvaluirea de final nu isi avea rostu, pacat. A fost o surpriza uriasa pentru mine ca a luat Oscarul in detrimentul capodoperei lui Haneke.
1 1

Spune-ţi părerea despre El secreto de sus ojos

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu El secreto de sus ojos
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells