Samaritan

(2022)

Samaritan

Poster Samaritan Poster Samaritan

Sinopsis Samaritan

Mai mult
Samaritan

Sam Cleary (Javon „Wanna” Walton), în vârstă de treisprezece ani, bănuiește că vecinul său misterios și retras, domnul Smith (Sylvester Stallone), este de fapt o legendă care se ascunde la vedere. În urmă cu douăzeci de ani, vigilentul superputernic al orașului Granite, numit Samaritan, a fost raportat mort după o luptă aprinsă într-un depozit cu rivalul său, Nemesis. Cei mai mulți cred că samariteanul a pierit în incendiu, dar unii din oraș, precum Sam, au speranța că el este încă în viață. Cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

Balboa Productions

Distribuitorul international

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 29 August 2022 08:25
Stallone inca face spectacol. Mi-a placut filmul, mi-au placut actorii si povestea.
5 3
dany6960 pe 27 August 2022 21:36
Un film nou cu supereroi pe Amazon Prime care trebuie privit ca atare, cu popcorn, suc si multa rabdare. Respect lui Stallone care inca mai joaca la 76 de ani, desi putea oricand cu vocea lui guturala sa devina un fel de Midnight Caller. Acum despre film ce-ar mai fi de zis, eroul nostru este gen unbreakable, se trage asupra lui de aproape cu munitie de razboi, e calcat de masina etc si el cu toate astea continua sa se deplaseze ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Unele scene amintesc de finalul din Joker, altele franturi din The Equalizer. Per total un joc de senzatie al danezului Pilou Asbæk, iar remarcata mea ramane Sil (Sophia Tatum). Ah, si era sa uit, in majoritatea scenelor lui Stallone ii da replica un pusti de 16 ani, Javon 'Wanna' Walton, care pana acum a mai jucat doar in seriale.
4 5
Luk__ pe 12 Septembrie 2022 01:14
Destul de bun
Filmul are o poveste foarte buna care la un momentan dat ia o întorsătura neașteptata. Mi-a plăcut acțiunea filmului deși Cyrus mi se pare un pic cam prea puternic având in vedere ca Joe a bătut in restul ca la fasole, atunci când folosește ciocanul lui Nemesis hai sa zicem ca e de înțeles, dar si fără ciocan pare foarte puternic ori așa am avut eu impresia.

Din punctul meu de vedere merita vizionat !

Nota 8/10

2 3
Diana40 pe 5 aprilie 2023 20:34
apropo de intorsatura cum spui tu..chiar nu ma asteptam ca "cel bun" sa fie de fapt cel rau....
Dragos.87 pe 16 Iulie 2023 03:06
Încă o dată, Stallone dovedește că nu poate dezamăgi..Chiar dacă povestea nu e chiar atât de atractivă, îmi place că regia își face treaba și nu te zăpăcește cu acțiune continuă. Este echilibrat și are un potențial de care nu poți să rămâi dezamăgit, merită vizionat!
0 0
c0aja pe 13 Martie 2023 21:21
Mizerie Satanista
Filmul este o alta mizerie Satanista care ne arata cum Satan va venii pe Terra sub infatiseara lui Iisus, oamenii find inselati, acesta preluand puterea.
De ani de zile in majoritatea filmelor se promoveaza aceasta idee + gay si lesbiene.

0 5
Diana40 pe 5 aprilie 2023 18:02
esti rau dus cu pluta
mariuszmeu pe 31 August 2022 22:22
de mai mare jena
cu toate ca filmul a "mancat" o gramada de buget, calitatea actoriceasca e foarte slaba , subiectul scartaiei... un eour care de fapt este raufacator, , unii care sunt raufacatori si numa de tipa .... dezamagitor de slab , tinand cont , tosusi ca joaca ceva vedete ...DE EVITAT
0 10

Spune-ţi părerea despre Samaritan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Samaritan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells