Păreri Silver Linings Playbook
(2012)Scenariu pentru happy-end
Silver Linings Playbook(2012)Scenariu pentru happy-end
Articole despre film
Incidente... de Oscar: cele mai mari gafe din istoria Galei
Cele mai bune zece filme de dragoste din ultimul deceniu
Recomandări TV. Lupta pentru a-şi schimba viaţa, pentru drepturi, pentru supravieţuire
Leonardo DiCaprio, pe primul loc în topul celor mai urmărite discursuri de Oscar
Jennifer Lawrence ia o pauză de la actorie
Vezi toate articolele »
Premiere cinema
- How to Save the Immortal
- Hegyizene 2
- Fă-mi loc!
- Springsteen: Deliver Me from...
- Cursa
- Nouvelle Vague
- Alpha
- Tati Full-Time
- Wicked: For Good
- Gekijô-ban Jujutsu Kaisen Shibuya Jihen Tokubetsu Henshû-ban × Shimetsu Kaiyû Senkô Jôei
- Sirât
- Dracula: A Love Tale
- Wuthering Heights
- What About Love
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Silver Linings Playbook

x
O Dramedie care merita nominalizarea la Oscar.
Bradley Cooper m-a surprins in mod placut. Recunosc ca l-am subestimat pana acum in materie de actorie dar dupa acest film nu il voi mai subestima...
Jennifer Lawrence e fabuloasa in rol si cand ma gandesc ca nu are decat 22 de ani...O maturitate fantastica in interpretare. Oare cum va juca la 30-40 de ani ??
Cat despre RDN ...He is back !!!!!!!!!!!!!!
Vizionare placuta !
PS: ma bucur ca JL a castigat Golden Globe pt rolul din film. Complet meritat !
O capodopera
Talent interpretativ
La tot acest parcurs au contribuit din plin talentul interpretativ al tuturor actorilor, ce a dat farmecul unei povesti care in fond nu avea nimic deosebit.
Merita vazut
Si oscarul pentru cel mai bun film merge la...
Filmul acesta are putin din toate , iar putinul acesta ar face cat alte 3 filme la un loc .
Scenariul este foarte bine scris iar David Russel a stiut din plin cum sa scoata si ultima farama de talent din protagonisti ...si a avut cu ce lucra .
Pe de-o parte il avem pe Robert Deniro in opinia mea in top 10 printre cei mai mari actori all time ,Chris Tucker care....is back motherfuckers si ciresele de pe tort . Bradley Cooper si Jeniffer Lawrence .
E incredibil cat de bine au putut sa intre in rol si ce personaje au reusit sa creeze .
Chiar ajungi sa ii indragesti , iar academia de film si-ar arata inca odata prostia daca nu le-ar acorda un oscar pentru acest film.
Bradley face cel mai bun rol din cariera si Jeniffer demonstreaza din nou ca este printre , daca nu cea mai talentata actrita a acestei generatii .
Totul… citeşte
extraordinar
Cvartet pentru interpretare
Evolutia actorilor chiar te implica pe tine ca privitor in film si nu poti decat sa empatizezi cu personajele simtind din plin emotiile pe care ei incearca sa le transmită. Actorii ridica considerabil valoarea filmului, demonstrand astfel cat de mult contează o interpretare excelentă.
În general actorii reprezinta esenta fiecarui film, iar in cazul de față ei sunt cei care fac din acest film unul care merita recomandat.
amin!
nici linia de complot nu a fost dezvoltata, plauzibil sau interesant. A fost dezgustator pentru mine sa ma uit la acest film
urat
Excelsior
Bradley a ridicat stacheta mai mult decat credeam si io l am subestimat , Chris Tucker nu l vedeam never in genu asta da s a descurcat great
De niro ce sa mai zic
Filmu poate parea pe alocuri cam greoi, static darr interpretatrea e atat de intensa
Woaaaaaauu!
Aşa şi aşa...
SUPER FILM!!!
De vazut
Monument de prostie
Mare ti-e gradina Doamne.....
genial pentru ??
munca si pe unde o mai fi si acum era foarte agitata ca nu-i iesea pasenta cu acest tip care era mai "rece" si nu a sarit in patul ei din prima . spre sfarsit zic , na plictiseala plictiseala dar uite ca macar intr-un film exista un barbat care isi vede de iubirea lui si nu se lasa impresionat de una care umbla "cu coada ridicata" . dar surpriza finalul e mai clasic decat clasicul american . si nu ma injurati aiurea , este parerea mea
"Duminica a devenit ziua mea favorita"
Nu pierdeti doua ore din viata!
P.S.: ador scenele… citeşte
Nu prea cred!!
In orce caz de un deceniu sau doua nu am mai vazut o comedie romatica care sa merite ceva (in gramada de gunoi recent).
Toti banii pe Excelsior
Nu incape indoiala, filmul Silver Linings Playbook e printre cele mai bune din 2012. Un film cu de toate, drama, dragoste si putina comedie, scenariu bine gandit si actori care joaca bine. 7 nominalizari si un premiu Oscar, castigat de tanara si extrem de talentata Jennifer Lawrence, filmul este extrem de atractiv inca din primele minute, cu o poveste interesanta in care Pat Solitano (Bradley Cooper) isi dragostea pierduta iar in acest timp de peste o alta. Ma bucur extrem de mult si pentru Robert De Niro, care se vede ca e actor pana la moarte, bifeaza o nominalizare Oscar la 69 de ani, cea ce-i mare lucru pentru oricine. Filmul pe aproape tot parcursul devine imprevizibil, da' previzibil pe final, asa cum o spune si titlul...
Excelsior
Silver Linings Playbook: nebunie in doi
Silver Lingins Playbook straluceste prin interpretari: toti actorii sunt din peisaj, iar Robert De Niro face, dupa multi ani, un rol cu adevarat bun, cu suflet si uman. Sunt cateva scene in care De Niro isi arata din nou clasa de mare actor si sunt momente la care cu un ochi vei rade, cu altul vei plange - scena de bataie dintre De Niro si Cooper este delicioasa. Nominalizarile la Oscar pentru interpretare sunt cat se poate de meritate, iar scenariul lui David… citeşte
nu mi a placut
nu am putut aprecia mai nimic..
WOW!
Exista oameni ciudati la meciurile de fotbal
Scenariul nu e slab, e mediu. Nu e nevoie tot timpul ca scenariul sa aiba o personalitate proprie, in acest caz a permis unor actori foarte diferiti sa creeze ceva bizar si original. In ceea ce ma priveste, forta motoare a filmului e Jennifer Lawrence, care se desprinde, efectiv, din ecran, e 3D. Restul s-au aranjat in jurul ei. Frumos. Finalul a fost cam slab - fortat, as spune. Uite cum zboara o stea...
Mana sus cine nu s-a prins in 10 minute ca ea scrisese scrisoarea...
Un film puternic
Un fim bun si totusi...
Parti slabe : filmul este obositor (peste 2000 de replici) , previzibil, , cu toate ca nu prea are clisee se termina intr-un mare cliseu.
Parti bune : Jocul actorilor .Bradley Cooper desi e cel mai obositor personaj al filmului , alaturi de RDN , nu joaca totusi atat de rau ca in precedentele filme , Jenifer Lawrene insa mi0a demostrat insa ca faptul ca desi a jucat in niste mizerii precum X men first class (x men de clasa 1 ,ca intr-a 2 a nu are nicio sansa sa promovee) sau Hunger Games este totusi o actrita in stare sa joace foarte bine in filme ca niste filme.
Merita!
Merita vazut !
Foarte bun!
Scenariul filmului slabut, regizorul contand mai mult pe jocul actorilor, care ar trebui sa compenseze cumva lipsurile povestirii.
Cuvintele nu pot descrie acest film
adrian