Leonardo DiCaprio, pe primul loc în topul celor mai urmărite discursuri de Oscar

de Cristina Grigore în 1 Mar 2018
În prima jumătate a topului se mai află secvențele de la înmânarea statuetelor ale lui Matthew McConaughey şi Jennifer Lawrence

Publicaţia The Belfast Telegraph a publicat un top al celor mai urmărite secvenţe de la înmânarea premiilor Oscar de pe YouTube.com, iar primul loc i-a revenit lui Leonardo DiCaprio. Actorul a primit Oscarul în 2016 pentru rolul din The Revenant, iar discursul lui de după înmânarea statuetei a atins 11 milioane de vizualizări.

Pe locul doi în topul celor mai urmărite momente de Oscar se află cel rezervat lui Heath Ledger. Acesta a fost recompensat postum, în 2009, pentru rolul lui Joker din The Dark Knight. Ledger a murit la 28 de ani, în urma unei supradoze. Premiul a fost acceptat de către părinţii şi sora actorului. Secvenţa are 10,2 milioane de vizualizări.

10,1 milioane de vizualizări a înregistrat discursul lui Matthew McConaughey din 2014, când a fost numit cel mai bun actor pentru rolul central din Dallas Buyers Club. Discursul de mulţumire al lui Kate Winslet din 2009, recompensată pentru rolul din The Reader, a ajuns la mai bine de 8,5 milioane de vizualizări.

Jennifer Lawrence a marcat un moment inedit al momentului său de Oscar. Emoţia şi scena i-au făcut probleme, astfel că, înainte de a putea să ţină în mâini statueta pentru Silver Linings Playbook, ea s-a împiedicat şi a făcut o involuntară plecăciune pe scări. Momentul a strâns peste 8,4 milioane de vizualizări.

A doua jumătate a clasamentului este completată de momentele de Oscar ale lui Roberto Benigni (1999, La vita è bella - 7,3 milioane de vizualizări), Tom Hanks (1995, Forrest Gump – 6,1 milioane), Natalie Portman (2011, Back Swan – 5,6 milioane) şi Sandra Bullock (2010, The Blind Side – 5,2 milioane), alături de Adrien Brody (2003, The Pianist – 5,2 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, The Revenant, Heath Ledger, The Dark Knight, Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club, Kate Winslet, The Reader, Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook, Roberto Benigni, La Vita e bella, Tom Hanks, Forrest Gump, Natalie Portman, Back Soon, Sandra Bullock, The Blind Side, Adrien Brody, The Pianist

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells