Păreri Shutter Island
![]() |
Shutter Island(2010)Insula Shutter
Articole despre film
Efectul Tenet. Top 18 filme confuze
Filmarile la Killers of the Flower Moon, proiectul lui Scorsese cu DiCaprio si De Niro, vor începe anul viitor
Noua producţie a lui Scorsese cu Leonardo DiCaprio va începe filmările anul viitor
Leonardo DiCaprio va fi Theodore Roosevelt într-o nouă colaborare cu Martin Scorsese
Recomandări TV 13-19 februarie: acțiune și love story
The Lazarus Project
Medieval
13 - Tzameti
Nora Zehetner
Iubire cu parfum de lavandă
Smurfs: The Lost Village
Trailere filme
- The Bride!
- Puterea dragostei
- Mantis
- Strange Journey: The Story of...
- Good Fortune
- The SpongeBob Movie: Search for SquarePants
- The Anaconda
- Mutiny
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Shutter Island
Nici Pomeneala
Super
Un film cu adevarat bun !
Foarte bun
Bijuterie!!!
Sunt complet de acord cu el. Acest actor, dotat cu un talent nativ, a reusit sa treaca peste statutul de "actor tanar cu talent nativ" si sa ajunga la cel al unui "actor matur" care reuseste cu fiecare prestatie sa impresioneze.
Datorita perechii Leo/Martin, consider ca aceasta pelicula este o capodopera, care te lasa la sfarsitul vizionarii cu o spaima nedefinita fata de creierul / comportamentul uman.
Merita vazut!!!!!!
"Which would be worse? To live as a monster... or to die as a good man?"
cronica shuter island
DiCaprio este Teddy Daniels, un US Marshall trimis la începutul anilor '50 pe insula Shutter, unde se află un penitenciar-sanatoriu pentru criminali cu grave boli mentale, pentru a descoperi circumstanţele dispariţiei unei paciente dintr-o rezervă cu ferestre zăbrelite şi zăvorâtă pe dinafară. Însoţit de partenerul său Chuck (Mark Ruffalo), Daniels se va lovi de reticenţa personalului condus de doctorii Cawley (Ben Kingsley) şi Naehring (Max von Sydow), ca să nu mai punem la socoteală batalioanele de "pacienţi" periculoşi, dar şi furtuna care loveşte insula Shutter, îi distruge gardurile electrificate şi-o izolează complet de continent. Daniels… citeşte
P.S. cred ca din 70 de persoane din sala maxim 1/4 au zis BUN FILMUL,restul...
Bunicel ...
claudiu-daniel-lugoj
Zlab
O porcarie de film
Sper ca l-ati vazut pe Leonardo DiCaprio, acest satanist la Davos alaturi de Klaus Schwab si asa-zisa elita globista cum sustine noua religie numita "criza climatica" (evident, totul e o minciuna) prin care vor sa instaureze interfata digitala totalitarista prin care sa ne traim vietile de noi sclavi.
Spuneti nu, rulati bani cash, cumparati din piete si magazine romanesti.
Daca nimic nu schimbi, nimic nu se schimba!
Sper ca acum realizati legatura directa intre industria "filmelir" si globalisti, filme cu care spala si indoctrineaza mintea omenirii, 99% din filme fiind pura propaganda, denaturare a realitatii, modificare a perceptiei asupra evenimentelor, fictiune, pereti verzi si CGI.
Din toate filmele pe care le-am vazut, pentru asta am avut cel mai mare entuziasm inainte de vizionarea lui. Nu dau nota 10 des, pentru ca nu sunt dat pe spate de multe filme dar asta este o capodopera!
Faptul ca nu a fost nominalizat la Oscar ma face sa ma indoiesc de valoarea pe care o au acele premii... (in acel an a castigat The King's Speech premiul pentru cel mai bun film).
Scenariu: 10/10
Coloana sonora: 10/10
Joc actoricesc: 10/10
Concluzie: film de nota 10!
Sunt constient ca filmul nu o sa fie apreciat de multi dintre voi, dar totusi merita sa va uitati.
10/10
Filmul merita clar un Oscar , doar ca este o pelicula complicata care nu e destinata oricui . Un film care te marcheaza
Foarte bun.
Exceptional
Film din liga campionilor
Daca cineva poate sa spuna ca acest film este prost este probabil pentru ca nu-l ajuta inteligenta prea mult.
De mult n-am mai vazut o atentie la detaliu atat de exacta, cadre superbe, joc actoricesc, scenariu bun, este unul dintre cele mai bune thrillere psihologice create vreodata.
Capodopera!
Pe scurt, tot farmecul constă în faptul că DiCaprio suferă de o boală mintală, la finalul filmului își revine, dar alege să se prefacă nebun, acceptând lobotomia și refuzând să trăiască ca un „monstru". De aici și cea mai faimoasă replică: „Which would be worse - to live as a monster? Or to die as a good man?".
Pe larg, nu văd cum de mai pot exista dubii. Nu există nici măcar un moment în care vedem răutate din partea lui Dr. Cawley (Kingsley) sau Chuck Aule (Ruffalo), ba chiar Ruffalo parcă are tot timpul o față care arată compasiune, iar pe Kinglsey îl vedem ținând la pacienții săi în timpul întâlnirii de consiliu. La sfarsitul filmului îi vezi pe amandoi dezamăgiți când DiCaprio face pe nebunul. Încă un lucru important e faptul că nu apare nici o dovadă pe parcursul întregului film că pe insulă… citeşte
Foarte bun filmul.
un film fff bun
este un film superb .....ideea de baza a acestui film am inteles-o la final...ceea ce ma facut sa fiu atenta tot filmu..recomanddddddd
amazing.
Superb!