Păreri Schindler's List
Articole despre film
5 detalii captivante despre Rebel Moon Partea 2: Cea care lasă cicatrici
Cinci detalii captivante despre Transatlantic, nou lansatul serial Netflix
Shakespeare in Love a început cu un "dezastru": din culisele filmului de Oscar
Steven Spielberg ar putea să intre în istoria Oscarurilor drept singurul regizor nominalizat de-a lungul a șase decenii
Cele mai bune 50 de filme din toate timpurile, potrivit IMDb
- The Anaconda
- Mutiny
- Dracula: A Love Tale
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Schindler's List
Spielberg este senzational! Acest film este fara doar si poate cea mai mare reusita a sa!E un film crud dar adevarat! Pentru cei care nu l-au vazut inca desi sunt cu siguranta putini trebuie vizionat ca merita din plin. E o adevarata opera de arta. 10+++
Initial nu stiam daca e bazat pe o poveste reala, dar am cautat lucrul asta si am ramas placut impresionata de dovada de omenie a persoanei respective..
Cutremurator!
waw
Inteleg ca evreii au trecut prin suferinte in timpul razboiului dar nu vad de ce ar trebui sa se insiste mereu pe asta si sa se victimizeze la nesfarsit. Cum am mai spus si la inceput, reprosuri la adresa realizarii cinematografice nu se pot face filmul este cu adevarat o capodopera! Insa alte aspecte lasa de dorit, oricum pentru o asemenea realizare nu ai cum sa oferi alta nota decat 10.
Lista vietii
Minunat!
pai ...
.de fiecare data ,dupa vizionarea acestui film... imi ramane un sentiment de tristete,indignare ....vis a vis de rasa umana,,de ceea ce este 'capabil" sa" faca'omul ,contra propiei ' rase!!! acest film spune multe despre " degradarea " ,, conditiei umane"!!:( Oricum nu ma mai mira nimic!!!Ma 'surprinde'cat vad ceva "frumos' ,cand se intampla ceva bun si frumos " in adevaratul sens al cuvantului...din pacate asemenea atrocitati,crime...se intampla si in zile noastre....dar acum o "latura" si mai intunecata,complexa,DAR ,DAR "moderna",chinuitoare...iar tortura şi crimele sunt excesive printre cei care susţin "globalizarea"...sub acest' "paravan" numit , "globalizare"!!!
Merita vazut!
Nu m-am gandit ca va fi atat de bun!
capodopera
foarte frumos
:X
Fara cuvinte!
Fiecare cu parerea lui,insa sa tinem cont,ca a fost o poveste reala,si ca toate acele tragedii s-au intamplat cu adevarat,si ca cineva a avut totusi curaj sa spuna"nu" si sa fac ceva pentru acei bieti oameni.
Filmul a bun,insa povestea de dincolo de ecran,ei bine te unge pe suflet!
prea frumos:X:X:X
film e putin spus
pt cei care nu au vazut filmul sa o faca si dupa sa isi dea cu parerea care e bun si care e prost
Fantastic
Povestea este pur si simplu fantastica , arata cat au suferit evreii de-alungul celui de-al doilea razboi mondial , ce s-a arata in film ca au patit evreii fiind 100 % adevarat .
Faptul ca filmul a fost filmat alb negru da o nota de originalitate filmului , alta fiind senzatia cand vezi un film despre perioada anilor 40 - 45 in format alb negru.Un alt motiv pentru care a fost filmat alb negru cred ca este acela ca , la fel ca in fotografie , imaginea alb negru este mult mai expresiva fata de cea color , mimica fetei si suferinta de pe chipul evreilor fiind mult mai evidenta.
Filmul prezinta o realitate dura a acelor vremuri , nefiind ca alte filme cu multe faze "infrumusetate" sau faze reale dar dure neprezentate.
Liam Neeson joaca exceptional , acesta mi se pare de departe cel mai bun rol al sau ,… citeşte
Nu au citit carti precum Medicii blestemati, Asasinii printre noi, Moartea e meseria mea, iar Simon Wiessenthal este un nume necunoscut ! Acest film arata, daca mai era nevoie, ce mare regizor este Spielberg
Spielberg e Spielberg
Un film despre Holocaust in Germania nazista
Și escrocii ei."
Cu siguranță capodopera cinematografică a lui Steven Spielberg, ne oferă perfect cea mai neagră perioadă din istoria umanității, Cel de-al Doilea Război Mondial, atât vizual cât și emoțional, folosind atât de profesionist varianta alb-negru, care dă o notă vintage, de colecție filmului, dându-ne senzația că urmărim totodată cel mai bun biografic despre acest holocaust! Este mai mult decât un film, este pur și simplu o operă de artă a geniului Spielberg despre puterea de a fii OM indiferent de circumstanțe și vremuri, despre cum a avea viziunea măreață a oportunităților, acolo unde nu mai există nici o speranță! "Lista lui Schindler", este cu siguranță cea mai completă lecție de istorie d.t.p.d.v, despre o parte întunecată din istoria evreilor, naziștilor și industriașilor acelor… citeşte
Toti joaca magistral, fidel si te pun indiscutabil în situația empatica fata de obiditi.
Un lucru providential este faptul ca acest film neverosimil de greu, nud aproape de fictiune, a primit o apreciere atat de larga pe plan international.
"This pin. Two people. This is gold."
Interpretare: 10/10
Coloana sonora: 10/10
Dialog: 9/10
Atmosfera: 9/10
Final: 10/10
10/10
nu pot spune ca m-a surprins povestea pt ca mi-o imaginam...chiar si la mai rau ma asteptam, insa chiar si asa este un film de care este imposibil sa nu te indragostesti...o poveste care te trec fiorii numai cand te gandesti....ar fi multe de spus insa ma rezum la...capodopera