Păreri Prometheus
![]() |
Prometheus(2012)Prometheus
Articole despre film
Jurassic World Rebirth: atuuri, dar şi mari probleme
Django, una dintre cele mai importante producții TV internaționale filmate integral în România, la Focus Sat TV din 24 aprilie
Cinemagia recomandă să vezi serialul Raised by Wolves. Mai ales pentru sezonul doi!
Recomandări TV. SF-uri marca Ridley Scott, rol cu greutate pentru Daniel Craig, horror, dramă, film de familie
Ridley Scott lucrează la un alt prequel al lui Alien
- The Housemaid
- Mutiny
- Dracula: A Love Tale
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Prometheus
Prometheus
nu putem compara seria alien cu acest film dar
asa pot spune ca a fost un film bunicel!
Pierdere de timp
Mesaj catre Ridley Scott
In ceea ce ma priveste, cred ca este cel mai prost dintre cele mai asteptate SF-uri.
Recomand doar daca va plictisiti acasa...
Prometheus | Postmodern
porcarie
Horror serios?
Mnahhh ...
Am ramas dezamagit!
NOTA 6 pentru efecte, ca in rest... Sunt doar curios de Promethus 2, cred ca va avea incasari muuuult mai mici decat acesta.
Cine este alienii si ce vrea ei
nu a fost cine stie ceva
"Alienii" sunt o combinatie de ADN uman/extraterestru, cu ADN de caracatita uriasa?
PS:mi se pare mie sau tipii aia de se doreau "Inginerii" speciei umane semanau cu Dr. Manhatten?
departe de Aliens
Fanii stilului trebuie sa-l vada, dar cam atat.
Intriga, asa cum au zis si altii, are hibe destul de mari, face salturi oarecum inexplicabile sau pripite - de exemplu, Holloway e bine-mersi, iar in cinci minute moare, fara ca ceilalti sa fie macar raciti.
In sfarsit, mi-am dorit enorm sa-mi placa si sunt putin dezamagit, dar nu atit cit sa zic ca e o porcarie. Mai ales ca lasa larg deschisa calea pentru noi titluri viitoare.
Dezamagitor !
pe scurt
Charlize ma enerveaza
În visele pline de coșmar ale cui se petrece doar rău?
Norocul lor că tehnologia a evoluat mult și se poate orice cu efectele speciale.
Bunicel
Slabut
E slăbuț, încearcă ei ceva după Alien, dar trist, se pierde de parcurs, "sa aflam cine ne sunt creatorii" și asta se pierde la fel tot pe parcurs.
Filmul nu e rău dar nici bun, e ceva așa intre cu și nu prea, începe bine as zice și se continuă prost .....toți așteaptă din 2012 Prometheus 2 care nu mai apare el odată nici în 2019 de bun ce a fost filmul.
Pe ansamblu, de plictiseala fără prea multe pretenții dar în rest nu, sincer.
Stimă
Nota 6/10
Moșu'
Puncte pro: efectele speciale
Puncte contra: coloana sonara, jocul actoricesc, ideile adoptate
Un SF bun dar nu de nivelul Alien
Actiunea si efectele speciale sunt bune spre foarte bune, actorii sunt acceptabili dar nu exceleaza vreunul, scenariul este acceptabil.
Regia este una care se ridica la nivelul francizei insa mentionez o mica greseala : cand este rulata inregistrarea holografica se misca si scaunul real al pilotului navei extraterestre. Secventa cu pricina este undeva la 1h:12 min din film.
Povestea e foarte interesanta,...dar nu are rost sa o descriu...doar atat am de zis referitor la poveste ...intrebarea pe care dr Shaw o pune la un moment dat:.."""ne-au creeat, dupa care au vrut sa ne distruga...vreau sa stiu de ce?"""..in momentul ala stii ca a meritat fiecare minut din film...
Noomi Rapace...una din actritele mele preferate,Idris Elba,Michael Fassbender si Chalize Theron un cvartet dirijat frumos de Ridley Scott...patru actori care care tin filmul in picioare prin prestatiile lor...
Franciza Alien
Prometheus
...desi aparitia creaturii extraterestre din final ("deacon"), creeaza premiza unei noi pelicule din seria Alien, as fi preferat ca producatorii sa se fi rupt de seria Alien iar imaginatia lor sa deschida drumul unei alte serii, alte lumi, alte creaturi, alte mituri...
Si totusi...de unde venim?!?
Ei bine, marea lovitura a scenariului si provocarea acceptata de Ridley Scott a fost aceea de a da un sens existentei monstrilor, si nu numai, prin adresarea intrebarii ce a luat nastere inca din dimineata civilizatiei umane: DE UNDE VENIM?!?... Cand am intrat la film, nu m-am gandit ca voi iesi cu frustrarea de a astepta inca 2-3 ani pana voi vedea continuarea unei pelicule ce m-a pus pe ganduri, cu toate lecturile din von Daniken!
Da, plotul e solid, da, Noomi Rapace e de departe la inaltimea pe care a impus-o Sigurney Weaver in primele 4… citeşte
Prometheus (2012)
Recomand