Doom Patrol

(2019) - Serial TV

Doom Patrol

Poster Doom Patrol Postere Doom Patrol

Sinopsis Doom Patrol

Mai mult
Doom Patrol extended

Serialul Doom Patrol este aventura unora dintre cei mai îndrăgiți supereroi creați de DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl și Crazy Jane, conduși de un savantul nebun, dr. Niles Caulder (The Chief).

Membrii Doom Patrol au suferit fiecare câte un accident oribil care le-a dat superputeri, dar care i-a și desfigurat. Traumatizați și marginalizați, ei își găsesc un scop cu ajutorul lui Chief, care îi strânge la un loc pentru a proteja Pământul. Parte grup de terapie, parte echipă de supereroi, the Doom…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8
Vezi pe Hbo Max
Matt Bomer Matt Bomer Larry Trainor April Bowlby April Bowlby Elasti-Girl Timothy Dalton Timothy Dalton Chief
Brendan Fraser Brendan Fraser Cliff Steele Diane Guerrero Diane Guerrero Crazy Jane Alan Tudyk Alan Tudyk Eric Morden
Mark Sheppard Mark Sheppard Willoughby Kipling Greyson Chadwick Greyson Chadwick Addie Bruno Bichir Bruno Bichir 13 episodes, 2019
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

DC Comics

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
auzindculori pe 09 Iunie 2019 20:16
"What the fuck?!" - Robotman
Alaturi de 'Watchmen' si ' Into The Spider-Verse', mi s-a parut cea mai credincioasa adaptare de benzi desenate de pana acum.

Fara indoiala, cea mai consistenta calitate ii este reprezentata de worldbuilding-ul extrem de concentrat si creativ (poate nitel prea concentrat, uneori), iar pe aceeasi lungime de unda, acelasi ii este si cel mai mare defect.

O varietate de personalitati, menite sa rezoneze cu oricine, in sensul ca exista ceva cam pentru toata lumea. Pacat, doar, ca nu prea s-au lasat cunoscute mai departe de introducerea lor. Asadar, in urma a 15 episoade dense, umplute (cateodata dand pe dinafara) de caracterizare si dezvoltare tematica, la sfarsitul sezonului n-am putut scapa de sentimentul ca abia s-a sfarsit primul capitol.

Mie mi-a picat 'Doom Patrol' a studiu de personaj (e), considerabil mai mult decat altceva. Privind in ansamblu,… citeşte

1 1
M@ryus pe 23 Februarie 2019 17:07
Dupa primul sezon "Titans" unde in ep 4 ne intalnim cu acest "Doom patrol" iata ca avem un intreg serial cu ei care ruleaza in paralel dar probabil se vor intersecta din nou in anumite episoade. Vazut primele 2 ep si pot spune ca este interesant si distractiv in genul "Deadpool". Mi se pare mai ok decat serialul rival de la Marvel "The Umbrella Academy" dar ceva mai slab decat "Titans", parerea mea.
0 1

Spune-ţi părerea despre Doom Patrol

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Doom Patrol
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells