Iată primul teaser pentru serialul DC Doom Patrol

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2018
Doom Patrol are în centru o echipă de supereroi ale căror puteri le-au adus mai mult suferință și înstrăinarea de oameni

Următorul serial DC după Titans este Doom Patrol, al cărui prim teaser a fost dat publicității și îl putem urmări mai jos. Îl vedem pe Matt Bomer și pe Brendan Fraser în serialul DC Comics, ce va fi difuzat pe platforma de streaming a DC.

Doom Patrol serialul va avea debutul vineri, pe 15 februarie, în cadrul universului DC. Cu Matt Bomer, Brendan Fraser, April Bowlby, Diane Guerrero, Joivan Wade și Timothy Dalton, Doom Patrol are în centru o echipă de supereroi ale căror puteri le-au adus mai mult suferință și alienare.

Doom Patrol este serialul unora dintre cei mai îndrăgiți supereroi de la DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl și Crazy Jane, conduși de către un savant nebun contemporan, Dr. Niles Caulder (The Chief). Membrii Doom Patrol au suferit fiecare câte un accident oribil care le-a dat superputeri, dar care i-a și desfigurat. Traumatizați și marginalizați, ei își găsesc un scop cu ajutorul lui The Chief, care îi strânge la un loc pentru a proteja Pământul. Parte grup de terapie, parte echipă de supereroi, the Doom Patrol este o echipă de ciudați cu superputeri care luptă pentru o lume care nu-i mai dorește. Plasat după evenimentele din Titans, Doom Patrol îi va găsi pe acești eroi într-un loc unde nu se așteptau, chemați în acțiune de către Cyborg însuși, care le oferă o misiune și o șansă de a-și schimba viețile.

Originalul a fost creat în 1964 de către Arnold Drake, Bob Haney și Bruno Premiani. Echipa de supereroi s-a încarnat de mai multe ori, inclusiv într-un episod din 1989-1993 semnat de către Grant Morrison.

Serialul DC îl are în centru pe Larry Trainor/Negative Man (Bomer), Cliff Steele/Robotman (Fraser), Elasti-Woman (Bowlby) și pe The Chief (Timothy Dalton), cărora li se alătură Crazy Jane (Guerrero) și Victor Stone/Cyborg (Wade).

Seria are producția executivă semnată de către Jeremy Carver, alături de Greg Berlanti, Geoff Johns și Sarah Schechter. Alături de data premierei, universul DC a dat publicității unele postere. Doom Patrol se alătură altor câteva seriale care apar pe platforma de streaming DC Universe în 2019, printre care Stargirl, Swamp Thing, o reînviere a seriei Cartoon Network Young Justice, seria live-action Metropolis, și o serie Harley Quinn animată.

Exploreaza subiecte similare:

Doom Patrol , Timothy Dalton, Joivan Wade, Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells