Statistică. Jumatate din cele mai așteptate seriale TV ale lui 2019 sunt inspirate din benzi desenate

de Gloria Sauciuc în 21 Dec 2018
IMDB descrie lista ca fiind cu „cele 10 seriale TV și miniserii cu premiera în 2019 care au rămas în topul preferințelor de-a lungul lui 2018, conform numărului de vizitele pe paginile web ale fiecărui serial în parte”

Site-ul IMDB a dat de curând publicității lista pentru 2019 cu cele mai așteptate filme și seriale TV, așa cum a rezultat din vizitele pe paginile serialelor a celor 250 de milioane de vizitatori unici. În timp ce Avengers: Endgame și Captain Marvel sunt pe lista de lungmetraje, este interesant de observat că jumătate din restul listei e alcătuită din adaptari de benzi desenate.

The Umbrella Academy, Watchmen, The Boys, Deadly Class și Doom Patrol sunt cele cinci seriale inspirate de cărți de benzi desenate de pe listă. The Umbrella Academy vine anul viitor la Netflix, în timp ce Watchmen va apărea pe HBO. Amazon Prime are filmul The Boys, SYFY are Deadly Class (pe lângă seriale inspirate din cărțile de benzi desenate Krypton și Wynonna Earp) iar Doom Patrol, o continuare la Titans, pe aplicația DC Universe a DC Entertainment.

The Umbrella Academy are scenariul semnat de către Jeremy Slater, fiind inspirat de seria de benzi desenate Dark Horse Comics, semnată de către Gerard Way și desenată de către Gabriel Ba. Seria spune povestea unei familii de supereroi, ce-i drept, una excentrică și disfuncțională. Familia, totuși, va trebui să fie unită încă o dată pentru a rezolva misterul asasinării tatălui.

Watchmen în schimb nu va aduce o adaptare fidelă, descoperind mai degrabă teritorii noi: „Povestea va fi plasată într-o lume minuțios construită de către creatorii ei”, relatează autorul serialului Damon Lindelof: „Trebuie să pună noi întrebări și să exploreze lumea dintr-o perspectivă nouă. Mai important, este plasată în lumea contemporană, cu Putin, cu May și cu Trump. Și, pe măsură ce sfârșitul lumii se apropie, eroii pozitivi și cei negativi luptă fiecare pentru o miză diferită”.

The Boys este plasat într-o lume în care supereroii au îmbrățișat latura întunecată a celebrității și a faimei. Acțiunea se desfășoară în jurul unui grup de justițiari numiți The Boys care luptă cu supereroii corupți, cu furie muncitorească și cu mijloace murdare. The Boys este inspirat de serialul omonim al Dynamite Entertainment, creat de Garth Ennis și Darick Robertson. Adaptarea TV va fi semnată de către Rogen, Goldberg și de către Eric Kripke, cu episodul pilot regizat de către Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

În Deadly Class un adolescent fără adăpost, Marcus (Benjamin Wadsworth), este recrutat la un internat pentru formarea viitorilor asasini, povestea fiind inspirată de benzile desenate ale lui Rick Remender, care de asemenea semnează producția. Pilotul apare luna următoare.

Doom Patrol este o serialul unora dintre cei mai îndrăgiți supereroi de la DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl și Crazy Jane, conduși de către un savant nebun contemporan, Dr. Niles Caulder (The Chief). Membrii Doom Patrol au suferit fiecare câte un accident oribil care le-a dat superputeri, dar care i-a și desfigurat. Traumatizați și marginalizați, ei își găsesc un scop cu ajutorul lui The Chief, care îi strânge la un loc pentru a proteja Pământul. Parte grup de terapie, parte echipă de supereroi, the Doom Patrol este o echipă de ciudați cu superputeri care luptă pentru o lume care nu-i mai dorește. Plasat după evenimentele din Titans, Doom Patrol îi va găsi pe acești eroi într-un loc unde nu se așteptau, chemați în acțiune de către Cyborg însuși, care le oferă o misiune și o șansă de a-și schimba viețile.

Exploreaza subiecte similare:

The Umbrella Academy, The Boys, Deadly Class, Doom Patrol , Titans, Jeremy Slater, Damon Lindelof, Benjamin Wadsworth, Eric Kripke, Dan Trachtenberg

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells