Nevesta

(2017)

Nevesta

Poster Nevesta Poster Nevesta

Sinopsis Nevesta

Mai mult

Pelicula Mireasa este o poveste despre o tânără pe nume Nastya. Soțul ei o conduce în orașul natal pentru a-și întâlni familia. La sosirea lor, Nastya simte că a luat o decizie greșită: este înconjurată de oameni ciudați și vede fotografii înfiorătoare. Ivan dispare în timp ce familia lui o pregătește pe Nastya pentru o misterioasă nuntă tradițională rusească. Ea se luptă să se liniștească în speranța că toate acestea se vor sfârși și vor trăi fericiți după…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 07 Septembrie 2017 15:54
Ciudat scenariu, dar realizarea nu a fost atat de reusita.
1 1
teo_ciobanu pe 12 August 2019 13:20
Un film de max 5. Idea filmului e buna, dar scenariul se putea mai bun. Filmul are cateva mari greseli: cand lisa era posedată si o strangea de gât pe nastya, nastya nu opunea nici un pic de rezistenta. Daca cineva te strânge de gât incerci sa ii dai mainele de pe gâtul tau, te zbati. Dar ea stătea cuminte si astepta sa moara.
O greseala a scenariului ar fi dupa accident sotul nastyei a mers pe jos pana la casa. Daca el a condus pana cand au făcut accident mai facea el drumul inapoi pe jos asa rapid?
Alta greseala in scenariu e ca la sfarsit a lalait o. Cand nastya a intrat prin aierisire de nu s a dus direct la portretul ala sa il spargă? Hai zi că a uitat de el ca erau copiii acolo si intai i a scos afara. Dar dupa ce lisa posedată a luat fetita, nastya a luat portretul si s a dus cu el la lisa. De ce nu l a spart atunci si gata scapa de blestem.

1 2

Spune-ţi părerea despre Nevesta

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells