Much Ado About Nothing

(1984)

Much Ado About Nothing

Poster Much Ado About Nothing Poster Much Ado About Nothing

Sinopsis Much Ado About Nothing

Mai mult

În această adaptare de către BBC a binecunoscutei comedii „Mult zgomot pentru nimic”, Don Pedro, Prinț de Aragon și doi dintre prietenii săi, Benedick și Claudio, se opresc să-l viziteze pe signor Leonato în Messina. Acolo Claudio se îndrăgostește de Hero, fiica lui Leonato și cei doi hotărăsc să se căsătorească.

Benedick și Beatrice, verișoara lui Hero, au minți agile și limbi ascuțite. Ei se ridiculizează constant și iau în derâdere căsătoria. La…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Eb00kie
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Eb00kie pe 03 Noiembrie 2012 16:29
Cea mai naturala
Si, probabil, cea mai buna adaptare pe care am avut norocul sa o vad, si sa o revad adesea. Am citit piesa, si am vazut alte adaptari, insa Robert Lindsay(Benedick) si Cherie Lunghi(Beatrice) ofera piesei o naturalete rar atribuita pieselor in versuri. Cuvintele, vocabularul englezei vechi, curg liric in dialog fluent si expresiv, ca sa nu mai spun, teribil de amuzant.

Prin comparatie, celelalte personaje, pana si Don Pedro, palesc. Benedick este, pe rand, malitios, tandru si, ocazional, lovit de stupefactie, in timp ce Beatrice e "posedata de o furie" care transcede probabil limitele acceptabile a acelor vremi, dar transpare ca o prezenta vibranta.

0 0

Spune-ţi părerea despre Much Ado About Nothing

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells