Lifeline

(1997)

Salvatorii

Poster Lifeline Poster Lifeline

Sinopsis Lifeline

Durul veteran Yau Sui ( Lau Chang Wan), conduce un detașament de pompieri care trece printr-o perioadă proastă, deoarece mulți dintre oameni au fost răniți în ultimul timp. El nu se înțelege deloc cu noul comandant (Alex Fong) obsedat de respectarea regulilor și încearcă să o cucerească pe doctorița Annie Chan (Carmen Lee).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6
Suet Lam Suet Lam Crazy Arsonist/Firefighter in Background Damian Lau Damian Lau Cheng Fu-Shing Ching Wan Lau Ching Wan Lau Yau Sui
Alex Fong Alex Fong Cheung Man-Kit Carman Lee Carman Lee Dr. Annie Chan Ho-Yin Wong Ho-Yin Wong Wong Ho-Yin
Ruby Wong Ruby Wong Sunny Man-Lei Chan Man-Lei Chan
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Sap maan fo gap

Tip Ecran

normal

Țara

Hong Kong

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Decembrie 2012 12:09
Este un film potrivit si pt lista : Femei - dezavantaje - solutii = o Kinezoaica frumoasa din Hong Kong cu o fetita de 7 ani ? divorteaza , obtine tutela fetei si apoi are cate 7 parteneri in 5 ?! ani . Sotii femeii nu ii plac de fetita femeii asa ca ea se razgandeste si ii cere tatalui natural sa o creasca , dupa ce in urma cu 5 ani ceruse custodia .

. . . Jos la pagina acestui film scrie la Recomandari : Dacă ţi-a plăcut Lifeline , s-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos . Nici unul din filmele de la Recomandari nu este kinezesc sau facut in Hong Kong .

1 0
CANTALUP pe 11 ianuarie 2013 19:49
A iubi inseamna a suferi , si cum multi fug de suferinta , putini stiu sa iubeasca . Doar barbatii trebuie sa iubeasca si sa sufere intro relatie ?

Spune-ţi părerea despre Lifeline

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells