Les innocentes

(2016)

The Innocents

Poster Les innocentes Poster Les innocentes

Sinopsis Les innocentes

Polonia, spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Într-o mănăstire, mai multe maici au fost victime ale abuzurilor soldaților ruși. Majoritatea au rămas însărcinate. Mathilde (Lou de Laâge) este o tânără doctorița de la Crucea Roșie franceză. Printr-un joc al destinului, ea ajunge în mănăstire și se ocupă de călugărițele care trebuie să nască. Mathilde devine singura lor speranță pentru a salva copiii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
morfil pe 29 Ianuarie 2024 17:46
Și străbunica mea a fost violată de rușii spurcați. Norocul ei este că a scăpat de bastard prin avort spontan din cauza muncilor grele de la câmp.
Asta pentru cine ține cu rușii, să mă urinez pe mormântul lor de sălbatici !
Astfel, acest film m-a cutremurat până în străfundul fiinţei. Dintotdeauna femeile și copiii au suferit din cauza bărbaților însetaţi de cruzime. Iar războiul e contextul ideal pentru aceste bestii. Nu are cine să îi judece. Până la dumnezeu te mănâncă sfinții, zice o vorbă din străbuni. Cam așa este.
Acest film se adresează celor care mai au ceva empatie, compasiune, conştiinţă. În rest, bestiile cu bestiile, blestemate să fie în veci.

0 0
Smrs pe 30 Noiembrie 2020 17:26
Foarte bun
Un film profund pentru cine îl înțelege, în care o mănăstire de călugărițe poloneze, care respectă într-un mod habotnic și până la urmă, autentic, viața de monahie - sunt violate de niște soldați ruși și lăsate însăcinate. În virtutea votului castității, acestea se leapădă de copii pe care îi vede niște blesteme împotriva lui Dumnezeu, ignorând că jertfa de a-i proteja poate fi mai mare decât castitatea promisă, iar păcatul lor poate fi iertat atât pentru noul rol matern cât și pentru că a fost făcut împotriva voii lor. Deși atât călugărițele cât și soldații erau creștini, adică dețineau religia supremă, primesc o lecție de viață atunci când o asistentă medicală necredincioasă franceză și mai târziu, un medic evreu francez le oferă o lecție de viață și de bunătate mai mare decât toată credința lor. Mai mult de… citeşte
0 0
lili22 pe 02 Mai 2020 19:33
Se pare ca s-a inspirat din fapte reale, ca orice viol comis de rusi e perfect adevarat , dar filmul e modest, nimic deosebit.
0 2
blackmore pe 01 Septembrie 2019 22:12
Un film facut de polonezi in traditia dusmaniei polonezo-ruse
0 2

Spune-ţi părerea despre Les innocentes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Les innocentes
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells