Legjobb tudomásom szerint

(2020)

Din câte știu

Poster Legjobb tudomásom szerint Poster Legjobb tudomásom szerint

Sinopsis Legjobb tudomásom szerint

Mai mult

Filmul e despre un soț care-și pierde încrederea în căsnicia lui, după un atac. Dénes și Nora încearcă să adopte un copil de câțiva ani. Filmul începe cu vestea că cei doi urmează să primească un bebeluș, în câteva săptămâni. Ei sărbătoresc alături de prieteni, dar se ceartă și pleacă acasă separat. Ziua următoare, Nora îi spune lui Dénes că după ce a coborât din autobuz, a fost violată de un străin. Lipsa dovezilor, a rănilor sau a martorilor îngreunează…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
CineMAX
Duminică, 16 Iun 15:20
Luni, 17 Iun 07:00
Cinemax HD
Duminică, 16 Iun 15:20
Luni, 17 Iun 07:00

Caseta tehnică

AKA

  • As Far as I Know

Țara

Ungaria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihai_Moise pe 02 Mai 2023 21:29
Subiect delicat, prezentare foarte inspirata și un cuplu care construieste o relație ce mi s-a părut extrem de realista.

E al 2lea film maghiar vizionat în ultimele luni, însă pot spune ca nu-s dezamăgit deloc, vecinii noștri se pricep cel puțin la fel de bine în domeniul celei de-a 7ea arte, ca noul val de regizori români!

Povestea unui viol e prezentata intr-un asemenea stil încât ești țintuit în fata ecranului, în așteptarea deznodământul. Care nu dezamăgește.

2 0
lili22 pe 07 Octombrie 2023 21:35
Povestea din film e atat de interesanta incat te tine captiv in fata ecranului.Interpretare foarte buna.Fara vulgaritati.
Merita vazut.

1 0
mladitza pe 21 Noiembrie 2023 23:48
O dramă psihologică remarcabilă, regie și scenariu construite inteligent, iar jocul actorilor este excelent! Mi-a amintit și mie cumva de stilul regizorului Cristian Mungiu. Dar și de cel al lui Bogdan George Apetri, cu „Miracol” (unul dintre cele mai bune filme românești recente) chiar are ceva în comun filmul unguresc, anume tema violului, dar la regizorul Apetrei este altă abordare, însă misterul traversează ambele filme.
Filmul unguresc prezintă cum încearcă un cuplu să treacă împreună peste trauma provocată de faptul că unul dintre ei a fost victima unei agresiuni oribile și în ce măsură dorințele,planurile de viață le sunt date peste cap de nefericitul episod. Film bun, dacă dați de el, nu-l ocoliți. Eu l-am văzut pe HBO.

0 0

Spune-ţi părerea despre Legjobb tudomásom szerint

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells