La fille inconnue

(2016)

Fata necunoscută

Poster La fille inconnue Postere La fille inconnue

Sinopsis La fille inconnue

Mai mult
La fille inconnue trl

Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, o doctoriță aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Copleșită de remușcări, doctorița va începe o investigație pe cont propriu în identificarea femeii care a fost omorîtă, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria viață în pericol.

Actrița Adèle Haenel

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • The Unknown Girl

Produs de

Les Films du Fleuve

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Diaphana Films

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Belgia

Box office La fille inconnue

Weekend premieră (20.03.2017)
  • Loc 15
  • Spectatori 1.139
  • Încasări (RON) 11.936,00
Total
  • Spectatori 1.470
  • Încasări (RON) 16.552,00
  • Încasări (USD) 3.915,05

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 26 Martie 2017 12:46
"Nu trebuie sa te implici emotional. Ca sa fii un doctor bun e necesar sa iti controlezi emotiile, altfel risti sa pui un diagnostic gresit. Si sa nu ii lasi niciodata pe pacienti sa te oboseasca...". Cel mai recent film al fratilor Dardenne e in primul rand o puternica drama sociala care ne arata cat de complicata poate fi viata unei tinere doctorite "de familie" care se implica si e preocupata sa isi faca meseria cu toata seriozitatea. Abia in al doilea rand filmul e un thriller ingenios construit, bine strunit si care mentine treaza atentia spectatorului pana la sfarsit, bineinteles ca nu poate fi vorba de orice fel de spectator, "La fille inconue" nu-i pentru oricine, e pentru cinefilii care gasesc placere in urmarirea detaliilor. Remarcabila prestatia actoriceasca a tinerei parizience Adele Haenel, prin ceea ce arata aici pare gata sa calce pe urmele deja experimentatelor Marion… citeşte
3 0
Mitza_MvP pe 21 Februarie 2017 20:23
Un film asteptat de catre mine, La Fille Inconnue a fost destul de aproape de o dezamagire..
Demult,cand citisem sinopsis-ul filmului imi imaginasem un thriller plin de mister si multa actiune,pentru ca ideea filmului promitea asta (sau poate a fost doar imaginatia mea)..:))))...
In fine,filmul nu este rau,dar nu va asteptati la mai mult decat o drama fara mari pretentii,iar faza cu identitatea fetei necunoscute nu e vreun mare mister..
Cam atat am de spus despre aceasta pelicula..."recomandata" pentru o zi in care cauti un film pe care sa-l vezi si dai play la acesta crezand ce am crezut si eu prima data...

3 2
Cretzulynne pe 25 martie 2017 11:48
Me too. x2
lili22 pe 03 Iunie 2018 11:23
Un film care nu exceleaza prin nimic.Ideea cu fata necunoscuta care suna la usa am mai vazut- o in filmul rusesc Letargie cu multi ani in urma.
0 0
borisvultur pe 31 Martie 2017 10:27
Perfecționista
Da, doctorița Jenny e perfecționistă în meserie, dar și în sfera morală. Inflexibilă, ea face o anchetă pe cont propriu, sfidând conspirația tăcerii, într-un stil neconcesiv. Filmul e construit cu migală, detaliile nu coboară suspansul. Jenny nu cedează amenințărilor și știe să asculte, să aștepte fierberea conștiințelor vinovate.
0 0
emy_sinaia pe 03 Aprilie 2017 22:12
Un film belgian cam fara sare si nici piper, un aspect din viata unui medic generalist care vrea sa fie cat mai onesta in viata de zi cu zi.
0 2

Spune-ţi părerea despre La fille inconnue

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu La fille inconnue
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells