Păreri Interstellar
![]() |
Interstellar(2014)Interstellar: Călătorind prin univers
Articole despre film
Fisura din noi dăinuie – Etern
Viața lui Timothée Chalamet și ascensiunea sa ca tânăr star de cinema
7 filme cu Timothée Chalamet, starul noii generații de actori
5 detalii captivante despre Spaceman
Oppenheimer, filmul lui Christopher Nolan despre bomba atomică, se lansează în 2023, iar Cillian Murphy e protagonist
Vezi toate articolele »
- Avatar: Fire and Ash
- The SpongeBob Movie: Search for SquarePants
- The Anaconda
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Interstellar
superb
Mult prea laudat
speechless
regie super, marketing excelent, profunzime... aproape zero :(
Desi e adevarat ca sunt destui care nu isi pot articula coerent parerea contra filmului, totusi... sa pui botul la ditai colosul de marketing servit de Nolan and the Company inseamna tocmai ca nu ai vazut destule filme si ca nu ai suficiente repere atunci cand folosesti cuvinte gen "capodopera" sau "exceptional" "brilliant" samd.
Sa fim obiectivi. Nolan e un regizor foarte bun. Nu as putea sa nu ii recunosc talentul si inteligenta.
Dar filmele lui (cu exceptia lui Dark Night) sunt... cum sa spun eu, lipsite de substanta si de emotie. Mizeaza pe o actiune complicata, pe trucuri, ghicitori, ornamente si intorsaturi, un fel de… citeşte
Fizica cuantica pentru ,,prosti''
Sa nu ma intelegeti gresit,unele idei prezentate in film sant din punct de vedere fizic posibile dar filmul per total lasa de dorit
Nu se compara nici macar cu unele episoade din StarTrek
Nu mai am rabdare
La 81 ani Michael Caine profesor fizician celebru încearcă sa salveze omenirea =
Mereu m-a fascinat transpunerea micimii omului în raport cu Creația și Creatorul. Prea puțin m-au interesat povestea, actorii.
Scenele în care omul este strivit și jupuit de orice mândrie sunt splendide în acest film. Umilirea ființei umane mă duce la extaz. Omul, redus la 0 absolut, un rebut care luptă împotriva Creației și Creatorului și legilor cosmice.
A fost minunat. Am plâns de bucurie.
Nu înțelegem nimic, dar ne dăm cu părerea despre tot. Ăsta e omul. Mereu trebuie să primim lecții de umilință întrucât uităm că suntem niște primate modificate (natural, artificial, nici nu mai contează).
Lecția dată de acest virus nou e extraordinară. Mai așteptăm lecții, oamenii învață cu greu, sunt încăpățânați.
Revazut
Nu recomand, monument de prostie. Logica simplă, geniile și marii critici de film sa se abțină, celor cu mai puțin de 1000 filme văzute normal că li se pare "genial"!!!!
sf
O oră aici este egală cu șapte ani pe Pământ.
Aseară am zis ''acum e momentul''. Mai bine mai târziu decât niciodată.
M-a emoționat teribil. Doar ideea a fost suficientă. Cât de mici suntem în universul ăsta și cât de nesemnificativi suntem în comparație cu alte forme de viață...
Înțeleg că gusturile diferă, dar din câte comentarii am citit pe aici, mulți dintre cei care le-au lăsat sunt exact ăia care s-au dus la film să mănânce sămânță, să stea pe Facebook că nu înțeleg filmul și să-i deranjeze pe cei care chiar au vrut să-l urmărească.
Nu ați înțeles filmul ăsta.
„Cand devenim parinti, contientizam ca traim doar ca sa ramanem in amintirea copiilor nostri.”
Intr-un viitor cu perspective sumbre pentru planeta Pamant, Coop are de ales intre a ramane cu copiii sai pe care ii adora – a caror generatie este posibil sa fie si ultima care va mai popula Terra – sau sa accepte propunerea NASA de a calatori print-o fisura spatio-temporala, pentru a incerca sa confirme ipoteza optimista ca exista un loc „undeva, acolo”, unde o parte a populatiei de pe Pamant se va putea reloca.
Farmecul scenariului (superba poveste este scrisa de fratii Christopher si Jonathan Nolan), remarcabil pus in scena de talentatul Christopher… citeşte
O capodoperă a genului !
Filmul este absolut uluitor. Nu ai voie sa nu îl vezi măcar o data în viata!
Deosebit
...
WD 1
Gaura neagra
Interstellar (2014)
Interstellar
Deseori greoi, dar superb!
Un film superb, la fel ca Titanic si Hachiko!
DACA NU L-ATI VAZUT, UITATI-VA!
Emotionant
Dar este o capodopera!
claudiu-daniel-lugoj
Interstellar
… citeşte
Chiar daca am scris doar cateva cuvinte, ma simt deja obosit. Nu este un film pentru oricine, insa pentru cine are o oarecare doza de ratiune, este realmente o capodopera. Filmul reuseste cu brio sa te transpuna in atmosfera sa, sa te faca sa iti pui anumite intrebari, referitoare la conditia umana, fizica, univers, dragoste, poate chiar si spiritualitate.
Concluzia… citeşte
Mult prea tare!
Cine mă cunoaşte ştie că eu nu dau uşor note de peste 8...
Este ca un cerc complet, o aventura care ti se pare ca a durat decenii, ca din punctul A ai ajuns in punctul Z si ai terminat tot traseul, dar in realitate sunt doar cateva ore. Actorii au jucat foarte bine in film, asa performanta buna nu am mai vazut de mult. Nu recomand filmul daca va asteptati sa fie actiune in el, sigur, au loc multe schimbari, dar nu in sensul de explozii/accidente/alte cele... . Trebuie sa fii intr-o stare de spirit calma, atenta, ganditoare ca sa traiesti filmul la potentialul sau.
Habar n-am de ce, dar filmul m-a dus cu gandul la Alien Isolation, care e un joc la fel de bun, probabil din cauza soundtrack-ului care chiar a reusit sa redea senzatia de izolare in vidul spatial.
Pe scurt, un film de vazut cu rabdare, o aventura… citeşte
Oooo da asta daa film bun