Păreri Interstellar

(2014)

Interstellar: Călătorind prin univers

Ordonează după
dido pe 26 Ianuarie 2015 18:32
Mai mult nu inseamna neaparat si mai bun...
Sa fim intelesi:9 stelute inseamna aici un film obligatoriu de vazut,nici un iubitor de sf-uri nu trebuie sa-l rateze dar...parca au fost prea multe bagate aici,de la scenariul apocaliptic pana la gaurile de vierme plus paradoxurile temporale si mai ales calatoriile interstelare...toate gramada intr-un film mi s-a parut un pic ciudat...Si putina melodrama dar deloc chimie intre cei doi protagonisti...etc,etc.
Oricum e un film ce nu trebuie ratat,de aceea vi-l recomand!

nick-azh pe 26 Ianuarie 2015 11:04
Călătorind prin univers
Probabil cel mai asteptat film al anului,cel putin asta in opinia mea,Interstellar a fost primit cu foarte mult entuziasm de catre criticii din intreaga lume.Probabil acest lucru era de asteptat si personal imi doream ca acest film sa fie absolut impresionant si am asteptat cu sufletul la gura vizionarea acestui film de foarte mult timp.Imi amintesc cu multa bucurie surprinzatorul moment in care am vazut pentru prima data trailer-ul filmului si din acel moment am realizat ca nu incape indoiala de valoarea artistica a acestui film.
Interstellar mi s-a parut un film atat de ambitios si cu sigurantanu sunt foarte putine filme care sa atinga ambitia si potentialul acestui film

unkn0wn pe 25 Ianuarie 2015 01:04
Superb filmul, de mult nu am ramas asa de marcat, uimit de la un film.
ValentinVeritas pe 24 Ianuarie 2015 12:00
Superb
Intr-adevar, Nolan isi confirma prin aceasta productie statutul de mare regizor. Desi este un SF, ideea centrala a filmului este ca iubirea este temelia omului si ea transcede spatiul si timpul. Superb!
mtraianc pe 19 Ianuarie 2015 19:03
NEAPARAT DE VAZUT .........................................................................................................
daniellonut pe 16 Ianuarie 2015 17:03
Teoria relativitatii si multe altele
Filmul acesta te invata in aproape trei ore ce nu poti invata intr-o viata de om, daca nu l-ai fi vizionat.
Theo.Scriosteanu pe 03 Ianuarie 2015 02:03
Domnule "unul1", tin sa te corectez in privinta gaurilor negre. Ele sunt demonstrate stiintific cum ca exista si toti oamenii de stiinta sustin asta. Singurul lucru pe care noi nu il stim este ce se intampla dupa ce intri intr-una.. deci aici putem spune ca filmul "a aberat".. dar sa nu uitam totusi ca el este clasat ca si film SF. Chiar sunt curios sa vad acele demonstratii stiintifice cum ca gaurile negre nu exista!
(si ca sa fac o paranteza, mie filmul mi s-a parut genial!)
Multumesc!

wiewx pe 30 Decembrie 2014 20:47
Un film bun, mi-a placut ideea si cursul evenimentelor. Emotionant, interesant si destul de verosimil pentru cei pasionati de misterele universului, filmul reuseste sa impresioneze intr-o oarecare masura. Probabil ca daca s-ar fi facut investitii mai serioase.... pentru ca mai toata tehnica folosita p'acolo lasa impresia ca au folosit naveta cu care au lansat-o in spatiu rushii pe Laika sau tura a doua cu Gagarin.... iar la un moment dat cand unul dintre astronauti intra in capsula de hibernare totul in camera este pavat cu faianta alba patrata, de parca e baie turceasca...aici se mai putea lucra putzin. (La recuzita, nu la faiantza :P )
Una peste alta, un film reusit ce merita vazut.

Chelbos pe 14 Decembrie 2014 01:32
capodopera!
cata emotie transmite acest film! probabil e cel mai bun pe care l-am vazut pana acum! nu regret faptul ca am mers sa il vad singur din lipsa de cunoscuti amatori ai genului.
daniel_ppk pe 12 Decembrie 2014 17:27
Merita vazut , sfarsitul a lasat loc pentru o viitoare parte , sa vedem daca apare si daca o sa fie la fel de bun .
Mihai2508 pe 07 Decembrie 2014 23:41
Foarte bun
Fara indoiala unul dintre cele mai bune filme cel putin din ultima perioada. Un film despre viitorul omenirii si speranta si lupta pentru supravietuire nu a individului ci ca specie, un film despre iubirea fata de persoanele dragi si ce ai face pentru ele ca sa supravietuiasca. Filmul nu se bazeaza in mod special pe actiune sau efecte speciale spectaculoase, ci este mai mult dramatic.
Heisenberg pe 01 Decembrie 2014 17:30
Oscar 2015
Titlul meu spune tot, Capodopera in adevaratul sens al cuvantului, nu exista ceva mai bun in 2014 !
Dana04 pe 01 Decembrie 2014 00:28
In seara asta am vazut filmul la cinema si pot spune ca este cel mai bun film al anului 2014 pana in acest moment.
dragos__81 pe 30 Noiembrie 2014 20:50
Un film bun care nu este pentru oricine.Nu-i inteleg pe parintii care si-au dus copiii de 7 ani la acest film!Sa vada ce...?
giovanny72 pe 30 Noiembrie 2014 20:32
Exceptional...
Un film extraordinar, cu o prima jumatate de ora mai greoaie,dar dupa aceea cele aproape 3 ore ale filmului te vor tine captivat..!Un film mai mult psihologic,dar care va multumi si fanii genului SF...Matthew Mc Connaughey este absolut fantastic..! Un film si un actor de Oscar.!
DariusV pe 30 Noiembrie 2014 16:20
Super !
Interstellar este o capodopera ! Este cel mai bun film văzut de mine ! Totul este perfect ! Nici o greșeașă din partea regiei . Cel mai bine se vede la cinema , pe calculator nu iți dă aceași impresie .
xerses pe 28 Noiembrie 2014 17:36
Prea lung pentru mine; si apoi nu se numara printre genul meu preferat de filme.
dragomir_alina pe 28 Noiembrie 2014 15:07
SSSUUUUUPPPER
Super tare filmul, il recomand din tot sufletul, MAXIM AM SPUS :))
Diana_Carmen pe 28 Noiembrie 2014 11:18
Calatorie printre stele
Am fost de curand sa vizionez acest film mai mult din curiozitate, pentru a vedea inspre ce se indreapta imaginatia creatoare a lui Cristopher Nolan de data aceasta. Am ramas intr-adevar tintuita pe scaun timp de 3 ore fara sa imi dau seama cand a trecut timpul, la sfarsit chiar am exclamat: Doar atat? Situatiile imprevizibile care se succed intr-un ritm ascendent /alert ne transpun in lumea regizorului in totalitate ajungand sa empatizam cu personajele. Mult mai mult decat in alte filme (drame, de actiune), ajungem noi ca spectatori sa ne intrebam ce am alege, cum am actiona in fata unor situatii limita, de genul celor: ce ai face daca ar trebui sa renunti la tot ce ai invatat, muncit pana acum pentru a iti ajuta comunitatea, in speta pentru a munci ultimele ogoare fertile in film, cei ai face daca ar trebui sa fi pus in situatia de a alege intre sansa de a realiza ce ti-ai dorit in… citeşte
asociatia_jurnalistilor_din_buza pe 25 Noiembrie 2014 04:05
Remake 2001 A Space Odisey
Filmul este departe de laudele exagerate pe care le-a primit pe acest site. Avem de-a face in parte cu un remake dupa 2001 a space odyssey.Calatoria in cea de-a cincea dimensiune imaginata de arthur c clarke , nebunia lui hal care aici este inlocuita cu cea a unui membru al echipajului, nava interstelara ce seamana izbitor cu cea din debutul filmului lui stanley kubrick dar pana si ideea de a comunica din alta dimensiune vine tot din 2001 a space odyssey. Actiunea se petrece pe un satelit al lui jupiter, monolitul deschide un portal interdimensional in varianta veche, iar in acest film actiunea e mutata putin mai departe langa saturn unde portalul exista deja Este o productie de cel mult nota 7 nu in mod neaparat pentru efectele speciale, care fie vorba intre noi, nu sunt iesite din comun, ci mai mult pentru subiectul cosmetizat care ii da o tenta lacrimogena(drama despartirii de… citeşte
MInoss pe 26 noiembrie 2014 02:02
Star wars n.a fost niciodata un FILM, ci doar o poveste frumos spusa, pt copii. Deci nu ai ce sa astepti de la episoadele IX, XXX, etc, cu sau fara regia lui Rian Johnson. Pe de alta parte, interstellar nu e doar un ripp.off la 2001, am facut si eu paralela asta, are trimiteri si la Right Stuff, si altele. Si le face omplecaviune.
MInoss pe 26 noiembrie 2014 02:35
Ps, Solaris al lui Tarkovski trebuie mentionat in ceea ce priveste personajul principal.
makketo pe 23 Noiembrie 2014 14:09
Stii genul ala de film care efectiv te rupe de realitate, cotidian, viata, nevoi?! sa stai 3 ore deconectat...e ceva...felicitari Nolan, felicitari Matthew... (daca aveti posibilitatea sa-l vedeti imax...merita)
jonvi pe 19 Noiembrie 2014 11:25
durata film
Durata filmului e de aproape 3 ore si e programat din 1 1/2 in 1 1/2 ore ? Inteleg ca ruleaza simultan in 2 sali ?
CosminnP pe 17 Noiembrie 2014 21:11
Emotii
Este incredibil cum acest film iti poate atinge orice latura a sufletului .
PaulCristian pe 16 Noiembrie 2014 19:57
filmul asta cred ca are printre cele mai mari note pe care le-am vazut, atat pe cinemagia cat si pe imdb(peste 9 din 426 de voturi!!)! desi nu l-am vazut, trebuie sa fac asta cat de curand! sunt sigur ca o sa merite!
ramazan_catalin pe 14 Noiembrie 2014 17:07
Pret
Care este pretu biletului ? ........................
radu3455 pe 16 noiembrie 2014 10:27
boss pentru tine 200 de euroi
abeluka_aby pe 12 Noiembrie 2014 01:42
qwer
daca a vazut cineva lost asa e si asta...o amestecatura ca nu-i mai dai de capat...nota 10 actori si grafica
bondarenko pe 09 Noiembrie 2014 21:22
Captivant , un film frumos. Daca reuseau filmarea,calitatea imaginii realismul si tensiunea din Gravity cred ca era o capodopera.
Mrs.M pe 14 noiembrie 2014 00:23
i-a dat clasa lui Gravity la capitolele enumerate de tine.si eu am vazut Gravity de doua ori la cinema.
juan_pablo_de_medellin pe 17 Martie 2024 15:51
Aproape toate comentariile sunt scrise de novici... Filmul este bun spre foarte bun (efecte,dialoguri,jocul actorilor etc)...dar este o varză pt cine cunoaște noțiuni de fizică elementară...sau noțiuni minime despre teoria relativității și universului... Cine cunoaște,știe ce vreau să spun... Apropo...l am notat cu 8.
user-5ae0276cb48ac pe 28 Mai 2023 05:25
Ideea filmului futuristă ma dus în poveste și mi-a plăcut dar nu la genul Oau!! Având în vedere că au fost puțini actori în cea mai mare parte a filmului a ieșit bine ,efecte speciale bune ,in rest as da nota 8 ! Merită văzut !
Vegetarian pe 01 Aprilie 2023 21:14
La 45 ani Matthew McConaughey fermier , cosmonaut
La 81 ani Michael Caine profesor fizician celebru încearcă sa salveze omenirea =

Lfc4ever pe 06 Ianuarie 2023 18:45
Este mai bun decât Inception, ai ce învață din acest film
morfil pe 09 Mai 2020 09:55
Top 3 alături de Odiseea Spațială 2001 și Annihilation (toate la egalitate).

Mereu m-a fascinat transpunerea micimii omului în raport cu Creația și Creatorul. Prea puțin m-au interesat povestea, actorii.

Scenele în care omul este strivit și jupuit de orice mândrie sunt splendide în acest film. Umilirea ființei umane mă duce la extaz. Omul, redus la 0 absolut, un rebut care luptă împotriva Creației și Creatorului și legilor cosmice.

A fost minunat. Am plâns de bucurie.

Nu înțelegem nimic, dar ne dăm cu părerea despre tot. Ăsta e omul. Mereu trebuie să primim lecții de umilință întrucât uităm că suntem niște primate modificate (natural, artificial, nici nu mai contează).

Lecția dată de acest virus nou e extraordinară. Mai așteptăm lecții, oamenii învață cu greu, sunt încăpățânați.

mihai2407 pe 30 Aprilie 2020 06:52
Revazut
Filmul este foarte bun si imi pare bine ca l-am revazut.De data asta l-am inteles mai bine insa sunt dezamagit de faza intamplata in gaura neagra. Asa ceva nu cred nici in ruptul capului ca s-ar intampla. Mai degraba tot ce intra in gaura neagra s-ar micsora,dezmembra pentru ca dupa cum se spune, are o atractie gravitationala foarte mare. deci practic Cooper nu ar fi supravietuit nici macar cu naveta.Ar trebui una mult mai avansata technologic construita cu alte materiale care ar suporta viteza luminii pentru a nu fii distrusa de gaura neagra daca cu adevarat s-ar putea trece prin ea.Mai bine il arata pe Cooper cum ardea se micsora sau altceva cum era mai logic
user-59cfc5e0991ba pe 01 Decembrie 2019 18:17
Nașpa, nasol, pierdere de vreme, o bălărie....abia am reușit să văd jumate, restul in alt an.
Nu recomand, monument de prostie. Logica simplă, geniile și marii critici de film sa se abțină, celor cu mai puțin de 1000 filme văzute normal că li se pare "genial"!!!!

Decibalus pe 30 Octombrie 2019 16:24
sf
un film bine realizat, un SF inteligent , l-am urmarit cu foarte mare inters. nu este recomandat fanilor Marvel si celor atrasi de karatisti "chineji " zburatori
aurel_antonio pe 27 Octombrie 2019 11:16
Cati manelisti pe aici carora nu le-a placut... Prosti de-abinelea
Revnicutz pe 31 Martie 2019 17:29
O oră aici este egală cu șapte ani pe Pământ.
Am tot ascultat muzica de la filmul ăsta care e genială, dar niciodată nu m-am gândit să-l urmăresc.

Aseară am zis ''acum e momentul''. Mai bine mai târziu decât niciodată.

M-a emoționat teribil. Doar ideea a fost suficientă. Cât de mici suntem în universul ăsta și cât de nesemnificativi suntem în comparație cu alte forme de viață...

Înțeleg că gusturile diferă, dar din câte comentarii am citit pe aici, mulți dintre cei care le-au lăsat sunt exact ăia care s-au dus la film să mănânce sămânță, să stea pe Facebook că nu înțeleg filmul și să-i deranjeze pe cei care chiar au vrut să-l urmărească.

Nu ați înțeles filmul ăsta.

gbanescu pe 25 Martie 2019 20:27
„Cand devenim parinti, contientizam ca traim doar ca sa ramanem in amintirea copiilor nostri.”
Un film superb, de fictiune stiintifica, care exploreaza universul uman interior, in timp ce pe ecran se deruleaza o aventura impresionanta in universul cosmic, in care cu greu tinem pasul cu relativitatea, mecanica cuantica, gaurile negre si singularitatea (vazut de trei ori – greu de deslusit la prima vizionare).
Intr-un viitor cu perspective sumbre pentru planeta Pamant, Coop are de ales intre a ramane cu copiii sai pe care ii adora – a caror generatie este posibil sa fie si ultima care va mai popula Terra – sau sa accepte propunerea NASA de a calatori print-o fisura spatio-temporala, pentru a incerca sa confirme ipoteza optimista ca exista un loc „undeva, acolo”, unde o parte a populatiei de pe Pamant se va putea reloca.
Farmecul scenariului (superba poveste este scrisa de fratii Christopher si Jonathan Nolan), remarcabil pus in scena de talentatul Christopher… citeşte

picolo18 pe 12 februarie 2024 23:14
exact, un film de pus in rama, facut intr o vreme cand inca mai conta si jocul actoricesc, nu doar efectele speciale ca acum. de s ar mai face filme din astea...
MariusCiprian87 pe 18 Ianuarie 2019 02:18
O capodoperă a genului !
Dovada că niciun teritoriu nu poate fi intangibil atâta vreme cât eşti gata să faci orice îţi stă în puteri pentru a-l cuceri. Un film-mesaj fără limite de imaginație!!! Sf-ul este o capodoperă a genului, care va fi o placere de vazut in special pentru cititorii și iubitorii cartilor sf ! Puterea mesajului transmis e colosal pentru cei open mind , cu o altfel de viziune asupra viitorului și chiar a prezentului, prin care pot face o legatura " romantică" intre legea atracție, fizică cuantică și chimie moleculară + VIAȚĂ :) ! Un film neaparat de vazut în viața asta !
user-5c31a7aab68bd pe 06 Ianuarie 2019 09:03
Cel mai naspa film vazut. Nu am reusit sa-l vad pina la capat. Timp pierdut. O aberatie tipico americana.
seniuc_alin pe 05 Ianuarie 2019 23:41
Un film care merita sa fie văzut.... Pur si simplu e despre supravietuirea omenirii ....
suzana_siminciuc pe 05 Ianuarie 2019 22:29
Un film pe care il revad de cate ori am ocazia. Isi merita nota! Enjoy!
user-5c1ed08fe3848 pe 23 Decembrie 2018 02:12
Absolut capodopera! Poate cel mai emoționant SF făcut vreodată. Comparativ cu orice alt SF pe subiectul explorării universului, acesta este ca un pumn în plex. Sau un dus foarte rece. L-am văzut de vreo 3 ori pana acum. Abia la a treia vizionare nu am mai vărsat prea multe lacrimi. Sunt tata, nu va mirați. Chiar și la a patra vizionare, sunt sigur ca ma va tine fixat în fata ecranului pe tot parcursul celor aproape 3 ore de acțiune. Prima oara când l-am văzut, vreo câteva ore după vizionare am rămas blocat și nu am mai putut sa ma gândesc la altceva. Ba da, m-am gândit la copiii mei și la cât de mult ii iubesc. Și m-am gândit la umanitate și la tot ce simt eu în legătură cu ea. O replica din film m-a marcat în mod special: "nu mi-e frica de moarte, mi-e frica de timp".
Filmul este absolut uluitor. Nu ai voie sa nu îl vezi măcar o data în viata!

6Patronul9 pe 27 Octombrie 2018 14:34
Deosebit
Un film excelent de la maestrul Christopher Nolan.Un sf super interesant si unic prin ideile explorate si prin jocul actoricesc de mare calibru.Nu pot sa zic ca este un film pentru toata lumea insa daca esti fan sf sau daca iti place trilogia Dark Knight a lui Nolan,merita sa arunci o privire ;)
tizana pe 13 Februarie 2018 22:51
...
Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie trairile si emotiile avute pe toata durata filmului! Am avut norocul de a-l viziona pentru o prima oara intr-un cinema si recunosc ca as merge la fiecare rulare din cinema (din pacate, nu se mai ruleaza). Insa consider necesara cel putin o a doua vizionare, sunt atat de multe detalii pe care e posibil sa nu le percepi la o prima vedere. Mie, una, asa mi s-a intamplat...L-am urmarit cu sufletul la gura, chiar daca a fost a patra oara cand l-am vazut...de fiecare data, la fel de intens! Nu poti fi imun acestui film, iti intra in toate gandurile, ridicand mari semne de intrebare!
Steve.R pe 09 Octombrie 2017 21:09
O capodopera care trebuie vazuta cel putin o data in viata!!
SelenuS pe 05 Februarie 2017 23:37
Recomand!
Kuhaylan pe 05 Noiembrie 2016 12:56
WD 1
...................................................
gamblerrambler pe 28 Iulie 2016 20:24
Gaura neagra
Mi-a placut enorm jocul actorilor . Povestea si coloana sonora au fost superbe, desi se putea si mai bine. Nu e un film complicat ca il poate intelege oricine.
Mihai_Giroc pe 13 Iulie 2016 08:18
Este un film pe care am vrut sa il vad la cinema , insa neavand cu cine am renuntat . Apoi mi-a fost recomandat de catre un coleg si pana la urma l-am vazut . Este un film exceptional datorita imaginilor si a faptului ca iti da de gandit in anumite momente .
Go 1 2 3 4 5

jinglebells