In Secret

(2013)

În secret

Poster In Secret Postere In Secret

Sinopsis In Secret

Mai mult
In Secret

Thérèse, o tânără și frumoasă orfană de mamă, este obligată de mătușa ei să se căsătorească cu egoistul și bolnăviciosul verișor primar Camille. Simțindu-se prinsă în capcana unei căsnicii lipsite de pasiune și îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent LeClaire, Thérèse pune la cale uciderea propriului soț pentru a-și putea trăi povestea de iubire cu Laurent.

Complotul funcționează, iar Camille eliminat, dar fantoma lui continuă să-i hărțuiască pe cei doi criminali până la punctul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Therese
  • Therese Raquin

Produs de

LD Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Exclusive Media Group

Țara

SUA

Site oficial

In Secret

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dido pe 04 Octombrie 2014 14:33
Therese Raquin
Ecranizare destul de reusita a cartii Therese Raquin a lui Emile Zola,filmul este o drama despre vinovatie,iubire interzisa si abandon.De remarcat Jessica Lange in rolul Madame Raquin.Recomand!
5 0
Pantaleon pe 15 Noiembrie 2014 20:12
Bunicel spre bun
Initial am vrut sa dau nota 6 acestui film (bunicel), dar am optat pentru 7 (bun) pentru ca mi se pare mai degraba bun decat bunicel. Si chiar daca pare aiuristica si naiva explicatia, argumentele ce m-au determinat sa-l consider un film bun au fost, pe langa jocurile actoricesti decente, o regie buna, un scenariu plauzibil si un final imprevizibil. Chiar imprevizibil, daca ma gandesc la ce posibilitati se intrezareau. Si, mai ales, daca ma gandesc la faptul ca un final ratat putea trage tot filmul in jos. Bun, nimic spectaculos in sinuciderea celor doi, de acord, dar luati in calcul variantele pentru care putea opta regizorul (iar inaintea lui... Zola). E genul de film de epoca pe care il poti revedea peste cativa ani, fara sa te plictisesti, desi de-acum stii deznodamantul. Poate singurul minus pe care i-l atribui este lipsa consistentei in prezentarea degradarii relatiei dintre cei… citeşte
4 0
marta.b pe 11 Februarie 2017 00:09
O drama psihologica foarte buna, care m-a dus cu gandul la Raskolnikov. Jessica Lange si-a demonstrat din nou intreaga masura a talentului ei, dar si ceilalti protagonisti au avut prestatii remarcabile.
3 0
anda_nicole_16 pe 27 Iulie 2014 16:56
Nu e un film exceptionat, dar a fost destul de bine facut, ideea a fost buna, iar actorii ok.. Ar fi mers putin mai mult suspans, poate si un pic de horror, dar a fost ok :)
Nota 7 e prea mica pt film, dar si 8, prea mare..deci, ramane 7 :))

3 3
dido pe 4 octombrie 2014 14:25
7,5...:)))
violeta_todica pe 02 Aprilie 2017 20:10
Lumea lui E. Zola
Excelent ecranizat naturalismul lui Zola,dominata de o lume aparte.
In Therese Raquin,vinovatie,,ipocrizie,adulter,alcoolism,violenta,crima pasionala.Intre Therese si Laurent exista doar atractie "fizica",de aceea imi este greu sa o numesc "iubire".
Excelenta interpretarea Jessicai Lange!

2 0
into_the_labyrinth pe 01 August 2017 23:31
Au fost făcute atâtea ecranizări şi adaptări după scrierea lui Zola - şi, paradoxal, până în prezent am văzut-o doar pe aceasta. Dramă tulburătoare, un fel de ”Legături primejdioase” sub o altă formă, aproape cu iz de tragedie antică, filmul are o intrigă ce gravitează în jurul a doar câteva personaje, dar este suficient de complexă pentru a crea un subiect de lungmetraj. Tensiunea creşte treptat, personajele, deşi animalice în structură, au loc şi pentru remuşcări, şi nu întâmplător nu îşi găsesc fericirea după crima comisă - ba chiar le va fi din ce în ce mai rău. Toţi actorii joacă bine, dar Jessica Lange este de-a dreptul fenomenală. Eu aproape că i-aş fi dat Oscarul. Un film care merită văzut, necomercial, poate doar cam repetitiv pe alocuri, dar pe care îl notez cu 8 şi îl recomand amatorilor de drame bune.
2 1
Dragos.87 pe 01 August 2017 23:23
Este un film ok care are un scenariu interesant dar modest regizat.Niciodata oamenii nu au fost si nici nu vor fi cinstiti.Filmul asta o spune destul de clar.Imi place ca este o drama combinata cu thriller care iti mentine curiozitatea.Merita vazut.
1 1
dede23 pe 20 Septembrie 2014 11:45
Nici prea prea, nici foarte foarte
Un film placut de duminica, o poveste de dragoste simpla, salvatoare care se pierde atunci cand isi pierde puritatea. Dramele ne imping uneori catre salvare si alteori catre pierzanie, poate ar fi fost un film mai bun daca i se schimba finalul si personajele primeau o a doua sansa. O drama interesanta care cuprinde totul de la abandon, lipsa unei identitati, dragoste, dorinta, crima si sinucidere.
1 1
emy_sinaia pe 26 August 2014 11:21
ok
Un film agreabil de vazut, fara prea mare suspans dar finalul a fost cu totul neasteptat.
1 2
user-5a8cac6589d12 pe 11 Iulie 2020 18:53
Un film f bun. Comentariul tau cosmine e plin de mizerie.
0 0
Kuhaylan pe 22 Ianuarie 2015 12:45
1001
....................................................
0 2
cosmin742000 pe 07 Noiembrie 2017 09:11
O mizerie de thriller american , deci nimic nou............................
0 5
eduard_stratan pe 14 iunie 2022 18:32
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre In Secret

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu In Secret
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells