Păreri Friends

(1994)

Prietenii tăi

Ordonează după
Ovy pe 03 Martie 2009 17:50
Sunt cei mai tari ... Glumele lui Chandler, idiotenia lui Joey, simplitatea lui Ross, fetele ... sunt cei mai tari ... cand vin acasa m-a uit la friends ... si uit de probleme
68 1
JackyAlex pe 2 septembrie 2009 22:58
bine zis:) Un serial care chiar te bine dispune...
GabrielAlin pe 18 aprilie 2015 15:56
nu pentru ca s-ar termina prost sau ceva, DOAR PENTRU CA SE TERMINA :)))
Tom-master pe 03 August 2009 00:54
cel mai tare serial de comedie din toate timpurile.. pur si simplu.. genial...
48 1
claudelina pe 12 iulie 2011 12:39
Asa este..te mai face sa uiti de probleme.
VampiresOnly pe 5 august 2011 23:32
NU pot alege un personaj favorit! Chandler e absoult hilar cu glumele lui Ross e un barbat hot innebunit dupa stiinta, insa stie sa faca o gluma buna, iar sarcasmul lui e genial Joey e mai prostut sau asa vrea sa para, insa este grozav Pheobe e dusa cu pluta, se imbraca ciudat, este eco friendly, dar are niste replici Rachel e genul sexy si seducatoare, amuzanta Monica e obsedata de curatenie, e atenta si geniala CEL MAI BUN SERIAL!
roxana pe 13 Ianuarie 2007 20:16
e cel mai misto serial, nu poti sa nu te simti mai bine cand te uiti la el nu poti sa ne uti de toate problemele te toate at cand te uiti la acest seria e super misto dar ar fi sh mai fain dak ar mai face cateva serii k le-am vazut pe toate pana acum si as mai vrea altele noimi-ar placea sa mai faca cateva :) :) :) :D)
22 0
Domyno pe 12 Martie 2010 17:23
vai...
am iubit serialul asta din totdeauna!!!m-as uita la nesfarsit la el!!!!
18 0
Razvan_M pe 4 februarie 2011 15:43
Este pacat ca sunt numai 10 sezoane!:(
Anda Anda pe 28 Februarie 2009 11:25
Consider ca aceste serial este cel mai bun serial de comedie facut vreodata ! Si actorii sut foarte buni , cel mai mult imi place de Ross, are un joc actoricesc fenomenal! Bravo PRO CINEMA ca difuzati serialul ! Sper ca veti difuza toata cele 10 sezoane.
18 0
nosound871 pe 22 aprilie 2014 13:22
Si eu sper sa difuzeze toate sezoanele ...fabulos serial..:)
Ingerasu' pe 19 Septembrie 2004 11:45
Dau 5 stele din toata inima. Super misto serial!
Toata stima pentru cel care scrie scenariul!

17 1
piko pe 27 Septembrie 2009 10:52
Cel mai reusit serial de comedie ever
Sa-i luam pe rand. Chandler, este cel mai amuzant personaj din intreg serialul (omul de care nu te poti lipsi la nici o petrecere,la nici o iesire cu prietenii,la nimic. Te face oricand sa zabesti si sa uiti de toate). BRAVO Matthew Perry,un rol exceptional.
Joey: la fel si el, este omul de care nu te poti lipsi. Phoebe, genul de fata "prostuta", pe care nu te poti supara pe ea niciodata.
Ross naivul și timidul grupului. Rachel si Monica sunt exact fetele de care ai nevoie intr-un grup de prieteni ca s-a fie totul inchegat.

Pe scurt, fenomenal.

15 0
Valentin pe 09 Ianuarie 2006 19:20
Serialul este super! Nu a existat si nu cred ca o sa se mai faca un serial mai reusit ca asta !!!
15 0
AdriAdrianna98 pe 14 noiembrie 2016 13:16
Sincer, eu il situez pe acelasi loc cu Gossip girl. Sa-l incerci, s-ar putea sa-ti placa, e relativ pe acelasi plan. Sau poate ti-ar mai placea Grandfathered, seamana un pic ca stil.
rrs85 pe 15 Mai 2010 19:13
Prieteni tai, ai mei, ai tuturor... ;)
13 0
naty`sweet pe 07 Octombrie 2007 14:40
friends este un serial care te face sa`ti doresti prieteni ca ei..dupa 9 sezoane ajungi sa ii iubesti pe protagonisti ca pe proprii tai prieteni.. sa iti para rau cand se cearta.. iar la al 10-lea... nu stii cum sa faci ca sa treaca mai incet.. deoarece e ultimul sezon.. si stii ca se va termina..
12 0
adrian_sorin pe 4 februarie 2014 03:56
cata dreptate ai :(((
Dr. Evil pe 20 Ianuarie 2006 19:51
Cel mai bun sit-com (sau cum se scrie) facut vreo-data si desi nr exagerat de episoade ii pune pe protagonisti in TOATE situatiile posibile (iclusiv ii cupleaza in toate modurile posibile)mereu se gaseste ceva in fiecare episod incat sa fie atat original dar sa si pastreze atmosfera si personajele neatinse.
11 0
Gioana pe 24 Septembrie 2004 03:15
n-am vazut nici un episod mai putin reusit..as putea spune ca e serialul de comedie desavarsit
11 0
euana pe 12 August 2009 18:32
cel mai tare serial
Acest serial merita nota 10 . Este cel mai bun serial pe care l-am vazut vreodata.
10 0
babyjo pe 12 Iulie 2011 13:35
in fiecare seara cand dorm ..le aud vocile
nici nu va imaginati cum e sa va treziti dua ce ati ascultat toata noaptea friends in somn si pur si simplu le vedeati fetele lor pe laptop acolo la capusorul vostru ...ma fac sa visez mult si in fiecare zi se intampla ceva frumos..friendss este peste tot ce este ...joeyy e incredibil.....noroc..sai ai si sa te bucuri sa simti energia asta a lor doar prin actoria lor....toti isi au rolurile perfecte.....phoebeeeeeee ure the bomb...:X:X:X:chandler numai zic ....si ross ce baiat mmmmm:D:D:D:D:D....
8 0
claudelina pe 26 iulie 2011 11:32
exact,dupa o zi grea,merge un episod din Friends :)) ,te face sa uiti de griji si de suparari :))
babyjo pe 26 iulie 2011 14:43
exacttt ....clau..vezii ...e bine sa stii ca sunt si altii pe aici ..;)
GreenIceTea pe 14 Iulie 2009 22:49
Serialul meu favorit!!!Joey e super funny si mie imi place fff mult cuplul Monica si Chandler!!!!!
8 0
AdriAdrianna98 pe 14 noiembrie 2016 13:17
De ce faci ma spoiler.... Sunt la sezonul 1 :|
ollyoitza pe 09 August 2009 15:27
:(( imi pare asa rau k s-a terminat...:(( era serialul meu preferat...imi parea rau si atunci cand se termina un episod,dar acum cand s-a terminat tot serialul...:((...ii iubesc pe totzi,pt k in fiecare seara reuseau sa imi construiasca un zambet pe buze...:)
5 0
DevL pe 08 August 2009 21:41
ma uit in fiecare seara pe PROcinema. Sunt absolut senzationali pacat ca se va termina serialul in curand :(( sincer chair imi pare rau. As dori sa stiu daca mai vine inca o serie
5 0
roxana pe 30 Iunie 2005 16:15
super tare! cel mai bun serial de comedie!Phoebe e absolut geniala cu fazele ei cu tot!de fapt...toti sunt, dar mie imi place de ea cel mai mult;)
5 1
SorynEL pe 05 Aprilie 2010 00:16
Cel mai frumos serial !
Chandler rullllllllzzzzzzzzz :D

bogdanuuu pe 01 Aprilie 2010 21:57
am vzt toate episoadele..si au fost super...Singurul serial din toate cate am vazut care si-a pastrat toti actorii pana la sfarsit.Nu stiu cum dar au putut...probabil pt ca pe platou erau ca o familie si erau uniti tot timpul.Nu cred ca erau akolo pt bani cum e akum.Erau akolo pt ca pur si simplu le placea ceea ce faceau.Knd m-am uitat la ultimul episod m-am intrstat cu gandul ca nu o sa ii mai vad.Imi pare ft rau ca s-a terminat:(:(
turtles pe 25 Martie 2010 22:01
:))) actori talentati bine alesi pt roluri :D:D serial care iti face ziua mai fericita :)) D::D
Razvan_M pe 21 Martie 2010 14:09
Cel mai bun serial de comedie din cate exista! In orice moment te amuza cu felul lor de a fi!
iorgam pe 12 Februarie 2010 00:37
super
te uiti la ei si uiti de probleme..>:D..va ador>:D
Kristen_14 pe 23 Iulie 2009 12:54
super serial!!!!
eu ma uit in fiecare seara!!!imi place fff mult!!!!!!!is my favourite!!!
Lavinia Selena pe 26 Octombrie 2007 12:36
Friends este cel mai bun serial pe care l-am vazut vreodata. Atingele toate temele posibile si ce imi place cel mai mult la el, e ca glumele sunt reale, intamplarile sunt posibile, nu ca in alte comedii care sunt amuzante prin exagerarea pe care o aduc asupra realitatii.
Eu am ajuns chiar sa tin la personaje si mi-a parut foarte rau cand s-a terminat...as fi vrut mai mult...cred ca niciodata nu ar fi fost deajuns.

AdriAdrianna98 pe 14 Noiembrie 2016 13:11
Capodopera a genului, pur si simplu n-are cum sa nu-ti placa, are de toate. Un serial care va fi la fel de placut si peste 20/30/40 de ani, parerea mea. :) Unui serial care ramane de atata timp inca printre favoritele cand mii de alte seriale au aparut, nu ai cum sa-i dai decat un 10. Pur si simplu te face sa uiti de toate si iti da un sentiment frumos. Persoanejele sunt foarte bine alese si fiecare cu farmecul lui personal dat serialului.
nosound871 pe 25 Februarie 2015 19:25
Cel mai bun!
Desi am vazut majoritatea serialelor bune gen:Breaking Bad,Lost,Prison Break,Game of thrones,Walking dead si multe altele tot Friends este favoritul meu mi se pare un serial extraordinar singurul serial pe care lam vazut la TV.E incredibil cum asteptam sa apara sa vad episoadele cand canta melodia de inceput(I'll be there for you) pur si simplu mi se facea pielea de gaina.Merita nota 100:)
cosmin742000 pe 02 Ianuarie 2012 01:14
La ceva se pricep si americanii in detrimentul europenilor , sitcomurile excelente....
jude pe 4 iulie 2013 20:29
îți dau dreptate...
Alecks11 pe 29 Mai 2009 19:31
E cel mai fain! Cel mai mult imi place de Joey!! E fenomenaaaaaaaal!!!!!!!!!
teo pe 26 Octombrie 2007 22:46
cel mai tare serial amerikn......pakt k nu mai e difuzat de nici un post de televiziune.....
user-5e7b2f4dad84f pe 25 Martie 2020 12:46
Un film foarte bun de comedie potrivit pentru orice oră și zi a săptămânii
blackmore pe 08 Ianuarie 2020 01:04
Cel mai bun sitcom american , si singurul film in care a jucat ca o actrita Jennifer Anniston
DAMME pe 12 Octombrie 2017 21:41
10 curat !
Married with children era nr. 1 pentru mine in materie de comedie pana sa vad Friends, acum s-a schimbat situatia, la inceput nu prea am fost atras, cred ca am urmarit primu' sezon la un moment dat si apoi m-am reapucat dupa 1 an, eram mai mic, asa e cand "creierul" tau e subdezvoltat, nu intelegi seriale si filme adevarate, ce pot sa spun: chiar daca aveam o zi proasta la servici sau din alte motive era de ajuns sa vizionez un singur episod si uitam de toate, pur si simplu te acaparau acei 6 oameni cu frumoasa lor prietenie, care e o legatura sfanta, nebuniile lor, caldura, naivitatea pe care o transmiteau prin "sticla", cred ca nici ei nu s-au gandit la inceput ca vor avea un asemenea succes, s-a format o mare familie acolo de-a lungul anilor, ma intreb ce a fost in sufletul lor cand s-a incheiat pentru ca, cu siguranta au lasat o particica din ei acolo in acel serial, sarcasmul lui… citeşte
SilverKnight pe 15 Decembrie 2013 00:28
Un serial incredibil de bun, ajungi sa iubesti personajele si sa iti para rau ca are DOAR 10 sezoane.
VampiresOnly pe 31 August 2013 19:28
Cel mai frumos serial facut
Nici nu imi pot exprima dragostea pentru acest serial, l-am vazut de 2 ori si nu a fost vreun episod care sa nu imi placa, in care sa nu rad macar la una dintre glumele lui Chandler. Cred ca ceea cel il face cel mai de succes serial este faptul ca este real, sunt vietile a 6 prieteni care sunt pusi in toate ipostazele in care un om obisnuit poate fi pus. Ma simt apropiata de fiecare dintre personaje si interpretarea lor nu a fost niciodata mai prejos de asteptarile mele. Actorii si scriitori au fost intotdeauna grozavi, serialul si-a mentinut calitatea glumelor, povestilor pana la sfarsit! Incredibil acest serial si sunt convinsa ca nu il voi vedea doar de 2 ori si chiar este ceva din care ai ce invata si va ramane mereu in inimile noastre :)
Apache95 pe 22 Martie 2012 19:44
Fara doar si poate cel mai bun serial de comedie din istorie
bogdanel1991 pe 19 Ianuarie 2012 22:45
cel mai tare srial de comedie facut vreodata.......!!!
MadaxD pe 03 Ianuarie 2012 17:08
Cui nu-i place Friends?! E cel mai bun serial, personajele sunt amuzante si situatiile sunt si mai amuzante. Serialul perfect atunci cand esti satul de lume :).
WikdMovies pe 03 Septembrie 2011 02:01
WOW!
Probabil ca Friends este singurul serial care pur si simplu are de toate! Nu cred ca o sa pot uita vreodata sarcasmul lui Chandler, rasul enervant al lui Janice, comportamentul copilaros al lui Joey, reactiile lui Ross, ciudatenia lui Phoebe, comportamenul obsesiv al lui Monica sau personalitatea lui Rachel...Este pur si simplu un serial perfect!
catalin10 pe 20 August 2011 22:10
Un serial foarte bun...Unele faze sunt extrem de amuzante.Merita vazut si revazut.
dany_ptc pe 08 August 2011 11:30
Cel mai fain serial de comedie produs vreodata, arata latura adevarata a prieteniei.
FaLLoWpLaY pe 30 Iulie 2011 21:08
Nu ai cum sa ratezi asa ceva
nu credeam ca este posibil sa razi 23 din 25 de minute cate are un episod. este genial.
Manuel04 pe 22 Februarie 2011 16:40
cu asemenea prieteni chiar nu mai ai nevoie de dusmani
niste prieteni adevaratii ,cred ca toti ne-am dori asemenea prieteni
mike11 pe 16 Februarie 2011 23:42
best ever
Intradevar, cel mai bun serial de comedie pe care l-am vazut....pur si simplu dupa ce termini de vazut toate seriile iti vine sa il iei de la inceput!
Il recomand tuturor celor care nu l-au vazut!

MirceaCeaTanara pe 12 Iulie 2010 11:43
Este de departe serialul meu preferat, o capodopera cinematografica, atat actiunea, scenariul, cat si actorii, totul este grozav!
baco pe 23 Iunie 2010 12:57
Un serial reusit, cu actori talentati si care ne`au facut sa radem cu lacrimi atatia ani de zile . Nota 10!
nico.i pe 03 Iunie 2010 18:56
genial
nu mai tin minte de cate ori am vazut aceleasi episoade si tot nu m-am saturat de Friends.. cel mai bun serial de comedie!
aNdu007 pe 14 Ianuarie 2010 18:30
Super
Genial, cred ca cel mai bun serial al tuturor timpurilor. Am "devorat" 10 sezoane de FRIENDS intr-o clipita, atat de Bun a fost! BTW, Joey si Chandler favoritii mei :D
miss_amelie pe 07 Septembrie 2009 15:17
am vazut toate sezoanele. e cel mai bun serial de comedie.
manarupta pe 08 Februarie 2012 21:18
Friends
cine nu a vazut Friends si-a pierdut adolescenta :))
2 1
Go1 2 3