Păreri Finding Neverland

(2004)

În căutarea Tărâmului de Nicăieri

Ordonează după
copila_satanista pe 15 Martie 2010 16:27
superb realizat ... desi te astepti initial sa vezi povestea binecunoscuta a lui peter pan, regizorul te trimite in lumea reala si o imbina exceptional cu lumea de basm intr-o poveste de viata si suflet
3 0
iedutul pe 19 Aprilie 2010 12:07
UIMITOR!!!!!!
Pot sa zic ca au imbinat drama cu o poveste copilareasca desigur si emotionanta.Johnny Deep reprezentand un scriitor fara prieteni singuratic dar totusi plin de imaginatie.DAR CAND INTALNESTE O PERSOANA PERSOANA IUBITA EL ISI DA SEAMA CAND DE BINE E SA AI PARTE DE O FAMILIE!
4 1
andyy pe 18 Decembrie 2009 01:03
Un film absolut magic,despre lumea de basm in care traiesc si pe care o vad doar copiii si care din pacate dispare odata cu trecerea timpului, sau poate maturizarea ne face sa uitam de ea.Uitati-va la acest film si amintiti-va ca exista intr-adevar, Neverland!
sperius ionut pe 26 August 2005 20:54
pentru mine este unu din cele mai bune filme vazute de mine vre`o data a fost super emotionant nu mai secces deep
Matrix pe 20 Mai 2005 11:55
Cel mai frumos si mai emotionant film pe care l-am vazut anul acesta. Am tot evitat sa-l vad stiind ca este vorba despre Peter Pan (pe care nu l-am suferit niciodata) dar m-am hotarat pana la urma pentru nominalizarea lui Depp si chiar a meritat.
Un rol foarte bun pentru Depp si chiar si pentru Winslet.

Vorador pe 11 Ianuarie 2012 17:43
''Just Believe!''
Filmul asta m-a facut sa-mi schimb perspectiva despre Peter Pan,daca la inceput credeam ca este doar o poveste pentru copii,acum il vad ca pe o opera de arta.Cu totii inca mai avem sufetul de copil ascuns in noi,trebuie doar sa ne ajute cineva ca J. M. Barrie pentru a-l scoate la iveala.Un film foarte bun,emotionant si bine realizat,un film care trebuie vazaut de toate varstele.
5 1
Alexutz pe 23 Iunie 2007 13:33
Un film extraordinar care m-a impresionat si sper sa mai vad astfel de filme pentru ca este unul dintre cele mai frumoase filme vazute de mine! Ar fi fost intr-un fel perfect daca ar fi avut un final mai fericit insa asta a fost sa fie...Oricum filmul merita mai mult de nota 10!
6 0
bogdan0125 pe 10 Aprilie 2010 23:12
Puterea imaginatiei este atat de mare incat uneori doar imaginadu-ti ceva poti crea o noua lume. Si ma refer nu doar la copii, ci si la adulti, care vrand sa scape de stres, de griji, de probleme sau doar vrand sa-i binedispuna pe copii. James Barrie (interpretat excelent de Johnny Depp) reuseste sa creeze acest Neverland, un taram imaginar.
Este un film foarte bun, cu o coloana sonora, o regie si niste actori exceptionali. Un film ce nu trebbuie ratat de nimeni.

7 0
ciobotaru pe 25 Aprilie 2010 22:45
unu din cele mai bune si emotionante filme vazute de mine , superb !!!
10 0
bizonul pe 18 decembrie 2018 08:42
Oare tot atat de "bun" ca si "Piratii din Caraibe, "Omul foarfeca" sau "Calaretul fara cap"? Ptr. ca de este la fel, am o mare indoiala despre ceace spui tu.
cera pe 18 Octombrie 2005 17:07
emotionant,arata lumea prin ochii copiilor.,te intrebi daca adultii mai au o sansa...
17 0
Mihai pe 31 Ianuarie 2008 20:53
intotdeauna lumea copiilor este fascinanta...puterea de a crede este asa puternica k aproape e reala . Un film de nota 10
24 1
princess_peach pe 9 ianuarie 2011 16:06