Far from Men

(2014)

Departe de oameni

Poster Far from Men Postere Far from Men

Sinopsis Far from Men

Far from Men

Viggo Mortensen a jucat până acum în engleză, daneză și spaniolă – iată-l vorbind o franceză impresionantă în acest western existențialist, inspirat de o povestire de Albert Camus și a cărui muzică originală este semnată Nick Cave și Warren Ellis. Suntem în Algeria anului 1954, și un profesor din creierii munților primește misiunea de a escorta un ucigaș până la garnizoana din cel mai apropiat oraș... Trei premii la Veneția 2014.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
2 premii şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile
Viggo Mortensen Viggo Mortensen Daru Reda Kateb Reda Kateb Mohamed Djemel Barek Djemel Barek Slimane
Ángela Molina Ángela Molina Señorita Martínez Nicolas Giraud Nicolas Giraud Lieutenant Le Tallec Vincent Martin Vincent Martin Balducci
Sonia Amori Sonia Amori La prostituée Jean-Jérôme Esposito Jean-Jérôme Esposito Francis Antoine Laurent Antoine Laurent Le soldat français
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Loin des hommes

Produs de

Kaléo Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Pathé

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 07 August 2016 23:42
Un film bunicel , inspirat de o povestire scurta a lui Albert Camus.Coloana sonora foarte buna.
3 5
eduard_stratan pe 26 septembrie 2021 14:00
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
lili22 pe 03 Februarie 2016 08:48
un film bun
Daca luam in considerare si faptul ca e inspirat din opera lui Camus.Jocul actorilor, impecabil.
2 4
balta67verde pe 29 Septembrie 2021 13:42
Un film excelent, recomandabil pentru cei intereasti de istoria Frantei in razboiul din Algeria. O perioada treista in care francezii din Algeria erau considerati arabi la Paris, si francezi la Alger. O poveste trista.
0 0
user-5c9f8c2e87074 pe 27 Septembrie 2021 01:13
O legătură intensa se stabilește între un magrebian acuzat de crima și un profesor spaniolo-francez născut pe plaiuri algerian fost ofițer combatant în al doilea război mondial. Fundalul este lupta de independenta a algerienilor contra dominației franceze. Frumoase pilde creștine in acest film. Iată cum învățătorul ii oferă o șansă la viata arabului. Un exemplu de cum se poate influenta destinul. Tema existentialista din Camus. Filmat superb cu cadre naturale de vis și fotograful profesionist. Într-adevăr muzica inspirat aleasa. F. bun Viggo actor complet.
0 0
Vegetarian pe 26 Septembrie 2021 23:57
La 56 ani Viggo Mortensen născut in: Manhattan, New York , USA , in rolul unui profesor francez , fost ofițer , merge prin desert , vede crime de război .. =
0 0
blacksea_rider pe 26 Septembrie 2021 22:27
Viggo Mortensen vorbește șapte limbi (patru fluent și trei mult mai bune decât ar putea să le gestioneze vreodată majoritatea oamenilor de pe planetă) și chiar a susținut discursuri atât în arabă, cât și în catalană în trecut.Potrivit lui Mortensen, vorbește fluent engleza, daneză, spaniolă și franceză. El mai spune că are abilități de conversație în italiană, o limbă asemănătoare cu spaniola, ceea ce înseamnă că mulți vorbitori de spaniolă înțeleg un pic de italiană și invers. Celelalte două limbi pe care le înțelege sunt norvegiena și suedeza.
0 0
petitprince pe 26 Septembrie 2021 11:06
Chiar merita vazut acest film pentru actorul Viggo Mortensen, coloana sonora, peisajul algerian si sursa de inspiratie: Albert Camus,scriitor care cunostea bine Algeria.
0 0

Spune-ţi părerea despre Far from Men

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Far from Men
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells