Bambola

(1996)

Bambola

Poster Bambola Postere Bambola

Sinopsis Bambola

Numele ei este Mina, dar i se spune Bambola. Dupa moartea mamei, Bambola si fratele ei homosexual, Flavio, deschid o pizzerie. Un barbat pe nume Ugo ii impurumuta Bambolei banii necesari, dar la scurt timp este ucis intr-o lupta cu unul dintre amantii femeii, Settimio. In timpul unei vizite la Settimio la inchisoare, Bambola intalneste un barbat sadic, Furio, cu care incepe o relatie.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Caseta tehnică

Produs de

DA International

Distribuitorul international

Atalanta Filmes

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andreisri pe 08 Februarie 2012 23:42
andreisri
Prima data cred ca l am vazut acum 7 ani si in seara asta l am revazut dar nu sunt de acord cu parerea ta eu cred ca e chiar frumos nu exagerat de bun dar nici slab cum spui u in fine gusturile nu se discuta dar chestia cu scenariu ai cam exagerat nu stiu cate filme italienesti ai vazut tu la viata ta dar in fine:D eu zic ca e de vazut.
0 0
cosmin742000 pe 25 februarie 2013 00:47
majoritatea filmelor pe care le-am vazut sunt filme italiene , cam 52,73% :)))(vreo 7000 adica ), sunt fan al cinematografiei italiene , in anii 70 a fost singura cinematografie care conta .dar asta e dupa mine chiar cel mai prost film italian din toate timpurile.
cosmin742000 pe 17 Octombrie 2011 09:43
De departe cel mai prost film italian pe care l-am vazut eu , f posibil sa fie si din istoria filmului italian.Scenariul parca e scris de un elev de clasa 1 a cu grave probleme de logica..
0 0

Spune-ţi părerea despre Bambola

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells