Avis de mistral

(2014)

O vară în Provence

Poster Avis de mistral Poster Avis de mistral

Sinopsis Avis de mistral

Lea, Adrian și fratele lor mai mic, Theo, născut surd, pleacă în vacanță în Provence cu bunicul lor, Paul "Oliveron", pe care nu l-au cunoscut niciodată din cauza unei certuri de familie. Din păcate, nu este vacanța la care au visat, mai ales după ce tatăl lor anunță că pleacă de acasă. În mai puțin de 24 de ore, are loc o ciocnire de generații între adolescenți și bunicul lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • My Summer in Provence

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Yufeng pe 16 Octombrie 2023 19:43
Destul de bun.
Jean Reno in rolul unui bunic alcoolic care trezeste pe cap cu nepotii sai parizieni, pe care nu ii cunoaste deloc.. Filmul e usor previzibil, dar merita vazut fie si pentru peisajele minunate din Provence.
0 0
silvia.n pe 14 Octombrie 2023 19:21
un film minunat,dupa mine,din toate punctele de vedere
Acest film are de toate:
-trei generatii care se confrunta pe fatza,fara menajamente, cinstit,dar fara sa se deteste sau sa-si poarte ranchiuna sau sa dea dovada de lipsa de respect.
- actori minunati,de la micutul Lukas Pelissier (Theo) care este surdomut in realitate:este dulce,lipicos,inteligent,are niste minunati ochisori albastri cu care se uita la cei adulti cu puritatea virstei lui.Pina la Extraordinarul Jean Reno, care mi-a placut de prima data cd l-am vazut ca "nettoyeur"in Nikita lui Luc Besson-indiferent ce rol joaca emana umanitate,masculinitate de calitate,se pliaza pe rol perfect.Am facut cunostinta cu Hugues Aufray,autor-compozitor-interpret,ghitarist,poet,sculptor si pictor in timpul liber,prieten cu Bob Dylan,caruia ii cinta cintecele,adaptate in franceza, cu Johnny Hallyday s.a.,care,in momentul turnarii filmului avea virsta de 85 de ani.Si ceilalti… citeşte

0 0
benhack pe 13 Octombrie 2023 22:01
Bunișor filmul, relaxant. Chiar 105 minute de Provence in anul filmării.
0 0

Spune-ţi părerea despre Avis de mistral

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells