A Near Death Experience

(2008)

Voci

Poster A Near Death Experience Poster A Near Death Experience

Sinopsis A Near Death Experience

Mai mult

Ellie Daly (Amy Acker), o femeie de 28 de ani este extrem de recunoscătoare după ce a supraviețuit unui accident în care ar fi putut să moară. Se dovedește însă că Ellie a primit nu numai o a doua șansă ci și aptitudinea de a comunica cu morții. La început, femeia este speriată de noile capacități, dar își dă seama că talentul său poate ajuta sufletele morților să redobândească pacea și odihna veșnică.

Totul se complică atunci când unul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1
Amy Acker Amy Acker Ellie Daly Benz Antoine Benz Antoine Detective Brock Bronwen Booth Bronwen Booth Taylor Nicholson
John Ralston John Ralston Dr. William Shaw Cecile Cristobal Cecile Cristobal Anchor Woman James A. Woods James A. Woods Brendan Daly
Sarah Allen Sarah Allen Maggie Robert Crooks Robert Crooks Officer Jackson Norman Mikeal Berketa Norman Mikeal Berketa Jeff Mader
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Voices

Tip Ecran

normal

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 08 Septembrie 2012 12:57
s-a vrut o copie a celebrului serial de televiziune "Mesaje de dincolo" ("Ghost Whisperer") , si in mare parte a reusit sa fie ceva de el , chiar daca i-a lipsit profunzimea protagonistei tot la fel de bine precum si scene sumbre , chiar daca a avut o parte de tensiune si un scenariu relativ bun , prezentandu-ne incadrarea ei in noua situatie si diferite actiuni neasteptate care au schimbat totul . merge urmarit o data , chiar daca s-ar putea sa nu ramai cu multe de la el dupa aceea .
0 0
Dar_kvampire pe 13 Ianuarie 2013 16:56
Cam plictisitor in schimb imi place cum a jucat actoru in rest un film de Drama si nici de cum Horror si totusi ii dau un 7 pentru actori.
0 1

Spune-ţi părerea despre A Near Death Experience

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Near Death Experience
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells