7.3 / 10
11 voturi
Locul naşterii: București, România · Data naşterii: 12.04.1953 (70 ani) · Ocupaţie: Regizor, producător, director de imagine, scenograf, actor

Biografie

Vlad Paunescu este unul dintre cei mai mari producatori de film din Romania. In 1992 a pus bazele uneia dintre cele mai mari (astazi) case de productie din Romania: Castel Film. De atunci si pana in pina in prezent Castel Film a produs peste 120 de filme romanesti si straine, precum: "Seven Seconds", "Borat", "Cold Mountain", sau "Damen tango", "Legiunea straina", "Train de vie".

Au contribuit la această pagină: lilianasnd, v3nom Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - scenarist

Filmografie - producător

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 05 Februarie 2024 15:28
La biografie este scrisă o propoziție despre Vlad Păunescu și șapte propoziții despre studiourile Castel film. A cui este de fapt biografia? La începuturile sale Vlad Păunescu a fost operator imagine.
0 0
xerses pe 15 Octombrie 2017 22:28
De apreciat toata munca pe care o depune pentru casa de productie de film....
0 0
lili22 pe 04 Iunie 2015 20:41
nu inteleg
Ce te face sa treci de la producator la regizor, sunt doua ocupatii diferite.
0 0
Iulia.Jilinschi pe 07 August 2012 17:44
Colaborare
Buna ziua,
Stimatie Vlad Paunescu!

COLABORARE

Sunt scriitoare cunoscuta precum in Romania, acum si in Russia.
Ca sa intelegeti, ca sunt csriitoare de valoare, cartea mea ''PRINTESA TRANSILVANIEI, este bestseller, dar eu nu primesc nici un ban, fiindca excrocii se folosesc de cartile mele, fara a plati autorului.
Insa au incercat sa-mi fure cartea aceasta, ma salvat ca ia cu trei ani inainte de Bucuresti, a fost inregistrata in Chisinau.
Am fost aruncata din Romania, in ce-l mai jostnic fel, nici nu sau uitat nimeni, la aceia ca sunt cuscra cu exprim ministru Valeriu Muravschi, care este un om decent si bine vazut in Romania.
Acesti "oameni", toti erau legati cu fosta presedentie, si chiar adresarea mea printro persoana apropiata D-lui Iliescu, nu a putut sa ma agute, prea puternice erau fortele care luptau cu mine, si D-l… citeşte

0 1
lili22 pe 4 iunie 2015 20:39
nu stiu ce aveti in comun cu Transilvania, mai nimic.

Spune-ţi părerea despre Vlad Păunescu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells