Vezi cine a adus studiourilor de la Hollywood cei mai mulți bani în 2013

de Cristina Grigore în 17 Dec 2013
În topul 10 alcătuit de revista Forbes, trei nume aparțin seriei Fast & Furious

Revista Forbes a publicat ieri topul actorilor de la Hollywood care au adus studiourilor cei mai mulți bani în 2013, iar din aceasta fac parte Dwayne Johnson, Paul Walker și Vin Diesel, trei dintre actorii seriei Fast & Furious.

Primul loc i-a revenit celui cunoscut încă de când practica wrestling-ul drept The Rock (Johnson), ale cărui patru filme lansate în acest an - Fast & Furious 6, G.I. Joe Retaliation, Pain & Gain și Empire State au cumulat 1,3 miliarde de dolari la box office.

Iron Man 3, deocamdată filmul cu cele mai mari încasări al anului, a strâns 1,2 miliarde de dolari din vânzările biletelor și l-a plasat pe Robert Downey Jr. pe locul doi în acest clasament. Pe trei se află Steve Carell, datorită succesului animației Despicable Me 2, unde a fost vocea lui Gru. Sandra Bullock a ”aterizat” pe cinci, grație aclamatului thriller SF Gravity, dar și al comediei The Heat.

Pentru regretatul Paul Walker, Fast & Furios 6 a fost suficient pentru a-l plasa pe locul șase în top, în vreme ce colegul său de platou cu voce inconfundabilă, Vin Diesel, ajutat de încasările lui Riddick, s-a clasat pe locul patru.

Topul 10 complet (în $):

1. Dwayne Johnson - 1,3 miliarde

2. Robert Downey Jr - 1,2 miliarde

3. Steve Carell - 964 milioane

4. Vin Diesel - 887 milioane

5. Sandra Bullock - 862 milioane

6. Paul Walker - 789 milioane

7. Billy Crystal - 743 milioane

8. John Goodman - 743 milioane

9. Chris Hemsworth - 701 milioane

10. Jennifer Lawrence - 700 milioane

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Paul Walker, Vin Diesel, Fast & Furious 6, G.I. Joe: Retaliation, Pain & Gain, Empire State, Iron Man 3, Robert Downey Jr., Steve Carell, Despicable Me 2, Sandra Bullock, Gravity, The Heat, Billy Crystal, John Goodman, Chris Hemsworth, Jennifer Lawrence

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 17 decembrie 2013 10:33
foarte probabil ca Jennifer L. sa depaseasca 1 mld cand se lanseaza America Hustle;plus ca Hunger G mai are de rulat in cinema-uri.
yukkio pe 3 februarie 2014 11:15
toti sunt actori excelenti deci nu ma mira
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 12:45
Foarte fain top, daca nu avea Rock asa multe filme cu succes in box-office, nu avea cum sa il ajunga pe Downey Jr.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells