Tom Holland a fost dezamăgit de prima variantă a costumului Spider-Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Vechi şi total nepractic, primul costum - purtat în Captain America: Civil War, i-a dat bătăi de cap actorului

Ales pentru rolul legendar al Omului Păianjen după un casting obositor şi de durată, tânărul Tom Holland şi-a înscris numele pe lista interpreţilor de supereroi ai Universului Cinematografic Marvel.

Parcursul lui – de la primirea rolului, în 2015, şi până la filmările lui Spider-Man: Homecoming - nu a fost însă lipsit de provocări. Una dintre acestea, povesteşte actorul pentru MTV.com, a fost să poarte o primă variantă a costumului Spider-Man, total incomodă şi nepractică. Se întâmpla la filmările pentru apariţia personajului său în Captain America: Civil War, debutul lui Spidey în UCM.

“Prima dată când am probat costumul de Spider-Man am fost foarte dezamăgit. Pentru că era pur si simplu prea mare pentru mine. Nu au avut timp să îmi facă propriul costum, aşa că a trebuit să îl port pe cel al dublurii mele pentru cascadorii din Civil War”, a explicat britanicul de 21 de ani.

“Când l-am încercat, mi s-a părut un fel de costum de Spider-Man vechi, lăbărţat, atârnând”, a adăugat el. Lucrurile s-au schimbat însă destul de repede. Pe platoul de filmare al lui Homecoming, pe Holland îl aştepta un costum special făcut pentru el – dotat cu un sistem de inteligenţă artificială şi o multitudine de posibile combinaţii (fictive) de lansare a pânzei. Noul costum i-a oferit, parcă, lui Holland, acea prestanţă şi atitudine atât de necesare pentru imaginea personajului.

“Odată ce te costumezi în Spider-Man, începi să te şi simţi ca supereroul, iar cel mai greu lucru este să realizezi că nu eşti, de fapt, Spider-Man”, a mai spus actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells