Tom Holland a fost dezamăgit de prima variantă a costumului Spider-Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Vechi şi total nepractic, primul costum - purtat în Captain America: Civil War, i-a dat bătăi de cap actorului

Ales pentru rolul legendar al Omului Păianjen după un casting obositor şi de durată, tânărul Tom Holland şi-a înscris numele pe lista interpreţilor de supereroi ai Universului Cinematografic Marvel.

Parcursul lui – de la primirea rolului, în 2015, şi până la filmările lui Spider-Man: Homecoming - nu a fost însă lipsit de provocări. Una dintre acestea, povesteşte actorul pentru MTV.com, a fost să poarte o primă variantă a costumului Spider-Man, total incomodă şi nepractică. Se întâmpla la filmările pentru apariţia personajului său în Captain America: Civil War, debutul lui Spidey în UCM.

“Prima dată când am probat costumul de Spider-Man am fost foarte dezamăgit. Pentru că era pur si simplu prea mare pentru mine. Nu au avut timp să îmi facă propriul costum, aşa că a trebuit să îl port pe cel al dublurii mele pentru cascadorii din Civil War”, a explicat britanicul de 21 de ani.

“Când l-am încercat, mi s-a părut un fel de costum de Spider-Man vechi, lăbărţat, atârnând”, a adăugat el. Lucrurile s-au schimbat însă destul de repede. Pe platoul de filmare al lui Homecoming, pe Holland îl aştepta un costum special făcut pentru el – dotat cu un sistem de inteligenţă artificială şi o multitudine de posibile combinaţii (fictive) de lansare a pânzei. Noul costum i-a oferit, parcă, lui Holland, acea prestanţă şi atitudine atât de necesare pentru imaginea personajului.

“Odată ce te costumezi în Spider-Man, începi să te şi simţi ca supereroul, iar cel mai greu lucru este să realizezi că nu eşti, de fapt, Spider-Man”, a mai spus actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Iată când se va lansa cel de-al 25-lea film James Bond

Deşi revenirea lui Daniel Craig în celebrul rol este acum sigură, o confirmare oficială se lasă încă aşteptată

Anne Hathaway o va înlocui pe Amy Schumer în Barbie

Filmul va avea o regizoare la cârmă şi este programat pentru lansare în vara lui 2018

„Dunkirk”, pe primul loc și în România în weekendul lansării

Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat

Acțiunea din Captain Marvel se va desfășura în anii ’90, spune Kevin Feige

Preşedintele Marvel a vorbit şi despre prezenţa în film a lui Nick Fury

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback