Tom Holland a fost dezamăgit de prima variantă a costumului Spider-Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Vechi şi total nepractic, primul costum - purtat în Captain America: Civil War, i-a dat bătăi de cap actorului

Ales pentru rolul legendar al Omului Păianjen după un casting obositor şi de durată, tânărul Tom Holland şi-a înscris numele pe lista interpreţilor de supereroi ai Universului Cinematografic Marvel.

Parcursul lui – de la primirea rolului, în 2015, şi până la filmările lui Spider-Man: Homecoming - nu a fost însă lipsit de provocări. Una dintre acestea, povesteşte actorul pentru MTV.com, a fost să poarte o primă variantă a costumului Spider-Man, total incomodă şi nepractică. Se întâmpla la filmările pentru apariţia personajului său în Captain America: Civil War, debutul lui Spidey în UCM.

“Prima dată când am probat costumul de Spider-Man am fost foarte dezamăgit. Pentru că era pur si simplu prea mare pentru mine. Nu au avut timp să îmi facă propriul costum, aşa că a trebuit să îl port pe cel al dublurii mele pentru cascadorii din Civil War”, a explicat britanicul de 21 de ani.

“Când l-am încercat, mi s-a părut un fel de costum de Spider-Man vechi, lăbărţat, atârnând”, a adăugat el. Lucrurile s-au schimbat însă destul de repede. Pe platoul de filmare al lui Homecoming, pe Holland îl aştepta un costum special făcut pentru el – dotat cu un sistem de inteligenţă artificială şi o multitudine de posibile combinaţii (fictive) de lansare a pânzei. Noul costum i-a oferit, parcă, lui Holland, acea prestanţă şi atitudine atât de necesare pentru imaginea personajului.

“Odată ce te costumezi în Spider-Man, începi să te şi simţi ca supereroul, iar cel mai greu lucru este să realizezi că nu eşti, de fapt, Spider-Man”, a mai spus actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Cea mai nouă inovație VR, ecranul-cupolă, producții VR românești la Astra Film

Publicul spectator de la AFF (Sibiu) are ocazia specială de a viziona filme 360 pe un ecran în formă de cupolă, care dau spectatorului senzația participarii directe în film

Primele imagini din filmul ce îi aduce laolaltă pe De Niro, Pacino și Joe Pesci

The Irishman, ce va fi lansat anul viitor, este regizat de Martin Scorsese

Kingsman: The Golden Circle detronează horror-ul It în box office-ul nord-american

Filmul a avut un debut de 39 milioane de dolari

Iată primul trailer al horror-ului „1922”, ecranizarea unei nuvele de Stephen King

Imagini şocante în filmul Netflix despre secrete care niciodată nu rămân îngropate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback