Sofia Vergara este, pentru al cincilea an, actriţa de televiziune cel mai bine plătită

de Cristina Grigore în 15 Sep 2016
Kaley Couco (The Bing Bang Theory) ocupă locul doi în clasament, la o distanţă semnificativă

Starul lui Modern Family, actriţa Sofia Vergara, a avut un an excelent. Cu 43 de milioane de dolari intraţi anul acesta în conturile sale, actriţa de origine columbiană s-a clasat, pentru a cincilea an la rând, pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe din televiziune.

Suma reprezintă un salt de 66 de procente faţă de anul trecut şi se datorează contractelor publicitare încheiate în paralel cu celebrul serial, printre care şi o reclamă la şamponul Head and Shoulders.

Vedeta altui serial celebru, Kaley Couco (The Bing Bang Theory), se află – cu o diferenţă considerabilă - pe locul doi în top, cu încasări de 24,5 milioane. Următoarele locuri le aparţin lui Mindy Kaling (The Mindy Project), Ellen Pompeo (Grey's Anatomy) şi Mariska Hargitay (Law & Order: Special Victims Unit). Topul 15 le mai include şi pe Kerry Washington, Stana Katic, Priyanka Chopra, Julianna Marguiles şi Julie Bowden (colega Sofiei Vergara în Modern Family).

Pe ultimele poziţii din clasament se află Emily Deschanel, Julia Louis Dreyfus şi Zooey Deschanel, ale căror câştiguri au ajuns în ultimul an la 7,5, respectiv 7 milioane de dolari.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells