Sandra Bullock, Ocean’s 8, despre colegele de platou: „Știm să avem grijă una de cealaltă”

de Cinemagia în 22 Iun 2018
Ocean's 8: Jaf cu clasă rulează în premieră pe marile noastre ecrane, iată un interviu cu

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures - Ocean's 8: Jaf cu clasă.

Cinci ani, opt luni, 12 zile... și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu...

Cum ai ajuns sa joci Ocean’s 8?

Jerry Weintraub m-a sunat si mi-a spus „Sandy trebuie sa vorbim despre rolul tau in noul film Ocean’s. De data asta il facem in versiunea feminina”. Trebuie sa intelegeti ca Jerry e capabil sa convinga pe oricine de orice. Nu degeaba e unul dintre cei mai mari producatori, ci pentru ca el pur si simplu iubeste filmul. Pentru Ocean’s 8, Jerry si-a dorit un scenariu grozav, putina emotie, ceva umor si rasturnari de situatie. Initial nu am crezut ca va reusi, asa ca am fost ezitanta si mai mult am glumit cu Jerry, atunci cand i-am spus ca sunt intresata sa joc rolul acrobatului chinez din filmele precedente. O saptamana mai tarziu m-a sunat si mi-a spus ca filmul se va face si peste un an si jumatate am primit scenariul.

Inseamna ca stiai celelalte filme din seria Ocean’s. Erai o fana?

Am vazut filmul original din 1960, cel cu Frank Sinatra si The Rat Pack. Le-am vazut pe toate cu “Jorge” Clooney, Brad Pitt si toti ceilalti tipi. Ce mi-a placut la ideea aceasta este ca poti pasaoricand proiectul unei alte echipe. E distractiv pentru minesa o interpretez pe sora lui Danny Ocean. Cumva presupui ca fiecare membru al familiei Ocean este un infractor, ceea ce se si confirma cu filmul acesta. Insa nu o sa uit niciodata ca Jerry ne-a pus pe toate 8 intr-un film si a avut increderea ca vom reusi.

Atunci cand motiveaza furturile sale, Debbie Ocean spune simplu ,,Pentru ca ma pricep la asta”. Chiar acesta este motivul pentru care ajunge sa orchestreze acest jaf epic?

Din nou subliniez ca Debbie provine dintr-o familie de infractori. Banuaiala mea e ca fiecare membru al familiei are partea lui de profit sau propune o schema de atac. Pentru ei totul e un plan. Totul e o afacere. Pentru Debbie, in schimb, e vorba doar despre adrenalina. Nu e vorba de bani aici, ci doar de miza lucrurilor, deraspunsul la intrebarea ,,Oare vom reusi?”

Cum era pe set cu voi opt toate prezente?

In loftul setului cine prindea un loc pe canapea statea cel mai confortabil si cumva de fiecare data acea persoana era Helena Bonham Carter. Statea tolanita pe canapea si era mereu inconjurata de platouri cu tot felul de preparate din carne, branzeturi, ciocolatele si bauturi. Ea era regina.

Eu si Cate (Blanchett) ne trezeam de fiecare data strivite una de cealalta si tin minte ca incercam sa nu radem din cauza asta si sa fim cat mai profesioniste. E ceva legat de chimia noastra care de fiecare data cand eram impreuna, una o dadea peste cap pe cealalta si in cele mai multe dintre cazuri nu reuseam sa realizam nimic. Nu ne-am facut farse sau ceva de genul asta, pentru ca efectiv nu era timp de asa ceva. In schimb, am avut momentele noastre umane generate de oboseala, in care ne pierdeam pur si simplu mintile.

Mi-a placut la nebunie compania acestor femei in timpul filmarilor si ador sa fiu in preajma lor si acum, in timp ce promovam filmul, pentru ca stim sa avem grija una de cealalta. Daca cineva trebuie sa raspunda la o intrebare stanjenitoare, una dintre noi imediat intervine si sare in ajutorul celeilalte. E ceva cu care te intalnesti rar si care te face sa te simti atat de bine.

Sa vorbim putin despre reconstituirea epica a galei MET. A fost intr-adevar o experienta desavarsita sa fii imbracata de podium si in compania acestor legende ale modei?

Am avut cateva idei clare despre rochia pe care trebuia sa o poarte Debbie la gala si care a fost semnata de Alberto Ferretti. Aveam nevoie ca una dintre maneci sa fie extrem de lunga pentru ca in acea scena Debbie fura o bijuterie. Am vrut de asemenea ca rochia sa fie neagra, pentru ca asta e stilul ei.

Am vazut schite ale rochiei, insa oricat ar desena oamenii, e greu sa potrivesti marimile doar luand in calcul o hartie. In momentul in care au scos rochia din cutie, am ramas fara cuvinte, pentru ca pur si simplu este cu mult peste ceea ce purtam in mod normal la Oscaruri. Era o rochie grandioasa. Apoi am observat o broderie cu o steluta de mare si valuri cusute manual pe mantie. Exact in stilul a ceea ce vedem la galele MET, piese realizate manual, aduse direct de pe podiumuri. In aceste imprejurari moda se transforma in arta, iar noi am avut ocazia sa fim inconjurate numai de asa ceva.

Am vrut ca fiecare femeie sa aiba partea de momentul ei wow in outfitul ales. E ceva demn de anii cincizeci, o sclipire pe care ne-am bucurat foarte mult sa o avem in film.

La gala Met, cineva poate purta o trena imensa si pene de paun pe cap, iar daca sunt bine realizate poate deveni cel mai frumos lucru pe care l-ai vazut vreodata. In schimb la bal se asteapta sa depasesti limitele. Cand vezi oameni suficient de curajosi sa faca asta, e o reala bucurie.               

Ce te-a impresionat cel mai tare la fiecare dintre partenerele tale din film?

Awkwafina va fi vocea generatiei sale la capitolele activism si elocventa.

Sarah Paulson este extrem de frumoasa si una dintre cele mai bune si amuzante persoane intalnite de mine vreodata.

Helena Bonham Carter e regina si ne plecam toate in fata ei. Ne-a facut cunostinta cu mama ei. Acum o avem toate pe buni Ocean si ea este mama Helenei, despre care pot spune ca e o femeie cu un suflet bun.

Annie Hathaway e atat de inteligenta si rapida. Nu cred ca a reusit sa arate asta in filme inca. Daca as avea acel creier si acea profunzime in gandire, as vrea sa afle toata lumea despre asta.

Cate Blanchett si cu mine suntem foarte asemanatoare, cel putin in privinta familiei si rolul nostru central in existenta acestora. Vrem sa controlam totul si sa ne asiguram ca toti au tot ce le trebuie.

Atunci cand Rihanna intra intr-o incapere toti se opresc din ce au de facut. Isi controleaza perfect talentul si are o mimica geniala. E foarte inzestrata.

Mindy Kaling e atat de gratioasa si saritoare incat uiti ce scriitoare talentata este ea de fapt. Majoritatea oamenilor tipa dupa atentie. Nu Mindy. Admir asta la ea.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Ocean's 8, Sandra Bullock

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells