Recomandări timp liber: concerte Grimus şi Loredana, teatru, expoziţie "Collateral – A Palestinian Story"

de Gloria Sauciuc în 22 Nov 2013
Consultaţi secţiunea „Timp liber” pentru mai multe concerte, spectacole de teatru şi party-uri

Cinemagia continuă seria recomandărilor pentru timpul liber, amintindu-vă de secţiunea special dedicată de pe site. Tot ce se întâmplă important în capitală în materie de concerte, spectacole de teatru, Stand-up comedy, expoziţii etc aflaţi accesând rubrica „Timp liber”.

Diseară (vineri, 22 noiembrie) noi suntem tentaţi să mergem la concertul susţinut de formaţia de rock alternativ Grimus. Are loc în Club Control (Strada Constantin Mille nr. 4), de la ora 21. Pionieri ai unui gen avangardist care îmbină cu succes elemente electronice cu art rock şi pe alocuri trip-hop, au fost aleşi - de-a lungul timpului - ca opening act pentru concertele unor artişti ca Placebo, Roxette, Eros Ramazotti, Sophie Ellis Bextor şi Hurts.

Sâmbătă ne putem redefini propriul stil, la un curs organizat de Fundația Calea Victoriei. Într-o lume în care modelele sunt efemere, iar obiectele vestimentare devin demodate de azi pe mâine, în mod cert ne întrebăm ce ni se potrivește. Şi dacă stilul pe care îl avem ne reprezintă, dincolo de tendințe? Mai multe detalii, AICI.

Loredana cântă sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele costă între 100 şi 250 de lei.  

Vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20, merită văzută expoziţia de fotografii "Collateral – A Palestinian Story”, a lui Florin Ghioca, la UnTeatru (str. Ilfov nr 3). "Collateral - A Palestinian story" este o instalaţie în care fotografiile şi imaginile video surprinse în centrele de refugiaţi palestinieni spun povestea victimelor colaterale ale unui conflict care durează de ani buni. Expoziţia este cu vânzare, iar sumele strânse vor fi direcţionate de această dată către un centru de refugiaţi palestinieni din Ramallah.  

Duminică, 24 noiembrie, de la ora 19:00, teatrul Godot Cafe (Strada Blănari nr. 14) invită persoanele peste 16 ani la „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” Doi tineri abia căsătoriţi vin în vizită la George şi Martha, un cuplu tipic pentru anii ’50, şi au rara ocazie să vadă ce vor deveni, în timp... Portretul unui cuplu auto-distructiv, în care relaţia dintre parteneri este furtunoasă: când plină de dragoste, când de ură, cu neîncetate bătălii sado-masochiste.

 

Copyright foto: MediafaxFoto

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2014 12:02
A fost un weekend foarte plin, din ce se vede...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells