Protagonistul din Need for Speed: Începuturi, cursuri de cascadorii pentru film

de Cinemagia în 11 Mar 2014
Aaron Paul este protagonistul, Tobey Marshall, în Need for Speed: Începuturi 3D, film cu premiera pe 14 martie

Întrebare: Având rolul principal într-un film cu şi despre maşini foarte puternice, presupun că ţi-ai luat mai multe măsuri de precauţie. În ce fel te-ai pregătit?

Singurul antrenament pe care l-am făcut înainte să începem filmările a fost un curs de trei zile despre cum să eviţi accidentele. Profesorii au tot încercat să îmi arate cum să evit situaţiile problematice. A conduce cu mare viteză nu înseamnă totul neapărat. Am învăţat cum să fac viraje, cum să frânez la timp când am viteză şi cum să merg cu spatele astfel încât să arate foarte bine. Practic, a fost un curs de cascadorii.

Întrebare: Ce ne poţi spune despre personajul interpretat?

Tobey Marshall e un tip foarte muncitor şi prietenos. Pe lângă datoriile strânse cu afacerea de familie, acesta mai are o slăbiciune: cursele cu maşini. După ce îşi pierde ambii părinţi, simte că nimic nu mai are sens pentru el. Trăieşte fiecare clipă ca şi când ar fi ultima. E un om cu un puternic caracter şi nu îi place să îşi lase prietenii în urmă.

Întrebare: Cum ai lucrat cu Imgen Poots?

E o persoană foarte amuzantă. E ca un copil nebunatic care ne-a cucerit pe toţi. Aş sări cu ea în maşină fără să stau pe gânduri ori de câte ori aş avea ocazia.

Întrebare: Ce ţi-a plăcut cel mai mult la Need for Speed: Începuturi 3D?

Mi-a plăcut că este un film despre maşini, făcut într-o notă clasică. Regizorul filmului, Scott Waugh, mi-a prezentat filmul ca şi când acesta ar surprinde epoca Steve McQueen. Am fost extrem de încântat şi ăsta a fost primul lucru care m-a atras la proiect. Apoi, a aprofundat şi mai mult subiectul conferind proiectului o valoare şi mai mare. Pe lângă adrenalina curselor cu maşini puternice, filmul are şi o poveste impresionantă.

Întrebare: La filmări te-au lăsat să conduci cu viteză foarte mare sau te-au speriat că vei face accident?

Din ambele câte puţin. Chiar am condus foarte repede. Cu siguranţă am prins peste 120 de mile/oră şi am zburat pe lângă maşinile de poliţie. A fost foarte distractiv.

Întrebare: Te-ai reîntors la filmele de acţiune. Cum e?

N-am încercat niciodată să stau departe de ele. Chiar îmi era dor. Sunt proiecte pe cât de periculoase, pe atât de distractive. Cu acest film, am şi ocazia să conduc maşini foarte puternice. Aşa că, de ce să nu accept?

Exploreaza subiecte similare:

Need for Speed

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rippa pe 11 martie 2014 14:49
super tare...Aron paul..mi a placut de el in Breaking Bad!
iiii pe 11 martie 2014 15:56
aaron marlane.... aaron cu 2 de a!
MikkaelWolfganger pe 12 martie 2014 12:20
Eh,nu mai fiti si voi rai.Se plictiseste el, singur, si fara sa ii dati voi la temelie. :))
FlorinMovieFreak pe 12 martie 2014 10:06
Chiar daca n-o sa fie de Oscar .. o sa fi un film bun .. masini frumoase .. fete hmm n-am prea vazut in trailer .. dar in joc sunt :))) .. cascadorii .. urmarii .. deci .. blockbuster .. precoce de vara :)) in plina primavara :D :) Cheers !
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2014 14:56
Interesant interviu, chiar este un tip care stie ce face.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells