Problemele lui Jonathan Majors se agravează pe măsură ce tot mai multe victime se adresează procurorilor

de Gloria Sauciuc în 23 Apr 2023
Interpretează rolul villain-ului Kang în mai multe producții, dar și rolul negativ în Creed III (foto)

În timp ce Jonathan Majors se pregătește pentru o audiere pe 8 mai, problemele lui devin tot mai mari. Sursele care cunosc subiectul au declarat pentru Variety că numeroase victime ale comportamentului actorului s-au adresat procurorilor după arestarea acestuia, și că sunt audiate de către aceștia. Această perspectivă nu e de bun augur pentru actor, deja părăsit de către agenții de presă și firma de impresariat într-un moment dificil.

Actorul din Creed III a fost arestat pe 25 martie, în Manhattan, fiind acuzat de strangulare, agresiune și hărțuire. La momentul respectiv, purtătorul de cuvând al poliției din New York relata că poliția răspunsese la o plângere a unei femei de 30 de ani care fusese agresată de către actor, aceasta prezentând „răni la cap, gât, fiind dusă la spital în stare stabilă”.

În ultimele luni, Majors a devenit una dintre cele mai promițătoare stele ale Hollywood-ului, cu numeroase roluri celebre și bine plătite, plus altele la orizont. Ultimul său proiect este rolul lui Kang în Avengers: The Kang Dynasty. Majors urmează să joace în film, care va avea premiera pe 2 martie 2025, unde va primi 20 de milioane de dolari plus bonusuri din vânzări. De asemenea, va juca în Avengers: Secret Wars care va avea debutul în 2026. Totuși, studiourile se pot răzgândi.

Producția Avengers: The Kang Dynasty este programată să înceapă filmările primăvara anului viitor. Disney are deja planuri pentru Majors, după ce Searchlight a achiziționat drama Magazine Dreams a actorului, în care acesta a jucat rolul unui culturist care trece prin momente grele, iar festivalul Sundance își propune să susțină filmul. Majors a filmat deja Sezonul 2 la serialul Disney Loki, care va fi lansat pe streaming la mijlocul anului 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Jonathan Majors, Creed III, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Loki

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells