Primul traier The Secret Life of Walter Mitty

de Cinemagia în 31 Iul 2013
Premiera românească a filmului va fi pe 10 ianurie 2014

Primul trailer al filmului regizat de Ben Stiller s-a lansat online. Pelicula are la bază o nuvelă a lui James Thurber din 1939. Povestea urmărește frământările, viața și aventurile unui timid redactor foto al revistei Life, pe care predispoziția sa pentru visare îl face obiectul batjocurii și îl ține departe de femeia pe care o iubește (Kristen Wiig).

Când Walter pierde un important negativ al unei fotografii pentru revistă, dă startul unei aventuri transformatoare, genul de eveniment care are loc o dată în viață. „Acțiunea nu merge de aici în direcția obișnuită”, avertizează Stiller, care semnează și regia filmului.

„Devine o poveste polițistă, de investigație”, explică acesta. „Și Walter ajunge să fie mult mai bine conectat cu eul său interior la sfârșitul filmului”, continuă Stiller, al cărui personaj va trebui să supraviețuiască rechinilor și avalanșelor în aventura sa.

O combinație perfectă între comedie, dramă și aventură, The Secret Life of Walter Mitty beneficiază, scriu cei de la CinemaBlend.com, de imagini superbe. LA Times salută prezența originală a peliculei lui Stiller printre sequel-urile și remake-urile acestui an, iar primele secvențe vizionate la CinemaCon au făcut mulți dintre iubitorii de film să pună acest titlu printre filmele lui 2013 care trebuie neapărat văzute.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Wiig, The Secret Life of Walter Mitty, Ben Stiller

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 31 iulie 2013 16:30
Ben Stiller si filmul serios:))) buna asta:)))
vladimir84 pe 31 iulie 2013 23:04
Arata foarte bine trailerul, pare ca aduce ceva nou. Sa vedem.
TheJesus pe 1 august 2013 05:25
Interesant trailer..
alex_il_fenomeno pe 10 august 2013 16:52
Sper sa fie un film reusit, asa cum ni se prezinta din teaser.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells