Primele imagini cu personajele din Crimson Peak

de Ştefan Dobroiu în 5 Ian 2015
Horrorul de atmosferă al lui Guillermo del Toro este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului

Am republicat astăzi lista celor mai aştepate filme ale lui 2015 (o găseşti aici), iar faptul că printre ele se află un singur horror ar putea să recomande Crimson Peak fanilor genului. Până acum informaţiile despre subiect şi premisa filmului erau aproape inexistente, dar iată că recent au apărut şi primele imagini, ca şi noi detalii despre horrorul ce aparţine subgenului casei bântuite.

În centrul atenţiei este Edith (Mia Wasikowska), o scriitoare aspirantă din secolul 19. Dărâmată de evenimente tragice, eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă "respiră, sângerează şi... îşi aminteşte", după cum vrea să ne sperie sinopsisul oficial al producţiei.

Premiera românească a horror-ului este programată pentru 16 octombrie. Iată mai jos câteva fotografii cu personajele din film.

Exploreaza subiecte similare:

Crimson Peak, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Guillermo Del Toro

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 5 ianuarie 2015 20:01
Guillermo Del Toro e un regizor grozav ! Tom Hiddleston e super tare ! Totul pare foarte promitator,insa sa nu uitam de alte filme horror mai vechi care au dat gres cu toate ca au fost mult asteptate si au promis multe (the Woman In Black de exemplu)...si sa fim sinceri,sinopsisul nu e chiar foarte diferit fata de alte filme de genul.O casa bantuita care pare sa gandeasca,care are locatari ce sunt terorizati inauntrul ei,bla bla bla bla bla bla...Ar putea sa fie filmul asta un real succes? Ar putea cu siguranta,insa sunt mari sanse si sa nu fie tocmai filmul grozav pe care il asteptam.Asa ca,vom vedea...
StefanDo pe 5 ianuarie 2015 20:25
Woman in Black a fost cel mai de succes horror britanic in doua decenii, cu 127 de milioane de dolari incasate. Daca si asta e un horror nepopular... :)
Costirik pe 5 ianuarie 2015 21:13
:))) nu filmul a adus 127 milioane ci harry potter si fanii lui curiosi sa l vada in alt rol;) A fost o strategie buna a producatorilor, altfel filmul e mediocru;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells